שאלון שישי

A N I g M A

New member
../images/Emo212.gif שאלון שישי ../images/Emo212.gif

הובא מפורום סקרים ושאלונים, נכתב (כנראה) ע"י Shame in you. פריט הלבוש האהוב עליך? התקופה הכי אהובה עליך בחיים? לאן היית רוצה לחזור? איפה נולד? (בית חולים) ובאיזו עיר? כמה פעמים עברת דירה? אוהב את המקום שאתה גר בו? יש לך חברים עוד מהגן? מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? והכי טובה? שמח על זה? היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? היית מאוהב? חווית אהבה נכזבת? בתול? אוהב את עצמך? מה היית משנה בך? מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? כמה מחשבים יש לך בבית? כמה טלוויזיות? ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: דבר לא נחמד שקרה לך היום: מתי התעוררת היום? גובה: משקל: לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? הפאדיחה הגדולה של החיים: באיזה ארצות ביקרת? מה התיכנונים שלך לפסח? מה תעשה מחר? מאוהב? דלוק על מישהו? אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? זה או זה: מחשב או טלוויזיה? רוק או פופ? רוק או מטאל? ללכת או לנסוע? לישון או לקום? לכתוב או להקליד? חיבוק או נשיקה? התכתבות או שיחת טלפון? להיות נבוך או להיות קול? לבכות או לצחוק? גיטרה או תופים? אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? אייסיקיו או מסנג'ר?

inbal287

New member
עונה../images/Emo9.gif

פריט הלבוש האהוב עליך? מכנס מתרחב משובץ [דגם סקוטי כזה] אבל בכחול התקופה הכי אהובה עליך בחיים? בואו נחזור אל השאלה הזו עוד איזה 50 שנה, אוקיי? לאן היית רוצה לחזור? איפה נולד? (בית חולים) משגב לדך ובאיזו עיר? ירושלים כמה פעמים עברת דירה? הו, המון. עם אבא ואמא פעם אחת. עם אבא לבד פעם אחת גם כן. עם אמא נראה לי שלפחות 10. אוהב את המקום שאתה גר בו? כן יש לך חברים עוד מהגן? בערך מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? לא משהו שבא לי לדבר עליו והכי טובה? אממ לעזוב את הבית של אבא שמח על זה? דה היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא היית מאוהב? כן [וגם ברגעים אלו
] חווית אהבה נכזבת? כן בתולה? כן אוהב את עצמך? צריך להסתדר עם מה שיש
מה היית משנה בך? מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? אולי
כמה מחשבים יש לך בבית? 1 כמה טלוויזיות? 1 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: אממ היה לי בוקר נחמד
דבר לא נחמד שקרה לך היום: לא היה מתי התעוררת היום? עשר וחצי גובה: 1.65 משקל: לא יודעת :$ לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה?
!! לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? הפאדיחה הגדולה של החיים: למה שאני אספר לכם אותה?
באיזה ארצות ביקרת? ספרד, יוון, טורקיה, גרמניה, קפריסין, שוויץ מה התיכנונים שלך לפסח? אממ.. פסח זה עוד אממ חצי שנה... מה תעשה מחר? אלמד
מאוהב? כן
דלוק על מישהו? אני ממש שונאת את המושג הזה אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? כן אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? לא ממשיכה איתו... אני לא זקוקה לרחמים של אף אחד אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? מנסה לשנות אותה בחזרה או לקבל אותה ובמקרה הכי גרוע לנתק את הקשר זה או זה: מחשב או טלוויזיה? מחשב רוק או פופ? רוק רוק או מטאל? מטאל ללכת או לנסוע? ללכת לישון או לקום? לישון לכתוב או להקליד? לכתוב חיבוק או נשיקה? חיבוק התכתבות או שיחת טלפון? שיחת טלפון להיות נבוך או להיות קול? לא יודעת לבכות או לצחוק? לבכות גיטרה או תופים? גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים אייסיקיו או מסנג'ר? מסן

../images/Emo29.gif

"פריט הלבוש האהוב עליך? מכנס מתרחב משובץ [דגם סקוטי כזה] אבל בכחול" גמאנירוצה!
סקוטי
.

inbal287

New member
"ציפי" בירושלים.

חנות יאמי
וגם המחירים אחלה [המכנס עלה לי 80].

../images/Emo29.gifעונה.

