מזל טוב ענבל יום הולדת שמח

שלידודי

New member
../images/Emo212.gif מזל טוב ענבל יום הולדת שמח

ברגעים אלו בררנו בקסטל הם לא מוכרים עדין כרטיסים אבל ברגע שהם יתחילו אנחנו ממתינים המופע לפי הפלייר הוא לא למעלה הוא דרך ערד (לא הגיע הזמן שההופעה תיהיה למעלה החולצות הלבנות מוכנות ....... אז קדימה לקניית הכרטיסים הכנת השלטים והזמנת ההסעה בהצלחה

glitter8

New member
תודה../images/Emo13.gif

באסה שהמופע לא למעלה...זה מסובך להעלות לשם ציוד..לא נורא, יהיה סבבה גם ככה, וסוף סוף נוכל לקנות את הדי וי די..

handlessman

New member
לא שזה כזה בעיה להרים מסוק...

ודווקא הייתי רוצה להיות פעם אחת בהופעה למעלה, אבל לא נורא, יהיו עוד... ואני כבר מת לקנות את ה-DVD... ואם יהיה מזל אולי הוא גם ישיק את האלבומים החדשים שלו (באנגלית וספרדית) שאנחנו יודעים שהוא עובד עליהם כל כך הרבה זמן... בכלל, אני לא מבין למה הוא עדיין לא השיק אותם, כי אפשר לשמוע דוגמאות לשירים מהם באתר שלו, ככה שהוא בטח כבר הקליט את כולם, אז מה כבר נשאר לעשות???

glitter8

New member
../images/Emo6.gif

ממש לא בעיה..אני כל בוקר מרימה מסוק.. (מסוק לא יספיק בשביל כל הציוד, והשכרה של מסוק היא יקרה מאד..איפה אתה חי..לא עושים דברים כאלה בארץ..) השירים כבר בחלקם מוקלטים, אבל להכין אריזה לוקח הרבה זמן. וגם זה לא מסחרי להוציא בבת אחת כמה דיסקים.

handlessman

New member
נו, אז למה לא אחד בינתיים??

ולהכין אריזה, מי יישמע, זה לא הדבר העיקרי, וגם זה לא לוקח כל כך הרבה זמן כמו שאמרת...

glitter8

New member
סבלנות..משחררים אחד באוגוסט,

ובטח לקראת החגים יצא עוד משהו.. הז לא משתלם להוציא 2 בבת אחת כי אנשים לא יקנו.

handlessman

New member
וואלה?

טוב לדעת, אולי כבר יהיה אפשר לקנות אותו במצדה... והשני אני אבקש כמתנה לחגים...!

handlessman

New member
אה...

מה שאני דיברתי, זה שחוץ מה-DVD, יש עוד שני דיסקים, אחד באנגלית ואחד בספרדית.

למעלה