סופ"ש ב-
אנשים

../images/Emo212.gif סופ"ש ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo108.gif

משחק "מי השגריר" של פורום ערבים ממשיך טירמיסו, המתמודד במשחק, יתארח בפורום חיי הרווקות החל מהשעה 18:00 ויציג את חיי הרווקות בחברה הערבית אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1508&msgid=99851059 סופשבוע רגוע ונעים

darklighter

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo41.gifמעבר הסדרה מNBC לדירקטTV../images/Emo41.gif../images/Emo58.gif

לפי האתר הזה השחקנים שחתמו על חוזה להישאר בסידרה לאחר המעבר הם:
אריק מרטסולף (אית'ן)
בן מאסטרס (ג'וליאן)
קים ג'ונסטון אולריק (אייבי)
דילן פרגוס (נח)
גיילן גרינג (לואיס)
אמילי הארפר (פנסי)
לינדזי הארטלי (תרזה)
ליזה הובר (גוון)
ג'יימס הייד (סם)
ג'ולייט מיילס (טאבית'ה) -
זה הכי חשוב
היידי מיולר (קיי)
טרייסי רוס(איב) |טבח|אווה טמרגו (פילאר) ו
מקנזי ווסטמור (שרידן)
טיסי, סימון, צ'אד, וויטני, ווינסנט, וואלרי, מיגל, פוקס, ג'סיקה וספייק לא ברשימה... האם גואלים אותנו מייסורינו
ומה עם רבקה ואנדורה
מקווה שאותן יחתימו.. מעניייין אם יביאו שחקנים חדשים...או שיחזירו את ג'סטין הארטלי בתור פוקס (הלוואי!!!!!!!!!!!111אחד)אחד

darklighter

New member
ומי שלא תמשיך היא../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

סילבנה אריאס (פאלומה)... שזה חבל כי היא אחת הדמויות היחידות שהצלחתי לא לשנוא... ומי תהיה עם נח עכשיו
תמונה שלה
לקוח מכאן

I n n u e n d o

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

פור קההההההההההההההההההההההההה פפוווווווווווורקהההההההההההההההההההההההה אווווווווףףףףףףףףףףף מקווה שיוציאו אותה מהמשחק בצורה נאותה ולא מוות

../images/Emo47.gif אני רק מקווה שהמעבר הזה לא יפגע בנו

כי זה הרי לווין הדיירקט טיוי הזה... ואולי לבחורה מקנדה אין את הלווין הזה ולא תהיה לה דרך להעלות פרקים?

darklighter

New member
הפרק של ה-5 ביוני../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

איזה כוחות מאגניבים יש לקיי
וכל הכבוד לה שהצילה את טאבית'ה
מעניין מי הHE SHE... אני נוטה להאמין לשמועות שזה הבן של ג'וליאן ואיב, למרות שזה יכול להיות גם פריטי...אני לא מאמינה שזה וינסנט...

../images/Emo47.gif לא חשבתי על זה עד עכשיו ../images/Emo58.gif

אבל באמת יש מצב שזה הבן של ג'וליאן ואיב.. הגיוני פריטי חייבת להיכנס מתישהו לסדרה אחרי כל הדיבורים עליה ומה שקרה איתה ועם פנסי.. זה מתבקש ואיך שרידן נהייתה כזו כלבה... ממש שינו את האופי שלה. אבל היא דווקא משחקת יותר טוב בתפקיד הביץ'... מה שהכי מעצבן בתוכנית (חוץ מהגרירות הארוכות) זה שמשנים את האופי של הדמויות סתם ככה וזה לא נראה אמין. שרידן עשתה תפנית ממש גדולה, פוקס גם נהיה רע והכי גרוע פתטי - הוא יודע שקיי לא אוהבת אותו והוא עדיין רוצה אותה... זה ממש הורס את הדמויות. פעם היה לפוקס וקיי אהבה כ"כ יפה והיום הכל נחרב... (וגם פוקס נחרב שג'סטין הארטלי האחד והיחיד עזב
) אבל סה"כ.. למרות הדברים האלה ועלילות מעצבנות כמו ספייק-ג'סיקה או שטויות כמו איך שהמשפט של לואיס ומיגל התנהל - זה עדיין תוכנית שכיף לצפות בה. סוג של מזוכיזם חח

../images/Emo47.gif בפרק של ה-6 ביוני ../images/Emo58.gif

קיי ניסתה להכין אוכל עם הכוחות שלה אז יצא לא טוב... תרנגול במקום כריך הודו, פרה ופופקורן שעף לכל עבר מהמיקרוגל שלום כיתה א'

darklighter

New member
חזרתי אתמול../images/Emo9.gif../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

בעיקרון תמיד היו לה כי היא הבת של גרייס מה שהופך אותה לצאצאית של סטנדיש...בעבר היא השתמשה בהם בפרקי הארץ להטיל כישוף להפוך את עצמה לפנתר ובפעם אחרת הפכה את עצמה לצ'ריטי...אבל הפעם הראשונה שהיא השתמשה בכוחות פעילים שלה הייתה ב-5 ליוני שהיא הצילה את טאבית'ה מהמכשפות...

ברוכה השווה!!!!! +../images/Emo58.gif

לא ידעתי שהיא עד כדי כך חזקה. אני שמחה שפיתחו לה את הכוחות האלה... אני צריכה להתחיל לחזור לראות.... קיי

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למעלה