פריט הלבוש האהוב עליך? כפפות. התקופה הכי אהובה עליך בחיים? גן. התמימות הזו חסרה לי. לאן היית רוצה לחזור? לטיול באירופה עם המשפחה שלי, כשעוד היינו כולנו ביחד. איפה נולד? (בית חולים) מאיר. ובאיזו עיר? כפר סבא. כמה פעמים עברת דירה? גרתי באפריקה שנה ואז חזרתי, זה נחשב?
אוהב את המקום שאתה גר בו? את המקום עצמו? מאוד. את האנשים? לא. יש לך חברים עוד מהגן? חחח...בדיוק עכשיו אני מדברת עם אחד מהם, אז כן..
מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? מחלה נפשית שאני מעדיפה לא לפרט עליה. והכי טובה? חבר ראשון. שמח על זה? לפעמים לא, אבל בגדול, מאוד. היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? כל אחד אחר ואף אחד אחר. נו, אני פלצנית. היית מאוהב? כן. חווית אהבה נכזבת? אף פעם לא הייתי באמת מאוהבת לפני החבר הראשון, אז אני לא יכולה להגיד שכן. אוהב את עצמך? לאט לאט משלימה עם עצמי. מה היית משנה בך? מה לא? מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? אוי, באמת. יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? באמת שלא. כמה מחשבים יש לך בבית? שניים. כמה טלוויזיות? שלוש. ככה בכללי: ? דבר נחמד שהיה לך היום: מן איכות עם אחותי. דבר לא נחמד שקרה לך היום: חוסר מוזה. מתי התעוררת היום? 12 בערך... גובה: 170 ס''מ. משקל: 50.
לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? למרבה הזוועה בכיתה ו'. לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה?
הפאדיחה הגדולה של החיים: נפילה מאופניים מול כ-ל הישוב. באיזה ארצות ביקרת? אין לי כח לספור, אבל נראה לי שזה יוצא בערך 12 ארצות... מה התיכנונים שלך לפסח? לא מאמינה בתיכנון. מה תעשה מחר? כנ''ל. מאוהב? לצערי. דלוק על מישהו? זה נכנס לקטגוריית ה'מאוהב'? אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? תלוי כמה קטן ממני. אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? נפרדת ממנו ומתנתקת איתו כל קשר. אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? מנתקת קשר. זה או זה: מחשב או טלוויזיה? מחשב. רוק או פופ? רוק. רוק או מטאל? רוק. ללכת או לנסוע? לנסוע, באופניים או ברכבת עדיף. לישון או לקום? לישון. לכתוב או להקליד? להקליד. כמה 'ניו ג'נוריישן' מצידי... חיבוק או נשיקה? אחד הקשים...וואו אין לי מושג...אפשר גם וגם? התכתבות או שיחת טלפון? טלפון. להיות נבוך או להיות קול? אני אוהבת את הנבוכים ונמשכת ל'קולים'.>< לבכות או לצחוק? כמובן שלצחוק. גיטרה או תופים? גיטרה. אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? אם הכוונה ב'קטנים' לילדים קטנים, אז ילדים. אייסיקיו או מסנג'ר? זה בכלל אותו דבר! and that's me...

mori17

New member
עונה+דנדשה =]

פריט הלבוש האהוב עליך? חצאית התקופה הכי אהובה עליך בחיים? אממ כיתה י' לאן היית רוצה לחזור? לכיתה י' ולחופש הגדול של י"א איפה נולדת? (בית חולים) קריה ובאיזו עיר? ת"א כמה פעמים עברת דירה? אף פעם אוהבת את המקום שאתה גר בו? חיובי יש לך חברים עוד מהגן? לא מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? חסוי והכי טובה? מצאתי את המקום שלי שמח על זה? מאוד היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לפעמים,להיות כמו אחותי הגדולה היית מאוהבת? כן חווית אהבה נכזבת? כן
בתולה? אמממ....לא אוהבת את עצמך? ברוב המקרים כן מה היית משנה בך? ביישנות ורגישות יתר מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? ברור שחוכמה יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? שזה אומר? כמה מחשבים יש לך בבית? 1 כמה טלוויזיות? 3 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: אממ שאני והחבר 7 חודשים
דבר לא נחמד שקרה לך היום: עדיין לא קרה ושלא יקרה מתי התעוררת היום? 12 גובה: 1.52 משקל: 53 נראה לי לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? 12 הפאדיחה הגדולה של החיים: שרציתי להתקשר לחבר שלי(כבר אקס) וחייגתי קודמת אחרת(זה לפני השינוי לכל חברה קידומת אחת) ודיברתי אליו כמו אל ההוא חחח והאידיוט משתף פעולה באיזה ארצות ביקרת? אף ארץ מה התיכנונים שלך לפסח? פסח?? רק סוכות מאיפה לי מה יהיה מחר מה תעשה מחר? אפגש עם אהובי מאוהבת? כן אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? יכול להיות אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? נפגעת מאוד אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? מנתק זה או זה: מחשב או טלוויזיה? מחשב רוק או פופ? פופ רוק או מטאל? מטאל ללכת או לנסוע? ללכת לישון או לקום? לישון לכתוב או להקליד? להקליד חיבוק או נשיקה? חיבוקי התכתבות או שיחת טלפון? שיחת טלפון להיות נבוך או להיות קול? וואלה לא יודעת לבכות או לצחוק? לצחוק גיטרה או תופים? גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים אייסיקיו או מסנג'ר? איסיקיו מורי

