מזל טוב לפורום

DesertRose7

New member
../images/Emo213.gifמזל טוב לפורום../images/Emo65.gif

הופ הופ טרללה.. גדלנו בשנה
אתם זוכרים את זה- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1238&msgid=48988485&FlagSybase=1 חיכינו, ביקשנו ובעיקר התלוננו ואז - בדיוק היום לפני שנה נפתח לו פורום מקפליי
היינו כמה שעות על בסיס מנהל - זמני אבל אז ל"הפתעתכם" שני ואנוכי התחלנו לנהל את הפורום. השתדלנו כל כך שהפורום יפתח עוד לפני אירוע הCOMIC RELIEF (שעד היום מקפליי לא מפסיקים לפעול במסגרתו) וכמובן שלפני יום ההולדת של דני. והנה אנחנו כאן, שנה אחרי. עברנו שנה מלאת אקשן - מריבות,השמצות וגם פיוסים ומחמאות. למרות וזבכות הכל הפכנו לקהילה קטנה ומגובשת (פחות או יותר), סוג של בית שני להרבה אנשים פה
מה שאני יכולה לאחל לנו זה שפשוט נמשיך בקצב הזה. למרות שתמיד אפשר לשאוף ליותר
שנמשיך לגדול ולהתפתח ואולי אפילו לזכות לאיזה אירוח של אחד הבנים או ארבעתם פה
והעיקר - שיהיה לנו כיף פה אחד עם השני.
הבייבי שלי גדל בשנה.. כל כך מרגש.. במיוחד כשאני מניחה ששנה הבאה אני כבר לא אהיה פה
שחר

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif מזל טוב../images/Emo213.gif

איך אני זוכרת את היום הזה! ההודעה הגורפת של תפוז יצאה, ופתאום אני רואה "פורום ללהקה הבריטית הצעירה מקפליי" וצרחתי מאושר ונתתי קישור לכל הרשימת אייסי שלי. הייתה שנה מעולה, והרבה כמובן בזכותך,שחר, מנהלת מצויינת
. אני מקווה שהשנה הבאה תהיה כמו מוצלחת ומהנה כמו השנה החולפת...
.

m i c k e y 15

New member
יאא../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מזל טוב לנווווווו
אני פה מהאמצע אבל בכל זאתתת אני גאה בפורום ובמנהלת הנפלאה שיש לנו

וואו פורום קטן.. עם בנות גדולות...

חחחחח מזל טוב לפורום המדהים הזה... הכוונה במשפט המטומטם שלי הוא... שהפורום קטן... ובפורום יש יותר ילדים מאשר שהפורום גדול. חחחחחחחחח עזבו... היתעסקתי בספריי היום והיתלכלכתי אז היתחרפני... קיצררר מזל טוב!!!!!!!!!!1

LeeR4Ever

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo41.gif../images/Emo65.gifמזל טוב!../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif

מזל טוב!!!

אני מכירה את מקפליי כבר שנה :) אבל זה הפורום רק כמה חודשים
מזל טוב לפורום! חחחח

Hip Hop star

New member
../images/Emo24.gifמזל טוב!../images/Emo24.gif

מזל טוב לנו! עברה כבר שנה? וואו...ורק אתמול דני עוד היה בן 18
ועוד יומיים הוא בן 20
ראשית כל,כל הכבוד לכולנו! הצלחנו במהלך השנה להחזיק את הפורום ולהפעיל אותו,גם כשלא היו חדשות ממקפליי! ותראו את התוצאה!
לא רק שהוא פעיל,וכל פעם מצטרפים אלינו אנשים חדשים שמחיים את הפורום עוד יותר,חלקנו יצרנו קשרים מאוד טובים! אני מאמינה שמגיעה לכל אחת מכן מילה טובה על כל ההשקעה שעשתה כאן! בין אם זה לעשות בכל שבוע פינה(ענת אני מצטערת שאף פעם אני לא משתתפת,אני אף פעם לא יודעת מה צופה לי השבוע..אבל כל הכבוד לך ותודה רבה על כל פעם שעשית!) וכך גם לכל מי שעושה פינה
וגם לכל מי שהייתה מביאה לפה אנשים חדשים,וגרמה לכך שהפורום ייגדל
ולכל מי שתמיד הייתה משתפת אותנו בחדשות,שירים,סירטונים,תמונות ועוד מלא מלא דברים!!!!!!!!!!! ובעצם כבוד לפורום שפחות או יותר מגובש ברובו
מקווה שעד שנה הבאה שהפורום יהיה כבר בן שנתיים(שוק!)...נמשיך כמו עכשיו,ונקווה שכל הכיף לא ייהרס לעולם,או לפחות לא מהר!!!!!! שבוע טוב לכולן!

לושהה

New member
החתימה שלךך..

זה מה שפייטון [אני חושבת] אמרה אתמול בסוף הפרק של "מגרש ביתי"..וזה פשוט מדהים! תודה לאל שיש לך את זה בחתימה..כבר התכוננתי לראות את השידור החוזר ולרשום הכל

Bleed for Me

New member
חחח בכיף!

אגב באיזה פרק זה?? אני לא זוכרת את מספר הפרק..והעונה? וכן פייטון אמרה את זה..

לושהה

New member
אממ..

זה היה בפרק הראשון של העונה השלישית [ששודר ביום חמישי לכל מנויי yes
]

לושהה

New member
מזל טובב!../images/Emo24.gif

אני פה באמת לא הרבה זמן.. [יש מצב פחות מחודש?..] אבל הסתובבתי כאן די הרבה
ואולי עוד נגיע לשנתיים

sap sapir

New member
הופ הופ טרללה

גדלנו בשנה... אז המון לנווו וכמובן למנהלת המקסימה הזאת שחר
וכמובן תמונה של מקפליי החמודיםם

Rowdy Girl

New member
וואי!! מזל''ט../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif

שיימשיך וייגדל וכו' וכו'... וואי מה מאחלים לפורום?
וווווו אני פה כבר חצי שנה חחחח XD

just jenny

New member
../images/Emo205.gifמייזל טוב../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

כל הכבוד לפורום החביב שלנו שככה הולך וגדל:D "שנזכה לשנה הבאה עד 120 שנההה" [אז מה אם כבר כולנו נהיה בעולם שמעבר?:] שחר, תמשיכי עם הניהול המצוין
וישר כוח לכולנו

מזל טובבבבבב!!../images/Emo65.gif

מה מאחלים לפורום? שיגדל ויבואו עוד המון המון אנשים חדשים ואנשות חדשות ושיזכה לעוד שנים רבות

למעלה