מזל טוב ל-misheani

ROTEM30035

New member
../images/Emo213.gifמזל טוב ל-misheani../images/Emo70.gif../images/Emo213.gif

כי אפשר לכתוב "יש לי יומולדת" בפורום ולא לקבל שרשור יומולדת - ראי הוזהרת
שיהיה לך יום מאושר ומלא הפתעות, |מתנה| שכל הזיפים סביבך יגולחו ושום קיפוד לא יקרה בדרכך,
שתגשימי את כל משאלות ליבך, גם את המטופשות ביותר
והעיקר והעיקר לא לפחד כלל מיהוא ירון
מזל טוב

רעוּת

New member
../images/Emo49.gif ../images/Emo77.gif ../images/Emo65.gif |עודאייקוניםמעצבנים|

הכי שווה יומולדת ביום השואה
.

misheani

New member
אוי לגמרי, את לא יודעת כמה כיף עשיתי

עם כל הסרטים המשעשעים במיוחד ליומולדת

misheani

New member
מה מלח?

לא נורא, השלמתי מספיק טלויזיה מדכאת בשביל שתינו

misheani

New member
זה נשמע לי כמו

אויאויאוי, לא ראיתי סרטי שואה, אני לא יכולה להתבושש במסכנות העם היהודי, יש'כם שקל אני צריכה להגיע לבאר שבע

misheani

New member
טוב בסדר, אל תבכי../images/Emo201.gif

הנה אני אעשה לך סרט שואה באנימצית אייקונים:
היו
היה כוח רשע
היה צורר עמלקי
טפו
ואס אס.
ה -
הרג את ה
ואת ה
ואת ה
הוא אמר להם
אך זו לא היתה מקלחת חלק מה
נלחמו ב
והפכו ל
(פרטיזורו) ו
את ה
חלק הפכו ל
או ל
או ל
או ל
וחלק שרדו ע"י בידור ה
באמצעות
או ע"י
או
(שכל) בסוף הוקמה מדינת ה
והוחכנו לכולם שה
לא הביסנו ונטענו
והקמנו
והבסנו את כל ה
וצעדנו במצעד החיים ב
עד כאן הומור שחור עד לשנה הבאה.

רעוּת

New member
חחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

בתמורה אני מוכנה לפרש לך שיר של רונה בהתאם ליום השואה
.

misheani

New member
אבל לא משהו משירים ליואל, זה קל מידי

אני רוצה את "לחיות נכון"

רעוּת

New member
../images/Emo45.gif consider it done

בעוד כשעתיים-שלוש כשאשוב מהעבודה
. כי העבודה משחררת
.

רעוּת

New member
בבקשה- "לחיות נכון"- המדריך לחיים בגטו ../images/Emo63.gif.

זה חשוב לאהוב ולמדוד את הטוב מזמן לזמן = גם בגטו צריך להסתכל על חצי הכוס המלאה. תמיד יכול להיות גרוע יותר (למשל, שיקחו אותך באקציה לטרבלינקה). לא לבקש מה שאי אפשר לקבל = למשל, לחם. או בגטים. לחייך לנהג שמצפצף לך = רק לנאצים היה אוטו. לא כדאי להתעלם כשהם מצפצפים לך
. כמו היית חירש אילם = לא לענות בחזרה! המתכון להארכת תוחלת החיים בגטו. לא להתפתות לחוסר הנימוס הזה = אז מה אם "הם התחילו". זה עניין של השרדות
. לאכול נכון לחיות ביום ולישון בלילה = כמה ציני מצד הרונה לכתוב "לאכול נכון"
. לא להתעלל בעור הפנים= מחלת הטיפוס תעשה את זה בשבילך
זה חשוב מאוד או לה לה לה גם אני רוצה לחיות נכון = משאלתה של הדוברת בשיר היא קודם כל לחיות. ה"לחיות נכון", מסמל את האופטימיות הנובעת מהשיר- הדוברת מאמינה כי אם תעשה את כל הנ"ל היא תזכה לראות את סיום המלחמה. או לה לה לה ושלווה גדולה תיפול עלי = אם היא לא תצליח- לפחות היא תמות ותהיה שלווה
. לבזבז את הזמן בחוכמה = לנצל אותו להבריח מזון לגטו או להשיג אישור עבודה כדי שלא ישלחו אותך באקציה, או להתנדב בבית היתומים של קורצ'ק כדי להקנות לך מקום בעולם הבא. לעצור לשמוע קול ישן שמחפש אותך = אולי יש לו לחם
. מוטב לחיות בעבר מבתוך רגע מיותר = הזכרונות מימים טובים יותר ייתנו את הכוח להמשיך להקשיב לזולת, להתרכז ולנסות לזכור פרטים = ללמוד טוב טוב את תעודת הזהות הארית המזויפת שלך כדי לא להיתפס ע"י הגסטאפו אם החלטת לברוח לצד הפולני כי קצת חמלה לא הרגה אף אחד = טרבלינקה, לעומת זאת
. או לה לה לה גם אני רוצה לחיות נכון או לה לה לה ושלווה גדולה תיפול עלי כמו פתיתי שלג היא תיפול עלי = פתיתי השלג מתארים את החורף הקשה בגטו. לבקש סליחה מכל מי שחטאת לפניו בסוף הכל חוזר כמו בומרנג אליך = הוא עלול להלשין עליך לגסטאפו. זה נכון, זה נכון
. הנה, הוכחתי כי אני יכולה לקשר כל דבר לשואה
.

למעלה