noam273

New member
ברוער שעונה.

פריט הלבוש האהוב עליך? אמ, תחתונים, אחד המגניבים. התקופה הכי אהובה עליך בחיים? טיול סוכות 2006, ובכלל טיולים בנוער. לאן היית רוצה לחזור? ללונדון. איפה נולד? (בית חולים)אין לי מושג איך קוראים לו כי הוא היה ב: ובאיזו עיר?לונדוןXD כמה פעמים עברת דירה? 8 פעמים, אנחנו נודדים! אוהב את המקום שאתה גר בו? מאוד, החדר שלי כתום! יש לך חברים עוד מהגן? כה, באופן מוזר. מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? אמ, זה יותר מדיי אישי, ואנשים שאני מכירה קוראים פה, אבל תמיד יש מסרים ומסנג'ר לדיבור [[email protected]] והכי טובה?לפגוש את האנשים הכי מופלאים [אני לא מאמינה שהשתמשתי במילה הזאת] שיש פה. שמח על זה? ברוער. היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? שרית חדד. היית מאוהב? לא, לא נראה לי שהייתי מאוהבת חווית אהבה נכזבת?לאXD אני תמיד עושה את זה לאנשים. בתול? כה=[ נייךנייךנייך. אוהב את עצמך? תאמת שממש כן, למרות שירד לי הביטחוןו בזמן באחרון בטירוף. מה היית משנה בך?את הביקרתיות שלי כלפי עצמי, אחד הדברים המעצבניים. מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה?חוכמה. [ אמ, אנילא יפהXD סתם ברוער שאני יפה!! הרי דיגמנתי לפוקס ולהוניגמן ולעוד מלא דבריםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!האמ לא.] יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו?? אין לי אייסיקיו. כמה מחשבים יש לך בבית?2, אחד רגיל ואחד נייד. כמה טלוויזיות? 4, אחד לכל אחד, ואחד לסלוןXD ככה בכללי: נחמד מאוד. דבר נחמד שהיה לך היום: מקלחת ושירותים אחרי שלוש ימים שלא היה! דבר לא נחמד שקרה לך היום:הראש כאב... מתי התעוררת היום? בחמש וחצי, טיול בנועל. גובה: 1.65 משקל: תאמת, שאני לא יודעתXD לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? בטיול פסח בשירותים כימיים בכיתה ז'=[ לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? בגיל 3.נייךנייךנייך. הפאדיחה הגדולה של החיים: אין ליXD. אבל מישהי סיפרה לי שהיא הייתה בקורס מדצים, והיא רצתה לשבת אז היא ראתה א=זוג בשק שינה, אז היא לא ישבה שם, ואז היא ישבה על שק שינה אחר והיא קלטה שהיא התיישבה על זוג שמתמזמז!גיגייגיגי באיזה ארצות ביקרת? לונדון,הולנד,בלגיה, וסיני
מה התיכנונים שלך לפסח?לישוןן! מה תעשה מחר? גיטרה ועוד גיטרה ועוד. מאוהב? לא.. דלוק על מישהו? תמיד!!לא, באמת תמיד. אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? אמ, תלוי בכמה, אם הוא היה בכיתה ד' אז אני מנחשת שלא, אבל ז או ח', לא אכפת לי. אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? נפרד ממנו..אחד המעליבים. אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? תאמת שזה קורה לי עכשיו, ואני פשוט מנסה לשמור על קשר, כי בתכלס זה אותו האדם. זה או זה: מחשב או טלוויזיה? טלוויזיה. רוק או פופ?רוק! ברועררר. רוק או מטאל? רוק.. ללכת או לנסוע?לנסוע, ליזיי. לישון או לקום?לישון, מה זה השאלה הזאת?! לכתוב או להקליד?להקליד. חיבוק או נשיקה?חח תלוי איזה חיבוק ותלוי איזה נשיקה=0 התכתבות או שיחת טלפון? טלפון להיות נבוך או להיות קול?קול! לבכות או לצחוק?לצחוק...כזאת אני. גיטרה או תופים?בס, מין שילוב של שניהם. אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים, הם תמיד נראים יותר כוסוניםXD אייסיקיו או מסנג'ר?מסנג'ר 3> אותכם, נעמיקה.

itoosh2

New member
למה שאלון שישי אחרי כניסת שבת?

