סופ"ש ב-
אנשים

../images/Emo212.gif סופ"ש ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo108.gif

משחק "מי השגריר" של פורום ערבים ממשיך טירמיסו, המתמודד במשחק, יתארח בפורום חיי הרווקות החל מהשעה 18:00 ויציג את חיי הרווקות בחברה הערבית אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1508&msgid=99851059 סופשבוע רגוע ונעים

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif מנצל"שת: חתולות וכלבלב- האיחוד../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

שלום, יש לי שתי חתולות בנות כשנה, פחדניות למדי (מתחבאות כשבאים אנשים לא מוכרים...) היום בבוקר הבאתי הביתה כלב כבן 8 חודשים (אסופי..), קטן (בערך בגודל של החתולות..), היה ברור לי שלא תהיה אידיאליה מההתחלה, אבל הייתי שמחה לעצות כדי לא לעשות טעויות... (יש לי נסיון רק עם כל אחד בנפרד..
) המצב כרגע: אחת החתולות מתעניינת בו, מצד אחד מתנפחת ותוקפת אותו אם ממש מתקרב אליה, אבל מצד שני אם סוגרים אותו בחדר מנסה לפתוח את הדלת...אני מפחדת שאם אני אתן להם להפגש באופן חופשי הוא יחטוף איזו שריטה בעין...
השניה ירדה למחתרת (מאחורי המקרר), יצאה לשתי שניות כשהוא היה בחוץ, לקחה שני ביסים מהאוכל, וחזרה להתחבא. הוא מצידו מאד חברותי, לא תוקפני כלפיהן (קצת נהמות גוריות שהושתקו..). למישהו יש ידע לגבי איך לגרום לזה לעבוד? אני מאד רוצה שהכלבון ישאר אבל מצד שני מרגישה שזה לא פייר כלפי החתולות... אחרי כמה זמן הגיוני שתהיה התקדמות? כל הצעה או עצה תתקבל בשמחה... אשמח ללמוד מנסיון של אחרים... תודה

למעלה