נצל"ש- לא ללכת ללפאצ'נגה בכפ"ס בחיים../images/Emo18.gif
אני חייבת לשפוך קצת זעם בנוגע ללפאצ'נגה בכפר סבא. שלשום הייתה הופעה של דנה ברגר בפאב הזה, הגיעה לידיי הזמנה זוגית, שלא אלך? הגעתי לשם עם חברתי, זה התחיל מזה שכשאמרתי את שמי בקופה המאולתרת שלהם התייחסו אליי כאל שקרנית. הם טענו שאין להם שם כזה בהזמנות ואין מה לעשות או עם מי לדבר במן זילזול שקשה לי לספוג. בדרך כלל אני מתייאשת מדברים כאלו מאוד מהר, אבל למזלי הגדול עבר שם בחור נחמד מההפקה של דנה שסידר את הדברים ואמר להם שאכן קיימת הזמנה על שמי ושהוא העביר אותה לפני מספר שעות לאחד מהעובדים. גם אחרי שהוא אמר את זה הסתכלו עליי בעין מוזרה וגרמו לי להרגשה ממש לא נעימה. כאילו הבחור ההוא ואני עשינו תרגיל וקימבנו הזמנה על חשבונם. מי מכם שמכיר את המקום, יודע שהוא בנוי בצורה שרק אלו שיושבים מול הבמה וחלק קטן מאוד מאלו שיושבים על הבאר ומולו יכולים לראות את ההופעה. אותי שמו לייד הדלת, איפה שלא רואים ולא שומעים כלום. מספר פעמים ביקשנו מהמארחת שתסדר לנו מקום קצת הגיוני והיא סירבה בטענה שהמקומות כבר מוזמנים. אוקיי, מקובל. אז חברתי ואני סידרנו לנו מקומות, אחרי שביררנו עם כל הסובבים והמלצרים שאנחנו לא מפריעות לאף אחד, לייד השירותים. גם לשם המארחת שכנראה סובלת מתסמנות ידועה שנקראת שכרון המנהיגות הגיעה והפעם הטון דיבור שלה היה הרבה יותר תקיף ומגעיל. היא פשוט הקימה אותנו מהמקומות והודיעה שאנחנו לא יכולות לשבת בחלל הזה של הפאב, פשוט כי לא שילמנו על כרטיס ושהמקומות אכן מפריעים לעבור. מיותר לציין שבשנייה שקמנו התיישבו אנשים אחרים במקום שסידרנו לנו שלפי מיטב הבנתי היו גם הם מוזמנים. אני בשלב הזה כבר לא יכלתי לסבול את המקום ורציתי ללכת הבייתה. אבל הדברים לא היו תלויים רק בי לצערי.בסופו של דבר ההופעה התחילה ותפסה אותנו כשעמדנו בשירותים. שם בילינו את כל ההופעה כשהמארחת המקסימה משקיפה עלינו מהצד השני של הבמה ושולחת מבטים מלבבים. הרגשתי נורא אז לא נהנתי מן הסתם. אני זקוקה לחוויה מתקנת, הקשר האסוציאטיבי בין ההרגשה ההיא לדנה ברגר ממש לא לעניין. יש מצב שנשמעתי בכיינית לחלוטין, סך הכל באמת לא שילמתי על כרטיס, אבל אף פעם לא נתקלתי במקום עם יחס כזה ושאוסר על המוזמנים שלו לשבת.