פריט הלבוש האהוב עליך? גי'נס וחולצות שחורות התקופה הכי אהובה עליך בחיים? השנה האחרונה... ביחוד סופה לאן היית רוצה לחזור? לאנגליה, אבל להיות בגיל העכשווי... וגם למחנה איפה נולד? (בית חולים) מאיר, כפ"ס ובאיזו עיר? כפר סבא... אבל גרתי ברעננה כמה פעמים עברת דירה? פעם אחת לחצי שנה בגלל שיפוצים בבית... אוהב את המקום שאתה גר בו? מאוד יש לך חברים עוד מהגן? חחחח כן... מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? לא משנה... והכי טובה? קשה לבחור ולזכור שמח על זה? אני מתאר לעצמי היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? ג'ון באטלר, יזהר אשדות... היית מאוהב? כרגע... חווית אהבה נכזבת? כן... בתול? לא משנה... אוהב את עצמך? יחסית לפעם... מה היית משנה בך? אין לי כוח להכנס לזה מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? חוכמה יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? WTF? כמה מחשבים יש לך בבית? 2 כמה טלוויזיות? 2 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: כלום... ממש ממש כלום! דבר לא נחמד שקרה לך היום: לא משנה! מתי התעוררת היום? 9 וחצי גובה: מטר 70 בערך משקל: לא יודע לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? לא קרה לי אף פעם... הפאדיחה הגדולה של החיים: לא זוכר... באיזה ארצות ביקרת? אנגליה... זהו! מה התיכנונים שלך לפסח? מה הקשר? מה תעשה מחר? אהיה המון בת"א מאוהב? כן דלוק על מישהו? כן אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? כן אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? נפרד אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? מנתק קשר זה או זה: מחשב או טלוויזיה? מחשב רוק או פופ? רוק רוק או מטאל? רוק ללכת או לנסוע? לנסוע לישון או לקום? לישון לכתוב או להקליד? תלוי איזה כתיבה חיבוק או נשיקה? חיבוק התכתבות או שיחת טלפון? התכתבות להיות נבוך או להיות קול? נבוך לבכות או לצחוק? לבכות גיטרה או תופים? תלוי במצב... אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר

העמדה שלי...

פריט לבוש האהוב: מעיל עור.התקופה הכי יפה:תיכון(הווה). באיזה בי``ח נולדתי: קדילק.באיזה עיר: לוס אנג`לס.כמה פעמים עברת דירה: חמש.אוהב את המקום שאתה גר?: לא,אני שונא בדם. יש חברים מהגן?: אכן יש חבר אחד. החוויה הקשה בחיים:שנפרדתי מחברה שלי.החוויה הכי טובה:שסיימתי פלייבק והקלטה ובאותו יום גם מכרתי שיר.אם הייתי רוצה להיות מישהו אחר?:לא,ממש לא אני מאמין בעצמי שאגיע לאן שארצה. היית מאוהב:כן. חווית אהבה נכזבת: לא.בתול.אוהב את עצמך?כן,מאוד אני מאוהב בעצמי חחח. מה הייתי משנה: לא הייתי משנה הייתי מוסיף שרירים.מה היית מעדיף יופי או חכמה:הייתי הולך על חכמה.כמה מחשבים יש בבית:שלוש.כמה טיוי:שתיים.גובה: 1.73.משקל:60.מתי קבלת קרי:לא זוכר. לא רשמתי,סורי. מה הפדיחה הגדולה: שעליתי פעם ראשונה לבמה,אכלתי פדיחות.באיזה ארצות הייתי:ארה``ב צרפת,גרמניה,ישראל,בינתייים...

