היום יום הולדת ל....

ריהותם

New member
../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gifהיום יום הולדת ל....

רות!
אז הבלונדינית הקטנה,הרזה,השמוצניקית והאקסקלוסיבית של הפורום שלנו חוגגת יום הולדת 16! ילדונת,שיהיה לך המון מזל טוב,עד 120,יום הולדת שמח ומאושר, שתמשיכי להיות כזו פופולארית בקרב האנשים שסביבך המון אושר והצלחה ופרופורציות בחיים ושיהיה לך רק טוב
אה והרבה מקפליי בחייך וכו'... יאללה שרשרו לה ברכותיישן!

../images/Emo204.gifרותות! ../images/Emo210.gif

Happy birthday Sweet Sixteen! זה גיל אוסום לגמרי. נצלי כל רגע. המון מזלטוב, יומולדת שמח, ושכל מה שאת רוצה יתגשם.

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifלהרוג את תפוז.

טוב. אז רות. שיהיה המון המון המון המון מזל טוב ויומולדת שמח! ואני ממש גרועה בברכות, אבל אני מאחלתלך את כל הטוב שאפשר... ותסלחי לי שאין סמיילים של יומולדת - תפוז מטומטם.

מזל טוב:)

מאחלת לך אושר ועושר והושר, מלא בריאות כושר ושמחה מקווה שתעבירי את גיל 16 המתוק בהרבה כיופים, אהבה ושמחה שתזכרי כמה כיף היה לך בגיל הזה.. ואל תפחדי לעשות שטויות ותהני מלא :) וד"א יש לך אחלה של תאריך XDD לאחותי גם יש יומולדת היום...

Noa L black

New member
מזלטוווב יא בלונדה ../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif

סוויט סיקסטין שמח שתהני המון ותנצלי כל רגע עד 1238 :)

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifרווווות! ../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif

ילדה שהיא הרבה יותר בלונדינית ממני (למרות מה שכולם אומרים
) , המון המון מזל טוב ליומולדת שלך, עד 1238
תמשיכי להיות שמו"צניקית אדירה
המון אושר, כושר, בריאות, יושר ועושר
שכל חלומותייך יתגשמו, ושתזכי לראות את טווווומי! :)
וגם את שאר מקפליי.
אוהבת אותך המון המון
( ד"א, אני מאוד מקווה שאני רואה אותך בסוכות בקן שלי
)

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifקרןןןןן../images/Emo23.gif

ברוווווווור שאת יותר בלונדה ממני! אוהבת ומתגעגעת~!@#
תודה

Lex 1

New member
../images/Emo262.gif קצת באיחור, מצטערת ../images/Emo67.gif

לא הייתי בבית עד היום אז בכל אופן... יומולדת שמחחחחח!!@# המון המון מזל טוב שכל משאלות ליבך יתגשמו אושר בריאות שמחה ואהבה הצלחה בכל מה שתעשי אין כמו Sweet sixteen
שיהיה יומולדת מדהים ושנה קסומה

למעלה