סופ"ש ב-
אנשים

../images/Emo212.gif סופ"ש ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo108.gif

משחק "מי השגריר" של פורום ערבים ממשיך טירמיסו, המתמודד במשחק, יתארח בפורום חיי הרווקות החל מהשעה 18:00 ויציג את חיי הרווקות בחברה הערבית אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1508&msgid=99851059 סופשבוע רגוע ונעים

AnNa ChAn

New member
נצל"ש

אני לא יודעת אם שמתם לב או לא (וגם לא אכפת לי), אבל אני נמצאת בפורום (עוד כמה ימים) שנה! נכון שנעלמתי בזמן האחרון, ולא תמיד הייתי פעילה, אבל תמיד הלב שלי נשאר וישאר פה. זה ישמע סתמי ואולי גם מוזר, אבל נוספו לי כמה תכונות שלא היו לי קודם. למשל יותר שמחת חיים, יותר הומור ועוד כמה תכונות. זהו, עכשיו אפשר להמשיך להיעלם בשקט, ולחזור בחופש הגדול.
אוהבת אתכם
אנה צ'אן

florit11

New member
מחפשת בטא

מחפשת בטא לפאן פיק שאני כותבת, כל פרק יבוטא לחוד. אשמח לתגובות.

mikokikyo

New member
נצל"ש

אנו אמ... גומן על ההעלמויות... פשוט כזה, אני בתקופה של שלושה שבועות מ-מ-ש עמוסים, מבחני כניסה לתיכון, לימוד אנשימים אחרים מלבדי, חיים בכללי... וכן, המחשב התפגרXD אז כזה, הוא אמ, עובד בקושי, וכשהוא עובד אחי ואמי עליו בדרך כלל. אחי הלך לראות משהו ואמא שלי ישנה, אז יש לי דקה פנויה כדי לכתוב לכם למה אני לא פה ם: אז אמ, מתגעגעת מינה סאן, מוזמנים להתקשר לטל/פלא ^^ 33333333>

מית צאן

New member
מתגעגעת גם;;../images/Emo119.gif

תהיי פעילה כבר כמו פעם~ השרשורים אינם אותו הדבר בלי מאיו- צ'אן~3333>

mikokikyo

New member
הווווווו 33333333333333>!!11111111

גם אני מתגעגעת3>~ אבל אין לי זמן ם; היום סיימתי ללמד, ואין לי ממש כח, אבל עוד מעט אלך ללמוד קצת בעצמי ם; אבל הי, יש לי רבע שעה פנויה פה באזור, אז באתי לראות מה קורה D: כזה, המחשב לא התפגר סופית, רק מנטליתXD אז אני יכולה להפעיל אותו לא רע, אבל עד שמצליחים להסתדר איתו, חייבים לעוף ללמד/ללמוד למבחנים... אז אהיה פה, אבל בעיקר בנפשי עד תחילת החופשXD דאייסקי מינה סאן333333333333>

mikokikyo

New member
תודה ^O^

זהו זה ^O^ מחרתיים מבחן כניסה לתיכון במתמטיקה, ו... זהו! ^O^ אחר כך רק חזרות, בלי ללמד שלושה עד חמישה אנשים אחרים ^________________________^ משמע... יהיה לי יותר זמן ^O^ אז כזה, בסוף הסופשבוע הזה יהיה לי מ-מ-ש פחות עמוס, ואח שלי תיקן את המחשב, השד יודע איך, אז כזה, I'll be back! ^__________________^~ 3333333333333333333333333333>!!!1111

mikokikyo

New member
3333333>!!!111

אמגאמגאמג, מינה סאן ^O^~ כזהכזהכזה, חזרתי ^O^ נראה לי שהלך לי לא רע במבחן, והמחנכת שלי אמרה לי שהיא שולחת אותי לחמש יחידות ^O^ כלומר, יהיה מפחיד, אבל אסתדר ^O^ אמג^_________________________^~ אז כזה, מינה סאן... Tadaima! ^-^

Mana Sama

New member
אני לא מופתעת..כל הכבוד~! 333333>

ננצל את התוכן לקפיצות בחדר של "יאי~! מאיו חזרה מאיו חזרה~!!"! ^____^

למעלה