סופ"ש ב-
אנשים

../images/Emo212.gif סופ"ש ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo108.gif

משחק "מי השגריר" של פורום ערבים ממשיך טירמיסו, המתמודד במשחק, יתארח בפורום חיי הרווקות החל מהשעה 18:00 ויציג את חיי הרווקות בחברה הערבית אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1508&msgid=99851059 סופשבוע רגוע ונעים

McSon of Busted

New member
יואוווווווווו../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif

קרה לי משהו ממש מגניב עכשיו!!!!!!!! גיליתי במחסן שקית מלאה בדיסקים ישנים שלי!!!1 שחיפשתי שנים!!!!!!! וזה כולל דברים כמו בריטני ספירס (אל תצחקו היה לי את כל הדיסקים שלה כולל סינגלים
) ובקסטריט בויז, ומה עוד מצאתי?!? מצאתי דיסק שכתוב עליו...הממ...היהודים, משינה, אביב גפן וbusted!!!!!!!!! ושתבינו, אני לא זוכרת שומדבר מהתקופה שאהבתי את באסטד בגיל 14 לא יודעת למה...קיצר החלטתי לשים את זה ולהקשיב חחחח ויש לי שם בערך את כל present for everyone ועוד כמה שירים ואיך התלהבתי!!!!!!! כי אני בכלל לא זכרתי שירים שלהם לפני שנה בערך כשחזרתי אליהם, והנה פתאום אני מגלה שכן ידעתי שירים שלהם פעם D: קיצר זה היה התקפף נוסטלגיה מטורףףף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
צ'ימו.

McSon of Busted

New member
אוקי, זה די נהרס.

לפחות אצלי במחשב! חחח אז הנה עוד פעם קרה לי משהו ממש מגניב עכשיו!!!!!!!! גיליתי במחסן שקית מלאה בדיסקים ישנים שלי!!!1 שחיפשתי שנים!!!!!!! וזה כולל דברים כמו בריטני ספירס (אל תצחקו היה לי את כל הדיסקים שלה כולל סינגלים ) ובקסטריט בויז, ומה עוד מצאתי?!? מצאתי דיסק שכתוב עליו...הממ...היהודים, משינה, אביב גפן וbusted!!!!!!!!! ושתבינו, אני לא זוכרת שומדבר מהתקופה שאהבתי את באסטד בגיל 14 לא יודעת למה...קיצר החלטתי לשים את זה ולהקשיב חחחח ויש לי שם בערך את כל present for everyone ועוד כמה שירים ואיך התלהבתי!!!!!!! כי אני בכלל לא זכרתי שירים שלהם לפני שנה בערך כשחזרתי אליהם, והנה פתאום אני מגלה שכן ידעתי שירים שלהם פעם D: קיצר זה היה התקפף נוסטלגיה מטורףףף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dana Mi

New member
זה ממש מוזר

אני יד זוכרת את כל האמנים שאי פעם אהבתי.. קורה לי לפעמים שבורח לי שיר מהראש (כי אחרי הכל, אני לא זוכרת כל שיר ושיר ששמעתי אי פעם) אבל כשאני שומעת אותו איפשהו אני תמיד נזכרת אפילו איפה שמעתי אותו! ותאמיני לי, אין על דיסקים ישנים.. אף דיסק בעולם לא ינצח את הקולקציה של הלהקות שבאמת באמת באמת אהבית, גם אם זה היה בגיל 11.. גם כשתהיי בת 50, המוסיקה שהכי תאהבי לשמוע תהיה המוסיקה ששמעת ביסודי-חטיבת ביניים.. אין מה לעשות - נוסטלגיה זה כיף!!!!

McSon of Busted

New member
חחחח כן אבל כאילו

פתאום שמתי לב שבאמת שמעתי באסטד ואני לא זכרתי..באמת שלא...חחחח כאילו זכרתי, אבל שירים שזכרתי בעל פה היה רק you said no, brown eyed girl וקראשד דה וודינג D: וראיתי שבדיסק היו לי מלא שירים, כולל that's entertainment שהיום אני לא כל כך מכירה...אגב אני צריכה שמישי תשלח לי קובץ של זה אנלא מצליחה להוריד. תודה D: צ'ימו.!

m i c k e y 15

New member
חח אני זוכרת הכללל אני שומעת שירים ישנים ואני

כזה שרה ת'מילים וזה וכשפתאום נזכרים בשיר ושומעים אותו אז כמו שאמרת מתחילים להזכר ולשיר גם חח וואי ואני וחברות שלי שלשום שמנו כזה את הדיסקים של קטנטנות וזה ואנחנו שרותת ונזכרות איך זה היה.וזוכרות כל מילה ומילה בספרדיתתת חחח וזה ישן ממש כאילוו יאוו ואז בקסטריט בויזזזז..ופייבבבב....והייפייב חחחחח והכל אנחנו זוכרות.. אבל כמובן שאני הכי אזכור את מה שאני שומעת היום ובחטיבה....זה ברור..

m i c k e y 15

New member
עד שאני קניתי לקח מלא זמן חח יש לי את

נדמה לי פרסנט פור אווריוואן חחחחח

היום אני וחברה שלי התחלנו באמצע החזרות של

המסיבת סיום לרקוד את בוניטה דה מאס של המורדים
זה היה משעשע... כולם כזה מתחילים לרקוד איתנו ולשיר XD

Dana Mi

New member
חחחח קטנטנות..

זאת הייתה סדרה פשוט מעולה עד שהבנים הגיעו! ואת המורדים שנאתי!!!!!!!!! אני עדיין שונאת.

למעלה