סופ"ש ב-
אנשים

../images/Emo212.gif סופ"ש ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo108.gif

משחק "מי השגריר" של פורום ערבים ממשיך טירמיסו, המתמודד במשחק, יתארח בפורום חיי הרווקות החל מהשעה 18:00 ויציג את חיי הרווקות בחברה הערבית אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1508&msgid=99851059 סופשבוע רגוע ונעים

245# ליעוראז, מפאת היותך מנהלת פורום גלגלצ

מה קורה עם קין במצעד? אנשים זה שבוע חדש, להצביע להם שוב!!! וכמה שיותר

justin9

New member
טוב חברים, כנראה שלא עשיתם את המוטל עליכם

כי קין אפילו לא ברשימה של ה-20
20. Big wheel - Tori Amos 19.Do you know? - Enrique Iglesias
שיר הפינג פונג לפי הדר מרקס בכניסה חדשה 18. Because of you - Ne - Yo 17. Working class hero - Green Day
כניסה חדשה 16. Never again - Kelly Clarkson 15.What I've done - Linkin’ Park 14. girlfriend
אבריל לאבין כבר 13 שבועות
13.The sweet escape - Gwen Stefani
הירידה הגודלה - 6 מקומות 12.She's Madonna - Robbie Williams & Pet shop boys 11.Hang me up to dry - Cold war kids
עלה מקום 1 10. Lay your head down - Keren Ann
עלייה של 3 מקומות 9. I wanna love you - Akon 8. Starz in their eyes - Just Jack
השיר הכי טוב במצעד לדעתה של מרקס בעלייה של מקום 1 7. Rhythm is a dancer - Sagi Rei
שיר באמת נחמד בעלייה של 4 מקומות 6. Your love alone is not enough - Manic street preachers
העלייה הגדולה, ובצדק, 4 מקומות 5. Give it to me - Timbaland Feat. Justin Timberlake and Nelly Furtado 4. Makes me wonder - Maroon 5 3. I don't love you - My chemical romance 2. Closer - Travis 1. Beautiful liar - Beyonce & Shakira
GOD כמה אפשר
אז לטיפולכם המיידי
ואני מקווה שמיותר לציין שאין צורך להצביע לשירים שלא נכנסו ל-20 כדי שחס וחלילה לא יתפסו את מקומם המיועד של קין
ואם תצביעו לארבעת הגדולים (חוץ משאקירה וביונסה
כמובן) אז זה לא ממש ישנה כי הם במילא למעלה וכך קין יתקדמו בבטחה ויעקפו את כל הזוטרים... בהצלחה בשבוע החדש בתקווה שב"ה נביא אותה בכניסה חדשה

steelwater

New member
הי בנות

ובנים חחח. אני מקווה איכשהו להשתלב. אין יל הרהב מה לגדיש... אני ממש שמחה לראות שהפורום פורח, ושעדיין אתם סופרים את התפוז אנשים חחח!

אההה יעל!! הנה את../images/Emo13.gif יא ^_^

עכשיו אני מבינה מאיפה ג'ניפר ראתה אותך
סליחה על הבלבול בשרשור יומולדת

למעלה