ק ר נ ו ש י
New member
../images/Emo212.gifעוגת גבינה פירורים
מיצרכים: לבצק 1 מרגרינה רכה 2 ביצים 2 סוכר וניל 2\1 כוס סוכר 3 כוסות קמח 1 א.אפייה מילוי: גבינה לבנה 500 גר' 1 שמנת חמוצה 2\1 כוס סוכר 1 כף אינסטנט פודינג וניל אופן ההכנה: בצק ללוש את הכל לבצק אחיד לקחת 3 תבניות מרובעות קטנות או אחד קטנה והשניה בינונית לחלק את הבצק ל-3 עיגולים עיגול אחד שיהיה יותר גדול מהשניים האחרים לשטח את העיגולים בתבנית משומנת ממש לכסות את כל התבנית זיכרו רק איפה שמתם את הבצק שהוא יותר הרבה מהשניים הקודמים מכניסים לתנור בחום בינוני עד שהבצק מזהיב. מוציאים מהתנור אחרי שהבצק הזהיב ומניחים בצד להתקרר בינתיים מכינים את המילוי את כל חומרי המילוי שמים בקערה ומערבלים טוב טוב אחרי שהבצק התקרר שופכים את המלוי רק לשתי התבניות שבהם הבצק היה קטן יותר אחרי שסיימנו למלות לוקחים את הבצק שנשאר{זה שהיה גדול יותר} ופשוט מפוררים עם הידיים על העוגה וזהו מכניסים למקרר לפחות ללילה בהצלחה
מיצרכים: לבצק 1 מרגרינה רכה 2 ביצים 2 סוכר וניל 2\1 כוס סוכר 3 כוסות קמח 1 א.אפייה מילוי: גבינה לבנה 500 גר' 1 שמנת חמוצה 2\1 כוס סוכר 1 כף אינסטנט פודינג וניל אופן ההכנה: בצק ללוש את הכל לבצק אחיד לקחת 3 תבניות מרובעות קטנות או אחד קטנה והשניה בינונית לחלק את הבצק ל-3 עיגולים עיגול אחד שיהיה יותר גדול מהשניים האחרים לשטח את העיגולים בתבנית משומנת ממש לכסות את כל התבנית זיכרו רק איפה שמתם את הבצק שהוא יותר הרבה מהשניים הקודמים מכניסים לתנור בחום בינוני עד שהבצק מזהיב. מוציאים מהתנור אחרי שהבצק הזהיב ומניחים בצד להתקרר בינתיים מכינים את המילוי את כל חומרי המילוי שמים בקערה ומערבלים טוב טוב אחרי שהבצק התקרר שופכים את המלוי רק לשתי התבניות שבהם הבצק היה קטן יותר אחרי שסיימנו למלות לוקחים את הבצק שנשאר{זה שהיה גדול יותר} ופשוט מפוררים עם הידיים על העוגה וזהו מכניסים למקרר לפחות ללילה בהצלחה