איזה כיף לפתוח את השרשור ...

ניר86

New member
../images/Emo212.gif../images/Emo65.gifאיזה כיף לפתוח את השרשור ...

אני למשל כל היום הייתי בירושלים איתו וכבר בירכתי אותו והכל ..לפני חצי שעה חזרתי ... אני גם לא בבית עכשיו ... אני תכף יכתוב כמה מילים ביי ביינתיים ומזל טובבבבבב

1mayush

New member
אריאל מזלללל טובבב !! ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif

מזל טוב נשמה! עד 120 !!
מאחלת לך המון אושר, עושר, אהבה, הצלחה בכל בקיצור את כל הטוב שאתה יכול לבקש לעצמך!! אתה בן אדם מדהים!! נורא שמחתי להכיר אותך
שיהיה לך את היום יומולדת הכי מקסים שיכול להיות - תהנה הכי שאתה יכול > זה היום שלך!!
אוהבת, מאיה

ניר86

New member
כפרהה שוב מזל טוב ...../images/Emo24.gif

פשוט עכשיו אני סופית בבית ... קודם התחברתי מארומה ..חחח אז אחרי כל היום הזה ..לא נותר לי יותר מידי מה להגיד ...הכל כבר אמרתי וכתבתי... אבל שכולם ידעו שאתה בן אדם כ"כ מדהים שאני מאמין גם שהם יודעים את זה בלי מה שאני אגיד ... אני רוצה להגיד לכל הפורום הזה שאני זכיתי בחבר טוב בזכות הפורום הזה ואפשר להודות ליוסי על זה ...חחח אז שוב כפרה מזל טוב כל הברכות שבעולם...שתגשים את כל המטרות שלך השנה ...ושפשוט תמיד תחייך חולה עליך שוב כפרה... מה ציפית שלמרות כל מה שהיה היום אני לא אשתתף בשרשור חחח ? נ.ב אתה פשוט קוףףףףףףףף את זה לא כל הפורום יודע ומגיע לו לדעת את האמת חחחחחח אוהב המוןןן אחי ... נ"בב ! ! !

moranush86

New member
היום יום סנוביות... אההה אופס - הולדת...

סנוב יקר וחביב שכמותך, אני רוצה לאחל לך את כל הטוב בעולם, המון בריאות, אושר וגם עושר {אחרת איך ניסע לסטייג'...}, ומלא מלא אהבה וכמובן הצלחה גדולה בכל העבודות הזמניות שלך בדרך למטרה הגדולה - לזמר לך כל הדרך לתהילה. גם אני זכיתי בפורום לחבר טוב וזה אתה... וזה הזמן להודות שיחסית לסנוב, אתה לא ממש סנוב... אמנם אני לא טובה בברכות אבל אני בטוחה שאתה מבין, אחרי הכל גם אתה כורדי... אוהבת אותך הרבה...

ליבית1

New member
../images/Emo24.gifמזל טוב יקירי....../images/Emo24.gif

אריאל היקר, ביום זה, שבו אתה סוגר שנה ומתחיל אחת אחרת, ממש בין הדלתות, אני רוצה לאחל לך שנה טובה לפחות כמו זו שהייתה לך ויותר, מלאה ביצירה ויצירתיות, מלאה בהגשמה של כל החלומות שלך... מלאה באמונה בעצמך (כי יש לך הרבה על מה)!!! מלאה בכוח לעמוד בכל מה שהיא תציב בפניך... אתה יודע שהכול תלוי בכמה אתה מאמין, בדרך שלך ובעצמך...... והעיקר העיקר מלאה ב א ה ב ה !!!! לשירה שלך, לכתיבה שלך, לסביבה שלך ובייחוד לעצמך. אוהבת אותך מלא.... נשיקות
ליבית

חן 16H

New member
מזל טוב!!! ../images/Emo140.gif

יום הולדת שמח יום הולדת שמח עד 120 אני מאחלת לך זר של ברכות אושר בריאות והרבה הצלחה בכל מה שתעשה שכל משאלותיך יתגשמו אוהבת
חן

ממזל טוב!!!

הרבה מזל טוב!! שתגשים את כל המטרות והחלומות שלך. שיהיה לך בריאות ואהבה, אושר ועושר. שלא תפסיק לשיר אף פעם!! עדי

orianush

New member
מזל טובבבב ../images/Emo65.gif

פרחוש המון המון מזל טובבבב עד 120 המון בריאות ואושר תישאר כמו שאתה אוהבת

bu1li

New member
אריאל

המון המון מזל טוב!! עד 120 שנים מלאות בהמון אושר והצלחה.

תודה אלופים!

על כל הסמסים, הטלפונים, הברכות והאיחולים. מעריך את זה מאוד ומודה לכל אחד ואחת מכן. תודה ענקית לכל אלו ששופכים עליי אור גדול....... לכל אלו שתוהים - 23 שנים עברו ... :) שמח לדבר אתכם גם כשלא בפורום ! אוהב המון המון המון......... מכל הלב והנשמה. אני.

lir2004

New member
מנהל מס' 1 בתפוז!

