קישורים למיניהם

ranzz

New member
מערכון של MADtv על האוס

ממש מעולה.
להורדה (קובץ Mov, עשרים וחמש מגה בערך, מצריך Quicktime).

Augustus Hill

New member
קטע גדול של יו לאורי

Hieros Gamos פירסמה את זה, אבל נראה לי שהרבה פיספסו. יש ראיון נחמד איתו והשיר בסוף, הוא גאון
כפתור ימני > שמירת יעד בשם בשביל לראות את זה צריך קוויקטיים שאפשר להוריד מפה.

pink panther 8

New member
אני ראיתי את זה...

זה באמת קטע גדול השיר שלו פשוט קורע!!! וגם איך שהוא משחק תוך כדי עם הפרצופים והמבטים כאילו אין לא מושג חחחחחח נשפכתי מילה

אן בל

New member
פאאאק, הוא נשמע בדיוק כמו בוב דילן

מי היה מאמין?בדיוק אותו VOICE ואינטונציה אגב,מדהים כמה שהוא שונה לחלוטין מהאוס.לא מזכיר אותו טיפה. מראה על גדולתו של יו לאורי

Hieros Gamos

New member
יש בו דברים שדווקא מזכירים את האוס.

כמו למשל שהוא הולך לא נכון עם המקל כדי לעצבן את הפיזיותרפיסטים שמעירים לו על זה כל שבוע

אן בל

New member
כן, גם היה את הקטע

עם המראיין,שהתעקש שיקראו לו דון, אז יו אמר שמתבקש לקרוא לו תום או משהו כזה.. זה גם היה קצת האוס סטייל. אבל מבחינת ניואנסים של דיבור והבעות, ובכלל...מה שהוא משדר. שונה כלכך. האיש הזה פשוט שחקן גאוני.. והשיר שלו ענק, ממתי הקטע הזה בכלל? הוא נראה שם הרבה יותר צעיר

Hieros Gamos

New member
הוא בריטי! הדיבור לא יכול להיות אות

הדבר
לא אבל בלי קשר, הבאנדם פשוט חסר ביטחון בעליל! כאילו, לא יודעת אם שמתם לב לזה, אבל הוא תמיד חושב שהוא בכלל לא אמור להיות שם, הוא היה בטוח שהאוס תיפול, ועוד לפני זה, הוא היה בטוח שזה לא הוא קיבל את התפקיד וזה טעות כתיב.... וכשהוא ירד על עצמו בג'יי לנו...או שמשחק אותה מאוד חסר ביטחון או שהוא באמת כזה, בכל אופן, הדרך בה הוא מציג את עצמו הפוכה מהאוס כי האוס עושה את עצמו הכי מלא ביטחון שאפשר... אממ הקטע מ2001 אם אני לא טועה.

בהחלט.

וזה לא קטע של מציג את עצמו, יש לו בעיה רצינית בתחום הזה והייתי אומרת אפילו שהוא נוטה לדכאוניות (הפסקתי לקרוא כתבות עליו כי זה היה מדכא אותי נורא).

Hieros Gamos

New member
כן לא חשבתי שהוא רק עושה את עצמו

אבל גאדמט בנאדם! הוא כוכב ענק בבריטניה והוא מצליח בכלל בכלל לא רע בארה"ב (בלשון המעטה)... אבל זה דבר יפה שהוא לא תופס גובה.

"לא תופס גובה" זאת הגדרה

מאוד עדינה למצבו. הבן אדם צריך פסיכולוג. זה גם מאוד מתקשר לדברים שהוא אמר על אבא שלו.

Hieros Gamos

New member
כן...

פסיכולוג זה טוב... הוא חסר הערכה עצמית לחלוטין...וזה בא ממישהו שלא מעריך את עצמו בגרוש...(יש לי את הביטחון והערכה עצמית בין הנמוכות...זה נוראי
)

Hieros Gamos

New member
*שונאת את תפוז ../images/Emo46.gif* כל כך למרות

שהוא מצליח בטירוף אני אוותר לו על הכתר

למעלה