המאפה ו\או המאכל הכי טעים שהכנתם

../images/Emo212.gifהמאפה ו\או המאכל הכי טעים שהכנתם ../images/Emo21.gif

מהו המאפה ו\או המאכל הכי טעם שהכנתם השבוע ואתם רוצים להמליץ לנו עליו+מתכון.
 
המאפה שאני הכנתי אתמול

הוא בראוניז, יצא טעים להפליא המתכון: 3 ביצים כוס קמח כוס סוכר כוס שמן, 200 גרם מרגרינה 200 גרם שוקולד. כפית תמצית וניל, ממיסים את המרגרינה השוקולד והשמן בבן מארי, בקערה נפרדת מערבבים את הסוכר עם הביצים,ומוסיפים בהדרגה את הקמח ,מערבבים עד לתערובת אחידה, ומוסיפים תוך כדי קיפול את תערובת השוקולד, מחממים תנור ל180 מעלות ואופים כ-45 דקות, מוציאים מהתנור ממתינים שהעוגה תתקרר ופורסים לחתיכות מפזרים אבקת סוכר. וזה מה שיצא.
 

pirge

New member
כרוכיות בורקס כמו עוגה- הבצק שק"מ

זה לא עוגה זה כרוכיות בורקס גבינותו pirge [מצורף קובץ jpg] ו 21:56 | 30/01/08 הבצק הוא בצק שק"ם סטנדרטי מחולק ל-2 מאת:פירגה מלית הגבינות: חבילה טוב- טעם הגבינה בניר מבחר צהובות מגוררות במשקל של כ-350 גרם. גוש פטינה / פטה גדול במשקל של כ-400 גרם ביצה ומלח הסוד? לשים המון המון גבינה רק באמצע העלה המרודד לפרוס שמיכה של פרוסות טל העמק מעל לגבינות ולסגור את הבצק המרודד מעל הגבינות , פעם מצד שמאל ופעם מצד ימין - להדק בצדדים להבריש ביצה וזהו.... כמות הגבינות הספיקה לי רק ל-2 כרוכיות כי שמתי המון גבינה כאמור...... המקור: של פירגה תהנו.
 

אילנית12

New member
רוצה להמליץ על עוגה כושית טעימה ואוורירית../images/Emo3.gif

עוגה כושית נהדרת. את המתכון הזה אני מכינה בכול יום הולדת. .הפעם הכנתי עם דף אכיל. מקור המתכון: נירה שויאר, ``עוגות לכל עת`` הוכן, וצולם ע``י: אילנית12 חומרים: 1 כוס סוכר 8 חלמונים 1 כף תמצית ווניל קורט מלח. 1/2 כוס שמן 1 3/4 כוס קמח 1 שקית אבקת אפיה 1/2 כוס אבקת קקאו 2 כפיות אבקת קפה נמס. 1 כוס יין מתוק, או חלב או מיץ. 6 חלבונים + 1/2 כוס סוכר. הכנה: לבחוש היטב את כול החומרים, חוץ מהחלבונים והחצי כוס סוכר . מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף נוקשה,ולהוסיף בתנועת עטיפה לקערת החומרים. לאפות בחום בינוני, כ-50 דקות, או עד שקיסם יוצא יבש. הכנת הקרם והדבקת הדף האכיל 250 מ"ל שמנת מתוקה 250 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות לחמם את השמנת על סף רתיחה(לא להרתיח)לכבות את הגז להוסיף את השוקולד ולערבב היטב.למרוח על העוגה,לקרר היטב ולהדביק את הדף האכיל. . מתאים לתבנית 26. הערות אילנית: הפעם הכנתי בתבנית מס'22
 
שימו לב ../images/Emo23.gif

הפינה השבועית של המאפה ו\או המאכל הכי טעים נמצאת כל שבוע בקישורים אם תרצו משהו אפשר לגשת לשם
 

smady a

New member
הכל ניראה מגרה וטעים.כבר עבר שבוע

שכחתי מה בישלנו חחחח
 

smady a

New member
אממממ אתמול לא צילמתי וחבל.אכלנו טורטיות.

טורטיות קנויות שחממנו במחבט. הקפצנו רצועות של בצל הוספנו רצועות של חזה עוף. כורכום,קארי,פלפל שחור,מלח. ובמחבת שנייה הקפצנו רצועות חזה הודו. הרצועות הושרו במרינדה שהכנו מוקדם יותר: כתשנו גרגירי כוסברה פלפל חריף שמן זית שום סוייה ופלפל. את זה הקפצנו במחבט. כל אחד שם בטורטייה מה שאוהב. גם סלט אבוקדו עם שום וכוסברה. יאמי של ארוחה .
 
למעלה