מזל טוב, אח שלי! המשך להיות כזה מוצלח...

lir2004

New member
הקדשת היום הולדת!

טוב... לא ציפיתם שאני לא אקדיש לאריאל את השיר המיוחד לימי הולדת, נכון! אחי, היום אתה ה-מלך! קבל את ההקדשה! היום השיר הזה מוקדש לך... תהנה ממנו כמה שאתה יכול... (בימים כתיקונם הייתי מוסיף "למרות שזה שיר שלי... אז אפשר רק לסבול..."... אבל אני אדלג על זה היום... טהההההה). יום הולדת שמח / לירן שחק 3.5.2006 היום הוא היום המיוחד שלך כל העולם מתכנס רק למענך העצב עוזב, לפחות ליום והכל נראה מושלם, כבתוך חלום יום שבו השמיים מחייכים אליך ואלוקים נותן את הכל בשבילך יום קסום, יום של אור ושמחה יום שכולו מלא באהבה פזמון: יום הולדת, יום הולדת חגיגה גדולה ומיוחדת יום הולדת, יום קסום שום דבר פה לא רדום יום שהשימחה מעיקה על העצב יום שכולו מנגינה וקצב ואולי, בעוד שנה תגדל בך השימחה ותראה שהקסם יגדל פי מאה והשנה הזאת תהיה יותר ממופלאה וגם אם בדרך כלל הכל שחור היום הזה מראה את האור כל אחד מאוהביך יבוא לעזור ולשנה שעברה לא תרצה עוד לחזור פזמון: יום הולדת, יום הולדת... יום הולדת שמח עם כל שיר וכל פרח וכל מתנה עם חיוך זורח יום, יום, יום הולדת שמח פזמון: יום הולדת, יום הולדת... מזל טוב, אחינו! המנהל מס' 1 בתפוז, של הפורום מס' 1 בתפוז... שבמידה והוא לא מס' 1 בתפוז... סביר להניח שעבר לוואלה, נענע... הופ קטנטנים... יש עוד הרבה אתרים של פורומים... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...

yaelala14

New member
מזל"ט!!../images/Emo65.gif

עד 120! שיהיה לך המון בהצלחה בדרכך המסוקלית והכל!

אריאל!

מלא מלא מלאא מזל טוב! חחח כבר אין לי עוד מה לברך :p אממ תמשיך להיות המנהל הכי *אחי
* שיש.. שיהיה הרבה הצלחה בכל התחומים..
חח
ובכל מה שרק תרצה.. :) והלוואי שתגשים את כל החלומות שלך!
-שלחתי לך מסר-
אוהבת המוון, שרית

saray 19

New member
מזל טוווווווווווווווווווווווווווווב! ../images/Emo140.gif

אריאל המוון המון המון המון מזל טוב...! שתיהיה לך שנה מלאה באהבה ,עושר,אושר,בריאות וחלומות... אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם...ושתגשים כל חלום וחלום ... אוהבת המוווווווון
שרי

one of a kind1

New member
אריאל מזל טוב!!

טוב שעכשיו נזכרתי להיכנס..יומולדת שמחח!!המונמון מזל טוב!! שתמיד תדע רק שמחה,שלעולם לא תפסיק לחייך ושכל משאלותיך יתגשמו! -אני-

כוכבה 27

New member
אריאלושששש

המון המון מזל טוב!! אני מאחלת לך המון בריאות,אושר,והצלחה. שתגשים את כל חלומותייך. בזכות הפורום הזה אני זכיתי בחבר טוב,וזאת גם דרך להגיד תודה ליוסי.

adiii1

New member
אריאל, אל האור 10 או בקיצור אריאל זוהר היקר.

אז וואלה זה קצת באיחור, אבל אתה סולח נכון? ו-וואלה היום [או אתמול חח] גדלת בשנה, ואין דבר יותר כיף מזה כי זה כיף ענק. ולמרות שלא יצא לנו לדבר ולהתראות הרבה לעומק כמו כולם כאן, שמחתי להכיר אותך בעיקר בזכות האופי המיוחד שלך. אז קודם כל ולפני הכל, שתזכה להרבה אושר, עושר [לא יזיק קצת
], יושר, כושר, אהבה, הצלחה והכי חשוב-בריאות. שתזכה תמיד לחייך, לקחת הכל בקלות, להסתכל על חצי הכוס המלאה ברגעים קשים ולהיות מאושר בגיל הזה ובכל החיים האלה, כי הם כולם שלך. שיהיה לך בהמון המון המון מזל טוב עד 100 כ40 שנה.
שתמיד תזכה להיות מוקף באהבה והערכה גדולה, ולאו דווקא מאיתנו אלא מכל הסובבים אותך כמו שמגיע לך. שתדע לנצל את החיים והגיל הזה רק לטובה כי הם שוב שלך ורק שלך. שתזכה להגשים את החלומות והשאיפות הכי גדולים שרק יכלת לבקש, ומי ייתן ובאמת יהיה לך רק טוב. כי מגיע לך.
מזל טוב אחינו, ממני עדי1 או עדי מהגבעה חברה של מאיה חח איך שתרצה.

למעלה