יומולדת שמח לעדי - כלה להשגה

veredmp

New member
../images/Emo212.gif יומולדת שמח לעדי - כלה להשגה ../images/Emo65.gif

פעם גיל 30 נראה כל כך רחוק........
כן כן, עדידה שלנו מחליפה קידומת! כמה מרגש!
מאחלת לך את כל הטוב שבעולם
בריאות, אושר, עושר, חברים, אהבה וכל מה שאת רק מאחלת לעצמך

I מ י ר ב I

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo212.gif

+מיקי ורשאי שאין לו אייקון(עדיין) בתפוז ואת כל מה שאיחלתי לך בפורום קרן. בשמחות...

viko222

New member
../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif|עוגה../images/Emo213.gif

עדידייייייייייי,מזל טוב יקרתי!
נתחיל בברכות הרגילות אך החשובות ביותר.
שתמיד תהיי
שמחה, המון בריאות הצלחה אהבה ומזל. שכל משאלות ליבך יתגשמו ותמיד תלכי בדרכים טובות.
ולקינוח,המון הצלחה עם דני ואמן הזוגיות שלכם תוביל אותכם לחתונה כדת משה וישראל
חולה עליך!!!

30 זה הגיל, גבירותיי ורבותיי! ../images/Emo13.gif

מזל טוב מכל הלב, איחולי בריאות, אושר והצלחה בכל!

yafit1305

New member
../images/Emo171.gifעדי - המון המון מזל טובים

תמשיכי להיות מקסימה כמו שאת

איריס מ

New member
../images/Emo171.gifעדי המון ../images/Emo49.gif../images/Emo171.gif

מאחלת לך יום הולדת שמח שתזכי להמון אושר ובריאות מעל הכל, שתגשימי את מה שאת מאחלת לעצמך ושתהיה לך שנה נפלאה מלאה בבשורות טובות ומשמחות, אהבה, מוסיקה והצלחה בכל |עוגגה|

ורד, איריס, נעמי, יפית, תומר, קסם---

ובקיצור כוללללללם
היום היה קשה בין אימא בחדר ניתוח יותר מ7 שעות, אבא בטיפולים של שאיבת מוח עצם עצמי וצריך גם ללמוד למבחן מחר... לא ככה חשבתי ל"חגוג" יום הולדת ועוד 30....

veredmp

New member
../images/Emo24.gif הכי חשוב לשמור על האופטימיות

הכל יהיה טוב

רק בריאות.. ../images/Emo70.gif

אולי לא ה"חגיגה" שציפית לה, אבל אנחנו מחזיקים אצבעות ומתפללים להחלמה מהירה ובריאות.

Rony 05

New member
../images/Emo24.gifעדי../images/Emo65.gif

אני מאחלת לך מכל הלב המון המון מזל טוב שתהיי תמיד מאושרת ותחייכי הרבה בריאות לך ולכל מי שאת אוהבת... בהצלחה בעבודה, בלימודים, עם דני ובכלל ...
שתגשימי את כל החלומות... ותקבלי מלא מחמאות..! ממני באהבה

ה 22

New member
../images/Emo213.gifעדי מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

קודם כל - יש לך שם יפה! דבר נוסף.. (אפשר בלי חרוזים... ? - בא לי לזרום ככה עם מה שיוצא לי מהלב) אני מאחלת לך שתזכי לראות ישועות גדולות..! ולשמוע בקרוב בשורות טובות! שתרגישי שהדרך נסללת בפנייך. שהכל קל יותר ברור יותר, פשוט יותר. שתצליחי לאהוב את עצמך- באמת. ולחוש את האהבה של האנשים כלפייך שתזכי לשקט נפשי, שמחה אמיתית שלווה פנימית. בריאות איתנה, הצלחה רבה! והכי חשוב, תזכרי שאת אף פעם לא לבד. אף פעם לא לבדדדד תמיד לצידך יש מי שפוסע יש מי ששומע ואליו בכל שעה אפשר להתפלל כי לא ינום ולא ישן - שומר ישראל! נשמה שלי- מזל טוב!
**אז בסוף יצאו כמה חרוזים...

למעלה