מסיבה במשפחה

../images/Emo212.gifמסיבה במשפחה

היה לנו אתמול יום מוצלח. היתה בריתה אצל אחיין שלי והיה מפגש משפחתי מורחב. גם הורי היו ואפילו בתי והנכד הגיעו. רק לאחר מכן תפסתי שבעלי הסתדר מצויין, לא היה צמוד אלי , הסתובב ודיבר עם האנשים וכאילו הרגשתי שהכל בסדר , שאין לו בעיות כלל. זה רק מראה לנו שהחולה בסביבת אנשים מוכרים מרגיש בטוח וזה רק עושה לו טוב. אז הלואי שיהיו לנו עוד ימים רבים כאלה. שבוע טוב ופורים שמח לכולם. אני שולחת לכולם משלוח מנות וירטואלי. טובה

ענתי44

New member
../images/Emo154.gifתודה על משלוח המנות

אוזני ההמן היו הטעימים וחסרי הקלוריות ביותר. כמה נפלא שיש מסביב משפחה תומכת ואוהבת. אתמול, לפתע, באו כולם. ואמא שלי היתה מוקפת באוהביה. היה כל כך נעים. ואפילו הפועל שלי ניצחו ככה שהיתה שבת נפלאה חג פורים שמח.

ברכות

יקירה! שמחה לקרוא שדברים נעימים ומשמחים עוברים עליך!!!! מאחלת לך רק טוב!!!! חג פורים שמח!!!!

פורים שמח שולה

שולה יקרה, תודה על הברכות. אכן , לפעמים יש לנו תקופות כאלה בהן הדברים זורמים , נוחים ונעימים, שאפשר לשכוח את המחלה. זו בדיוק הדרך להתמודד, אך קשה לנו לבחור בה במודע. צריך להמשיך בחיים , לתכנן תכניות (גם אצלי זה לא קיים), לנסות לבלות ,גם זה קשה מאד לביצוע, אך גם לקבל את מה שיש ולנסות להפיק מכך את המירב. בעלי מסרב לפגוש את עופרה , בקשר לקבוצת התמיכה ולכן עזבתי את הנושא. אין טעם ללחוץ עליו ולגרום לו תסכול. טוב שיש חגים ויש פעילות , בית כנסת , יש מסיבה השבוע והילדים יהיו בבית ואני מקווה שזה יעשה לנו קצת נחת. אז שוב , פורים שמח ומקווה שתכתבי לי אישית, כל טוב, טובה

למעלה