מזל טוב לאיריס

veredmp

New member
../images/Emo213.gif מזל טוב לאיריס ../images/Emo65.gif

איריס, שיהיה לך יום הולדת מהמם, שיימשך לשבוע מקסים, שיתארך לשנה מדהימה
מאחלת לך אושר, עושר, בריאות, חברים, אהבה, מוזיקה וכל מה שאת רק יכולה לחשוב עליו
עכשיו, בגלל שאת בעצם הצלמת הרשמית שלנו שתמיד מצלמת את מירי כשלמישהו יש איזשהו אירוע, אני חושבת שזה רק הולם שתראי את הפליקס המצורף
אוהבת המון,
ורד

yafit1305

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo140.gifלאיריס המקסימה

איריס, אני מאחלת לך מכל הלב המון המון מזל טוב. תמשיכי להיות איכפתית ,מקסימה ובעצם כל מה שאת!!!! מאחלת בשבקין יפית

איריס! ../images/Emo171.gif

שיהיה לך יום מקסים, יום שהוא כולו שלך...
שנה של בריאות לך ולמשפחה, אושר והגשמה עצמית. שכל שתרצי, יהיה שלך בזמן ובמקום הנכונים לך
. המשיכי להיות מקסימה וחייכנית כמו שאת!

viko222

New member
../images/Emo24.gifמזל טוב../images/Emo24.gif

איריס'קה,מזל טוב.עד 120 שנים מלאות באושר אהבה ובריאות.
שכל משאלותייך יתגשמו לטובה.
ותמשכי להיות מקסימה כמו שאת בדיוק

../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gifמזלט|

מאחלת לך הרבה אושר
והרבה שמחה
המון חיוכים
ומלא אהבה
שהקשת בענן תעלה חיוך על שפתיך ושלעולם לא תחמיצי פניך מאחלת לך שתגשימי את כל מה שבא לך אאחל לך שנים של בריאות
, אושר ואהבה,והעיקר: הרבה נחת ושלווה. דבר אחרון שנשאר לי רק לאחל לך לעתיד שתשארי פשוט כמו שאת תמיד

I מ י ר ב I

New member
איריסססססס../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

המון המון מזל טוב ליום הולדתך
בריאות,אושר,אהבה,חיוכים,שכל משאלותיך יתגשמו במהרה
תמשיכי להיות כזו מקסימה,את בין האנשים הנדירים שאני מכירה,כל הזמן עוזרת ונותנת בכל זמן ובכל עת
שתהיה שנה טובה ומאושרת
אוהבת

המון מזל טוב איריס../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif

שיהיה לך יום הולדת נהדר, מצטרפת לאיחולים של מירי המקסימה... המון אושר, אהבה, ובריאות!!!

pRimaVeriTaVIV

New member
איריס ../images/Emo24.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif

מזללללל טוב, הרים של אושר ושמחה, אהבה, בריאות, הצלחה, וכל מה שתרצי... שלא תדעי לעולם צער ועצב וכמו הכל, תישארי כמו שאת
חיבוק גדול

hilali1

New member
מזל טוב איריס../images/Emo70.gif

יומולדת שמח ושיהיה לך רק טוב
את מקסימה אמיתית

EVGIRL

New member
איריסססססססס../images/Emo65.gif

המוןןן המוןן המוןןן מזל טובבב
הרבה אושר ובריאות ובהצלחה בכל
אוהבת המון ואת מדהימה!!!

Rony 05

New member
../images/Emo24.gifאיריס

את בהחלט אחד האנשים הכי טובים ומדהימים שאני מכירה הלוואי שכל החיים שלך יחזירו לך כמו שאת תמיד נותנת בלי לצפות לתמורה אני מאחלת לך ולמשפחה המון בריאות... לעולם אל תתייאשי! את יכולה להשיג כל דבר שרק תרצי! בהצלחה בהגשמת כל החלומות ובאופן כללי בהצלחה בהכל... וכמובן המון המון מזל מצויין! תמיד פה בשבילך, רוני.

איריס מ

New member
../images/Emo24.gif ע-נ-ק לכם חברי פורום יקרים

נכנסתי לכאן בסופו של יום ארוך ולאחר שקראתי ברכה אחר ברכה שהעלתה חיוך על פניי ולהרגיש דרך המילים שכתבתם את האהבה שהרעפתם עלי זה בהחלט משמח, הצלחתם לרגש אותי עד דמעות ביחד עם הרגשה משמחת שזכיתי להכיר כל אחד ואחת מכם כי באמת הפכתם להיות חלק בלתי נפרד מהחיים שלי ועל כך אני מודה לכם, תבורכו.
בנוגע לפליקס זה דורש התייחסות מיוחדת בראש ובראשונה ורד תודה רבה רבה על הצילום ועל עצם המחשבה הכי לא ציפיתי לקבל ברכה ממירי המקסימה ועוד ביום ההולדת, כנראה שהתרגלתי להיות מאחורי המצלמה ולצלם עבור מי שרק אפשר שיש לו אירוע או כל דבר שרואי לצלם בשל כך את מירי ולכן, זוהי זכות עבורי וזה משמח אותי שבעצם צילום זה או אחר גרמתי למישהו/י מכם לחייך בעקבות כך, רב תודות גם למירי על הברכה הנפלאה

למעלה