כמה שאלות

ציפורת26

New member
../images/Emo212.gif כמה שאלות

שלום לכולם אתמול עברתי סדנא בסיסית בעיצוב בבצק סוכר. יצרנו דמות אחת כבר הרבה זמן שאני רוצה להתנסות בבצק סוכר...בקרוב יש לבת שלי יומולת ואני מאוד רוצה להכין לה עוגה אני מחפשת רעיון לעוגה יחסית פשוטה שאני יכולה להכין לה..משהו שמתאים למתחילים.יש רעיונות? שאלה לגבי הצבעים.קניתי בנתיים צבע אחד כי לא החלטתי עדיין מה אני רוצה להכין.יש כל כך הרבה צבעים והם לא זולים במיוחד.האם יש צבעים מסוימים שכדאי לקנות ואיתם ניתן לעבוד? (לערבב ולהגיע לצבעים הרצויים)..איך עושים צבע גוף לדמות? איפה אפשר לקנות צבעי מאכל טבעיים? אם אני אביא עוגה עם צבעי מאכל המשפחה שלי תשתגע... ראיתי בתמונות של עוגות שניתן לחתוך מהבצק אותיות שירכיבו את שם הילד...איך עושים את זה?פשוט עם סכין או שיש חותכנים מתאימים? אני די עקומה ולא נראה לי שאני אצליח לבד... יש המלצה למתכון של עוגה? ברוב המקרים העוגה עולה לי בתנור מהר ואחכ נופלת...מה הסיבה? סליחה על ההפצצה בשאלות תודה!

lzabari

New member
תשובות

1. דווקא בגלל שהכל עוד טרי הייתי ממליצה לך להשתפשפף במה שלמדת ולייצור דמות. תפסלי לה דמות נאיבית או חיה . מה שהיא אוהבת 2. עם צבעי היסוד תמיד אפשר להגיע לצבעים נוספים - אדום -צהוב -כחול ויש לקנות גם שחור ואבקה לבנה. לצבע גוף יש צבע IVORY . אולי קצת צהוב עם אדום ייתכן אפקט דומה אבל ממממממממש נגיעה.. כי זה השילוב שאני משתמשת לכתום של פו הדב. יש צבעי מאכל טבעיים רק בצבע ורוד/ירוק/צהוב אצל מיכל עוגות ועוד מאבן יהודה אפשר לחתוך ביד אותיות עם סכין חדה . מדפיסים פונטים על דף מהמחשב גוזרים את האות ואז מניחים על הבצק וחותכים מסביב. יש חותכנים של עוגיאות ב 30 שקל בכפר השעשועים או סטימצקי אבל אלה מאד שמנים אם לא אכפת לך. מתכונים יש במאמרים. הסיבות לנפילות יש המון בפורום למתקדמים תראי שם טיפים לאפייה מוצלחת מומלץ לך לעיין

למעלה