אמש הדלקנו נר ראשון

אסתרס

New member
../images/Emo213.gifאמש הדלקנו נר ראשון

ושלמה הפתיע אותנו ושר אתנו מה עוז צור. מדהים איך פתאום כאילו זז וילון וטיפת אור נכנסת למוח. מצב רוחו היה יותר מטוב, ישב , אכל וצחק עם הנכדים, פתאום פנה אל כלתי הנמצאת בסוף ההריון ואמר לה, את עדינה וחייך וליטף אותה היה ערב מרגש במיוחד. חג שמח לכל חברי הפורום. ביי

zs1957

New member
חג חנוכה שמח

היי אסתר מדהים לשמוע ששלמה שר את מה עוז צור ואשריכם שהיה במצב רוח טוב. שיהיו לכם הרבה ימים כאלה. אנחנו הדלקנו נרות בבית עם המשפחה .הערב יגיעו אלינו אחותי ,גיסי ואחייני. את אמא אני לא לוקחת כי כבר לא בשלב שמבינה מה קורה. אבל קניתי נירות למטפלת והיא תדליק לה בבית. מקווה שזה יעשה לה אור בלב. חג שמח זהבה שחם

אירילה

New member
גם אצלנו היה שמח../images/Emo213.gif../images/Emo137.gif

אמנון (חמי) הדליק נר ראשון ושר את מה עוז צור עד הסוף וגם חלק מהשירי חנוכה האחרים ,התמוגג מנחת ואכל ממיטב מאכלי חנוכה שהכינו בני המשפחה. ישנם כנראה רגעים מיוחדים בחיי החולים אשר הפינות החשוכות במוח מתעוררות לזמן מוקצב ואשרינו שהם זוכים לכך ואנו נהנים איתם מרגעים אלו והלוואי שכך יהיו רגעים רבים. המשך חג חנוכה שמח גרשון

נילי41

New member
../images/Emo213.gif גם אנחנו הדלקנו נר ראשון

חג חנוכה שמח פורום יקר גם אנחנו הדלקנו נר ראשון אתמול. בעלי זכר את הברכה ואת מילות השירים כולל מעוז צור ושר אותם יפה ובקול רם. מעניין שהוא זוכר כל מיני דברים שהוא למד בעל פה עוד בנעוריו. כולל ציטוטים משירים, מהתנ"ך וכו'. אבל מה היה לפני רגע הוא כמובן לא זוכר. למרות שלא כתבתי בפורום השבוע, הייתי אתכם ועקבתי כל הזמן. הייתי קצת עסוקה בעבודה וגם לא ב-mood (במצב רוח מתאים) של כתיבה. אותו הדבר קורה לי עם קריאת ספרים. למרות שאני מאוד אוהבת לקרוא, לאחרונה אני לא במצב רוח מתאים "להיכנס" לספר. מונח לפני כבר כמה שבועות ספר נחמד, של סופרת שאני מכירה וקראתי ספרים אחרים שלה ויודעת שהכתיבה שלה מאוד זורמת ומעניינת, ובכל זאת, בכל פעם שני לוקחת אותו ליד אני מניחה אותו בחזרה. כאילו משהו עוצר בעדי מלהתנתק מהמציאות ולהיכנס למציאות אחרת. כאילו ממש 100% מהזמן אני צריכה להיות בשליטה מלאה ובמציאות. ולמרות זאת, קורה לא פעם שאני מפספסת ובעלי "הולך לשירותים" לא במקום הנכון, או לוקח במטבח משהו לאכול שאסור לו, או שלא צריך... בקיצור, לא יכולה להיות 100% עם היד על הדופק כל הזמן. וזה כולל גם בלילה, לקום מתי שהוא מתעורר והולך לשירותים, לראות שהוא הולך למקום הנכון וחוזר למיטה, לכסות אותו כי הוא לא מתכסה לבד ולחזור למיטה, אפילו אם זה קורה 3-4-5 פעמים בלילה. אז חג שמח, זהירות עם הסופגניות והלביבות. יקירינו יכולים לאכול מהם בלי הגבלה, אז לשים לב...

אסתרס

New member
../images/Emo62.gifנילי זה בדיוק מה שעובר עלי

כבר מזמן סיכמנו שאנחנו אחיות , ועוברות דברים דומים.

../images/Emo16.gif../images/Emo138.gifלנילי היקרה ולכל הפורום

גם אנו הדלקנו נרות חנוכה עם הבן שלנו שבא אלינו לשבת עם הכלה ו3 הילדים שרנו שירי חנוכה בן זוגי מאוד שמח לשיר עם הנכדים. אחרי הקידוש והארוחה שוב שרנו שירי שבת וגם חנוכה היתה אוירה נהדרת ,ומוצאי שבת הדלקנו שוב , כך האור והשמחה נכנס לביתינו בחנוכה, שיהיה לכולנו אור בבית כל השנה.

zs1957

New member
משמח לשמוע את הסיפורים שלכם

שלום לנילי , לאסתר לטובה , לגרשון ולחברים האחרים. משמח מאד לקרא את הסיפורים שלכם בחג החנוכה. זה נשמע כאילו קרה נס והמחלה נעצרה. הזיכרון לטווח ארוך לא נפגע והם זוכרים הכל מהעבר. נפגע הזיכרון לטוו קצר כמ ו ,שסיפרה טובה בעלה רצה לטגן חביתה והניח את הביצה בארון. זה נחמד שיש לנו שעות של נחת עם יקירינו אבל המחלה לא נעצרה והיא ממשיכה לאכול את מוחם של החולים. סליחה שכתבתי בכזו פסימיות אבל לצערי , זו האמת. חג חנוכה שמח לכולם שיהיה לכם תמיד אור בבית. זהבה שחם

חג חנוכה שמח

אסתר , ממש נפלא לקרוא איך שלמה הפתיע אתכם והיתה לכם מסיבת חנוכה מיוחדת במשפחה. אצלנו הכל כרגיל בלי שמחות מיוחדות וחבל שבן זוגי כמעט שכח את מנגינת הברכות, מזל שגם הילדים מדליקים אחריו , אז הוא מצטרף לשירה. פרט לכך , כמו שאת אומרת , לילה טוב ומשעמם ושיהיה שבוע טוב לכולנו ולכל עם ישראל , מלא אור ובשורות טובות , טובה

למעלה