בנות תגידו

../images/Emo212.gifבנות תגידו ../images/Emo212.gif

האם אתן אופות עוגה כל שבוע
אני בזמן האחרון בקטע של אפיית עוגיות, כי יותר כיף לשתות את התה יחד עם עוגיה בצד, או לטבול את העוגייה בתוך התה.
 
אתמול אפיתי רולדות

במילוי תמרים ועוד אחתץ במילוי שוקולד ותאמיני ל נשאר כלום
 
גם אני בקטע במיוחד בחורף ושמקבלים מחמאות.....

בשביל הילדים שלי זה אטרקציה שאני מכינה עוגה.......... אבל רולדות אף פעם לא ניסיתי קרנושי אפשר מתכון?
 
גליוששש הנה המתכון

מתכון שהעלתה אפרז אצלי בקומונה. בצק: 2.5 כוסות קמח. אבקת אפיה. חבילת מרגרינה. גביע שמנת / יוגורט. מילוי: חצי חבילת ממרח תמרים. 100 גרם אגוזים טחונים. סוכר. קינמון. לשים את כל החומרים לבצק עד שהוא לא נדבק לידיים. מחלקים ל-3 כדורים. מרדדים כל כדור לעלה מלבני דק. מורחים על כל העלה את ממרח התמרים. מפזרים אגוזים טחונים, כף סוכר וקצת קינמון. מגלגלים לרולדה. אופים בתנור בחום של 180 מעלות, עד שהגלילות חומות (זהירות, לא לשרוף). שהגלילות קרות, חותכים אותן באלכסון לקבלת פרוסות גלילה. בוזקים על הכל אבקת סוכר. בתאבון.
 
לי יש מוזות לאפייה ,

כעת אני במוזה של לחם . אפיתי פעם אחת והילדים התלהבו מאוד מאז הם כל הזמן שואלים אם אפיתי ואם נשאר ,,,, אז כיף לי להכין וזה כלום עבודה עבורי. יש לי מספר מועט של עוגות בחושות שאני עושה עוגת גזר ועוגת שוקולד הן הכי מצליחות לי
 
למעלה