yaelhr

New member
שאלון שישי ביום ראשון../images/Emo9.gif

פריט הלבוש האהוב עליך? טי שירט שחורה צמודה עם הדפס של הפי טרי פרנדס. התקופה הכי אהובה עליך בחיים? כיתה ח'.. לאן היית רוצה לחזור? לשום מקום
איפה נולד? (בית חולים) אסף הרופא>< ובאיזו עיר? המ. זתומרת, כשגרתי ברעות.. כמה פעמים עברת דירה? אף פעם.. אוהב את המקום שאתה גר בו? מאוד
יש לך חברים עוד מהגן? יאפ מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? שום דבר מיוחד;[ והכי טובה? לא יודעת
שמח על זה? כנראה. היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא:) היית מאוהב? כן חווית אהבה נכזבת? לא ממש בתול? כה >< אוהב את עצמך? לפעמים מה היית משנה בך? שיער
מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? חוכמה יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? לא
כמה מחשבים יש לך בבית? 2 כמה טלוויזיות? 4 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: ישנתי עד מאוחר:] דבר לא נחמד שקרה לך היום: הזרת נתקעה במדרגות;( מתי התעוררת היום? 1 בערך.. גובה: לא זוכרת
משקל:לא עניינכם
לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? לא זוכרת
לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה?:X הפאדיחה הגדולה של החיים: לא זוכרת;( באיזה ארצות ביקרת? ארה"ב, אנגליה, טורקיה.. מה התיכנונים שלך לפסח? לישון! D: מה תעשה מחר? בצפר=( מאוהב? לא דלוק על מישהו? לא אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? יש מצב D: אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? לא יודעת;[ אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? אף אחד מהם.. זה או זה: מחשב או טלוויזיה? מחשב רוק או פופ? רוק רוק או מטאל? רוק ללכת או לנסוע? לנסוע לישון או לקום? לישון לכתוב או להקליד? לכתוב חיבוק או נשיקה? חיבוק
התכתבות או שיחת טלפון? שניהם:] להיות נבוך או להיות קול? אף אחד:X לבכות או לצחוק? לצחוק:] גיטרה או תופים? גיטרה
אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר!

tirasc15

New member
יותר נכון, "שאלון ראשון" בשבילי

פריט הלבוש האהוב עליך? חולצה שחורה עם קפוצ'ון התקופה הכי אהובה עליך בחיים? עוד אין כזאת לאן היית רוצה לחזור? :/ איפה נולד? (בית חולים) לניאדו ובאיזו עיר? נתניה כמה פעמים עברת דירה? 3 אוהב את המקום שאתה גר בו? כן יש לך חברים עוד מהגן? כן מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? אמ... לא יודעת אם הכי קשה, אבל פעם כשהייתי קטנה איבדתי את ההורים שלי וזה היה ממש לא נחמד והכי טובה? לא יודעת.. שמח על זה? על מה? היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא... היית מאוהב? כן חווית אהבה נכזבת? לא בתול? עדיין אוהב את עצמך? בערך מה היית משנה בך? את הטימטום שלי מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? חוכמה יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? יש לי WTFסיקיו כמה מחשבים יש לך בבית? 2 כמה טלוויזיות? תנו לי לספור... 6. ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: קניתי את האולסטאר שרציתי! דבר לא נחמד שקרה לך היום: קיבלתי 68 בערבית =[ מתי התעוררת היום? 7 גובה: מטר שישים ומשהו משקל: 49-50 לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? 13 לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? הפאדיחה הגדולה של החיים: יש יותר מידי..... באיזה ארצות ביקרת? איטליה, צרפת, ספרד, רומניה, ארה"ב, קנדה, אנגליה, אירלנד, שוודיה, דנמרק, נורבגיה, הולנד, בלגיה, שוויץ, קרואטיה, סלובניה מה התיכנונים שלך לפסח? לנקות מה תעשה מחר? שיעור גיטרה מאוהב? אכן דלוק על מישהו? לא אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? תלוי עד כמה קטן.. אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? זורקת אותו.. אני לא עד כדי כך נואשת. אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? לשנות אותו חזרה או פשוט לקבל את השינוי. במקרה ממש גרוע, כן, לנתק קשר. זה או זה: מחשב או טלוויזיה? טלויזיה רוק או פופ? רוק רוק או מטאל? מטאל ללכת או לנסוע? לנסוע. אני פדלאה. לישון או לקום? לקום לכתוב או להקליד? לכתוב חיבוק או נשיקה? נשיבוק!!
התכתבות או שיחת טלפון? טלפון להיות נבוך או להיות קול? קול.. אני מניחה לבכות או לצחוק? לצחוק גיטרה או תופים? גיטרה, למרות שבזמן האחרון יש לי משיכה בדלי מוסברת לתופים.. :/ אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר That's all, fokes!

tirasc15

New member
אפילו את הימים אני לא יודעת לספור..

*"שאלון שני" במקום "שאלון ראשון" >> בכותרת

למעלה