אני מרגישה כמו הכבשה השחורה. ../images/Emo3.gif
האמת, אני נורא אוהבת שוקולד חלב. לגבי שוקולד מריר.. אני אוכלת לעיתים, קשה לי עם המון מוצקי קקאו לאכילה. אם זה מריר אז אני אוהבת את הקצת יותר פושטים, שהם קצת יותר מתוקים, או מקסימום ספלנדיד.. מבחינת מותג, אני הכי אוהבת את קדבורי, שליבי נשבר מאז שהפסיקו לייבא אותו לארץ.
אני נורא אוהבת בשוקולד שלי אגוזים, מכל הסוגים. לקדבורי יש סוג של שוקולד שהוא עם אגוזים למינהם וצימוקים, שזה נפלא. לגבי פרלינים, אני קצת יותר יותר שמרנית. בלי טעמים מטורפים של צ'ילי ודומיהם. אני אוהבת מאוד שילוב של שוקולד ואייריש קרים.
לגבי אפייה, גם אני משתמשת בשוקולד של קליבו, ואם אין, אני מסתפקת גם ב-53%.