סיכום שבועי בפורום

ג ב ש ו ש

New member
../images/Emo213.gifסיכום שבועי בפורום../images/Emo182.gif../images/Emo88.gif

היי חבר'ה.. שוב סוף שבוע,שוב שבת...וגם סיכום שבועי
כולם לענות
שיר השבוע שלכם של RBD-
שיר השבוע שלכם לא של RBD-
ספר/סרט/דיסק שעשו לכם את השבוע-
מה היה בילוי השבוע שלכם-
מה הרס לכם את השבוע-
האם אתם מחכים לאירוע ספציפי בשבוע הבא-
מה התיכנונים לסופ"ש-
תמונת השבוע שלכם-
מסר לכולם-
שתהיה שבת שלום,שקטה ונעימה...

didalf

Well-known member
עונהנה../images/Emo109.gif

שיר השבוע שלכם של RBD-
שיר השבוע שלכם לא של RBD-
Haley James Scott - Halo ספר/סרט/דיסק שעשו לכם את השבוע-
מגרש ביתי
מה היה בילוי השבוע שלכם-
ממ חתונה של שכנה שלי חח מה הרס לכם את השבוע-
מבחן באנגלית האם אתם מחכים לאירוע ספציפי בשבוע הבא-
לא מה התיכנונים לסופ"ש-
לסיים תעבודה חח תמונת השבוע שלכם-
מסר לכולם-
אל תראו ערוץ אי זה דופק תמוח

lidorvit

New member
עונהנה ../images/Emo28.gif../images/Emo218.gif

שיר השבוע שלכם של inalcanzable-RBD
שיר השבוע שלכם לא של Play- i must not chase the boys-RBD ספר/סרט/דיסק שעשו לכם את השבוע-
מה היה בילוי השבוע שלכם- אתמול בקניון עם חברים
מה הרס לכם את השבוע-
האם אתם מחכים לאירוע ספציפי בשבוע הבא-
מה התיכנונים לסופ"ש- ללמוד למתמטיקה
תמונת השבוע שלכם-
מסר לכולם- השביתה עומדת להסתיים

ג ב ש ו ש

New member
עונהה../images/Emo27.gif../images/Emo88.gif

שיר השבוע שלכם של RBD-לא שמעתי השבוע... שיר השבוע שלכם לא של RBD-בשבילי-הדר עוזרי,הכל יכול לקרות-נינט.. ספר/סרט/דיסק שעשו לכם את השבוע-האלבום של נינט שחרשתי עליו השבוע.ושל דנה אינט' החדש גם כן
מה היה בילוי השבוע שלכם-אתמול בפורום ב"ש..
מה הרס לכם את השבוע-עייפות
האם אתם מחכים לאירוע ספציפי בשבוע הבא-לא ממש...
מה התיכנונים לסופ"ש-לבלות כמה שיותר כמו תמיד..ולהשלים שעות שינה
תמונת השבוע שלכם-
מסר לכולם-שתהיה שבת שלום ומהנההה

M e R a V 2

New member
עונה:)

שיר השבוע שלכם של RBD- לא שמעתי אותם.. שיר השבוע שלכם לא של RBD- "לראות את האור"- אפרת גוש ספר/סרט/דיסק שעשו לכם את השבוע-
מה היה בילוי השבוע שלכם- בייביסיטר
מה הרס לכם את השבוע- לא מרגישה טוב
האם אתם מחכים לאירוע ספציפי בשבוע הבא- מסיבת יום הולדת של חברה [: מה התיכנונים לסופ"ש- לנסוע לדודים.. תמונת השבוע שלכם- אין
מסר לכולם- החורף מגיע
שבת שלום לכולם

עונה

שיר השבוע שלכם של RBD-לא השבוע.אבל אתמול והיום שמעתי את של פונצ'ו החדש. שיר השבוע שלכם לא של RBD-נינט-כמו נוצה ברוח ספר/סרט/דיסק שעשו לכם את השבוע-החדש של rbd מה היה בילוי השבוע שלכם-היו כמה מה הרס לכם את השבוע-שיום ראשון חוזרים ללמוד.מצד שני נמאס לי מהשביתה אבל עדיין האם אתם מחכים לאירוע ספציפי בשבוע הבא-לא מה התיכנונים לסופ"ש-שלא תדעו..חחחח תמונת השבוע
מסר לכולם-הכל לטובה

Asi soy yo

New member
עונהה..

שיר השבוע שלכם של RBD- inalcanzable שיר השבוע שלכם לא של RBD- הדר עוזרי - בשבילי ספר/סרט/דיסק שעשו לכם את השבוע- הספר האוהל האדום, אני קוראת אותו עכשיו.. מומלץ!! מה היה בילוי השבוע שלכם- חגגנו לשתי חברות שלי יום הולדת במסעדב.. היה כל כך כייף.. מה הרס לכם את השבוע- ריב עם החברה הכי טובה שלי.. האם אתם מחכים לאירוע ספציפי בשבוע הבא- לא נראה לי.. מה התיכנונים לסופ"ש- לנוח.. תמונת השבוע שלכם- איןן מסר לכולם- חשוב שתדעו מתי אתם צריכים לאודות ולוותר, אבל גם חשוב שתדעו מתי האחרים הם אלו שצריכים לעשות את זה.. (אולי תמיד אומרים את ההפך, אבל זה מה שאני מרגישה עכשיו.) שבת שלום לכולם..

LOLO RBD

New member
עונה

שיר השבוע שלכם של RBD Y no puedo olvidarte השיר הכי יפה בעולםםםםםםםםםםם שיר השבוע שלכם לא של RBD- איןןן ספר/סרט/דיסק שעשו לכם את השבוע- הידסק החדש של RBD מה היה בילוי השבוע שלכם- לא היה ח איזה משועממת מה הרס לכם את השבוע- המבחנים שהיו לי לא התכוננתי וחברה שלי עצבנה אותי וכימעט........................1 אוףףףף האם אתם מחכים לאירוע ספציפי בשבוע הבא- לתוצאות מבחנים שלי מה התיכנונים לסופ"ש- להיות במחשב תמונת השבוע שלכם- אמ קשה להחליט מסר לכולם- כולנו שויים.............מואה סבלנות לשונה............

LOLO RBD

New member
../images/Emo67.gif../images/Emo67.gif../images/Emo122.gifכן חמוד ..........

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1321&msgid=108276399 תסתכל מה רשמו לי .................. תהנהההההההה

LOLO RBD

New member
כנס דקה../images/Emo41.gif

אחרי שראיתי את השירשור הבנתי איך זה יצא כיאלו שעשיתי את זה בכוונה אני נשבעת לך שזה לא היה בכוונה מאז שנכנסתי לפורם לא שרשרתי לא היה לי כוח ללמוד את זה .. אני אחת ששונאת ללמוד ובטח מחשבים ..אבל השבוע נכנסתי ללימוד שירשור.. אני נשבעת לך שזה לא היה בכוונה לא היתה לי סיבה למה לי לעשות את זה ??????? אני מעריצה שלהם בסך הכול זה רק שרשור......וזה היה בטעות ו זה יצא דפוק כאילו שעשיתי בכוונה ואים נפגעתה מהשירשור סליחה תאמין לי שלאאאאא התכוונתי

LOLO RBD

New member
ואם אתה כול כך בטוח תסתכל בהיסטוריה ...

בטח זה יהיה מעייף אבל שווה תמאמץ לא?

למעלה