הקדשת היום הולדת!
טוב... לא ציפיתם שאני לא אקדיש לאריאל את השיר המיוחד לימי הולדת, נכון! אחי, היום אתה ה-מלך! קבל את ההקדשה! היום השיר הזה מוקדש לך... תהנה ממנו כמה שאתה יכול... (בימים כתיקונם הייתי מוסיף "למרות שזה שיר שלי... אז אפשר רק לסבול..."... אבל אני אדלג על זה היום... טהההההה). יום הולדת שמח / לירן שחק 3.5.2006 היום הוא היום המיוחד שלך כל העולם מתכנס רק למענך העצב עוזב, לפחות ליום והכל נראה מושלם, כבתוך חלום יום שבו השמיים מחייכים אליך ואלוקים נותן את הכל בשבילך יום קסום, יום של אור ושמחה יום שכולו מלא באהבה פזמון: יום הולדת, יום הולדת חגיגה גדולה ומיוחדת יום הולדת, יום קסום שום דבר פה לא רדום יום שהשימחה מעיקה על העצב יום שכולו מנגינה וקצב ואולי, בעוד שנה תגדל בך השימחה ותראה שהקסם יגדל פי מאה והשנה הזאת תהיה יותר ממופלאה וגם אם בדרך כלל הכל שחור היום הזה מראה את האור כל אחד מאוהביך יבוא לעזור ולשנה שעברה לא תרצה עוד לחזור פזמון: יום הולדת, יום הולדת... יום הולדת שמח עם כל שיר וכל פרח וכל מתנה עם חיוך זורח יום, יום, יום הולדת שמח פזמון: יום הולדת, יום הולדת... מזל טוב, אחינו! המנהל מס' 1 בתפוז, של הפורום מס' 1 בתפוז... שבמידה והוא לא מס' 1 בתפוז... סביר להניח שעבר לוואלה, נענע... הופ קטנטנים... יש עוד הרבה אתרים של פורומים... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...