אז איזה שוקולד אתם אוהבים
?

homets

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo211.gifאז איזה שוקולד אתם אוהבים../images/Emo13.gif?

שאלת סקר קטנה: איזה שוקולד אתם אוהבים? חלב? מריר? לבן? עם אגוזים? בלי כלום? באיזה שוקולד אתם אוהבים להשתמש באפיה? ספרו לנו! יום מקסים לכולם!
נטלי
 

homets

New member
מתחילה:

אני מאוד מאוד אוהבת שוקולד מריר
מבחינתי - זה השוקולד הטעים ביותר, חלב ולבן פשוט מתוקים לי מדי. מאוד אוהבת אותו נטורל, אבל גם אוהבת פרלינים עם מילויים מיוחדים
לאפיה אוהבת להשתמש בקליבו 70% שלדעתי הוא המוצלח ביותר. אם אין - אז ולרונה, למרות שהוא יקר בטירוף...
נטלי
 

סיוי 24

New member
אני גם מחובבי המריר ../images/Emo99.gif אבל גם לבן

לאפייה- 56% של פרויבל, או 60% של ורד הגליל (קונה רק במשקל כמובן). שוקולד לבן- רק פרויבל!!! שוקולד חלב פחות משמש לאפייה אבל של בלקולד מדהים....
 

סיוי 24

New member
האמת כל פעם ממקום אחר

יש פה חנות שעושה לי מחירים די טובים כשאני קונה כמות גדולה, אני גרה באזור הצפון אם תרצי תכתבי לי במסר.
 

AINA

New member
../images/Emo211.gif

אני חיה על שוקולד אוהבת שוקולד מריר.. ויש לי תחרות קשה בין מילוי של מנטה למרציפן..אני חולה על זה! לאפייה, אממ כרגע חיה בחו"ל, ואין לי כאן "חנויות מתמחות" בסביבה המבחר לא גדול.. ליד הבית שלי השוקולד הכי טוב שמצאתי זה קוטאדור 75% - 60% קקאו לדעתי הוא אחלה ובמחיר די זול...
 

bali

New member
מנהל
מריר מריר מריר ../images/Emo211.gif

שוקולד לאכילה - שוקולד מריר משובח, 70% הכי טוב. הכי טוב בלי שום תוספת או עם קליפות תפוז מסוכרות, או ממולא במשהו טעים. עוד שוקולד שאני אוהבת זה חלב עם פצפוצי אורז של עלית. היחיד מהסדרה הזו שטעים לי. לאפייה - משתדלת להשתמש במטבעות שוקולד פרויבל מריר 63%, הכי טעים לדעתי ולא מר מדיי. אם אין אז משתמשת במריר חלבי של ורד הגליל. לעתים נדירות מאד אני מכינה משהו עם "שוקולד" לבן וזה כי הוא לא נחשב לשוקולד בעיניי. סתם משהו לבן ומתוק בטעם ונילי. אבל יש כאלה שאוהבים אז בשבילם אני משתמשת בו מדי פעם.
 

א ו ר3

New member
מריר...!

חולה על מריר ולא יכולה להעביר יום בלעדיו , וכמה שיותר מוצקי קקאו יותר טוב.... אם יש עוד משהו שאני אוהבת זה שוקולד פרה עם עדשים
מזכיר תילדות...
 

pretzeled

New member
אני מרגישה כמו הכבשה השחורה. ../images/Emo3.gif

האמת, אני נורא אוהבת שוקולד חלב. לגבי שוקולד מריר.. אני אוכלת לעיתים, קשה לי עם המון מוצקי קקאו לאכילה. אם זה מריר אז אני אוהבת את הקצת יותר פושטים, שהם קצת יותר מתוקים, או מקסימום ספלנדיד.. מבחינת מותג, אני הכי אוהבת את קדבורי, שליבי נשבר מאז שהפסיקו לייבא אותו לארץ.
אני נורא אוהבת בשוקולד שלי אגוזים, מכל הסוגים. לקדבורי יש סוג של שוקולד שהוא עם אגוזים למינהם וצימוקים, שזה נפלא. לגבי פרלינים, אני קצת יותר יותר שמרנית. בלי טעמים מטורפים של צ'ילי ודומיהם. אני אוהבת מאוד שילוב של שוקולד ואייריש קרים.
לגבי אפייה, גם אני משתמשת בשוקולד של קליבו, ואם אין, אני מסתפקת גם ב-53%.
 

Hun1

New member
../images/Emo211.gif יאמי, אוהבת מריר, ומוכנה לאכול

גם חלב בפרלינים משובחים. כשהייתי בברוז' קנינו פרלינים שווים של נויהאוז ופול דפלה וגם קליפות תפוזים מסוכרות ומצופות, מחכה לנסיעה הבאה. לאפייה אני אוהבת להשתמש ב-60% ותמיד יש לי טבליות של לינדט 70% ומעלה. יש פה מבצעים באמת שווים אז אנחנו קונים. לכריסטמס קיבלנו מלא מלא שוקולדים וחלק מהם זה גם קדבוריז (שאני לא ממש סובלת) אז בעלי מחסל אותם. ולזו שאוהבת קדבוריז, באמת שיש יותר טובים! אך כל אחד וטעמו. לא לצחוק עליי אבל שוקולד במשקל אני קונה אצל חייק בביקורים בישראל, לא פה.
 

מאקי

New member
מריר והרבה ומערבבת עם כל מיני

איזה סוג? בלקולד 73% או פרויבל 53% וקונה?? בסו שף שלי... ואתם מוזמנים לבדוק.... עבורכם גם.
 

revi1985

New member
שוקולד חלב../images/Emo99.gif

מה לעשות כמה שלא ניסיתי וטעמתי כל מיני סוגים של שוקולד מריר, עדיין לא התאהבתי בו. הכי אוהבת שוקולד חלב עם אגוזים הכי יאמי. לאפיה אני משתמשת בד"כ בשוקולד מריר פשוט של עלית (לא יודעת כמה אחוז מוצקים) רק אם יש לי עוגה מש מיוחדת אז שוקולד מריר בסביבות 60% קקאו.
 
אני אוהבת שוקולד חלב של הרשי....מישהו יודע א

אני אוהבת שוקולד חלב של הרשי....מישהו יודע אם אפשר להשיג בארץ?בארהב יש חבילה ששוקלת חצי פאונד...
 
למעלה