חנוכיה לי יש...

../images/Emo213.gifחנוכיה לי יש...../images/Emo213.gif

חנוכה מתקרב ובא אלינו לטובה. ולכן אנו, ציבור המדריכים, צריכים כבר להכין פעולות ולהתכונן לקראת בואו של החג. אז קדימה חברים, בואו ננסה לבנות יחד פעולות לפי גילאים, שנוכל להשתמש בה.
בהצלחה לנו...

dragonit12

New member
פעולת חנוכה...

מחלקים את הקבוצה לשנתי קבוצות. *מסובבים את הסיביבון.לכל אות יש משימה. נ-נר לבקבוק מכניסים את הנר לבקבוק. ג-לשיר שיר שקשור לחנוכה. ה-השלמת החנוכיה-{פירוט למטה..} פ-התור עובר.. השלמת החנוכיה-על הקיר מונחת חנוכיה ללא שלהבות. החניכים מקבלים שאלה,אם הם עונים נכון,הם מדביקים את הלהבה על החנוכיה. השאלות: 1.נגד מי נלחמו המכבים? 2.כמה נרות בסה"כ מדליקים בחנוכה? 3.כמה קנים יש במנורה וכמה בחנוכיה? 4.מה כתוב על הסביבון באירופה? 5.מאיזה צד מדליקים את החנוכיה? 6.איזה נס מספרים בחג בחנוכה? 7.מי היה מנהיג מרד המכבים? 8.כמה ימים החזיק כד השמן? 9.איזה שם נוסף יש לחג החנוכה? 10.מי היה מנהיג היוונים? 11.במה משחקים בחנוכה? 12.מה מקבלים בחנוכה? *מספרים להם את סיפור חנוכה. *כל אחד רושם מהו גיבור בשבילו,אח"כ לוקחים את הדף שבו הם רשמו מי הוא גיבור,ומדביקים על הלוח. שואלים אותם מי יותר גיבור ממה שמודבק על הלוח. לבסוף מסבירים להם מי הוא גיבור איש,ומיהו גיבור מעשה נועז. *כל קבוצה רושמת כמה שיותר דברים הקשורים לחנוכה. *בינגו חנוכה. *יצירה! הכנת חנוכיה! רשימ"צ: *סביבון *חוטים *2 נרות *2 בקבוקים ריקים. *טושים/כלי כתיבה *דפים ריקים. ליצירה-*קרשי עץ. *דבק מגע *קנים לחנוכיה. *פסיפס רשימ"צ שאני מכיהנ: *חנוכיה גדולה על בריסטול *להבות לחנוכיה *כרטיסיית שאלות+תשובות. *בינגו *סיפור חנוכה. *צ'ופר. הצ'ופר: "צריך שכל איש ידע ויבין שבתוך תוכו דולק נר, ואין נרו שלו כנר חברו ואין איש שאין לו נר. וצריך שכל איש ידע ויבין שעליו לעמול ולגלות את אור הנר ברבים להדליקו לאבוקה גדולה ולהאיר לעולם כולו!" (הרב קוק) מה אתם אומרים? יותר מדיי דברים?

למעלה