סיכום שבועי בפורום

ג ב ש ו ש

New member
../images/Emo213.gifסיכום שבועי בפורום../images/Emo213.gif../images/Emo88.gif

כולם לענות
שיר השבוע שלכם [של RBD]-
שיר השבוע שלכם [לא של RBD]-
ספר/דיסק/סרט או וואטאבר שעשו לכם את השבוע-
תמונת השבוע שלכם-
משהו מסויים שעשה לכם את השבוע-
משהו מסויים שהרס לכם את השבוע-
אירוע כלשהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-
האם אתם רוצים שהשביתה תמשיך או תיפסק-
שתהיה לכולם שבת שלום,שבת מנוחה ומהנה

ג ב ש ו ש

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo88.gif

שיר השבוע שלכם [של RBD]-אממ..לא ממש שמעתי אותם השבוע
שיר השבוע שלכם [לא של RBD]-קרוסלה-בין ארצי.
ספר/דיסק/סרט או וואטאבר שעשו לכם את השבוע-ראיתי את הסרט "בית ספר לגלישה" הוא ממש טוב
תמונת השבוע שלכם-
משהו מסויים שעשה לכם את השבוע-שיר כלשהו ששמעתי
משהו מסויים שהרס לכם את השבוע-השן כואבת לי יומיים כבר
אירוע כלשהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-אממ...שומדבר מיוחד כרגע.
האם אתם רוצים שהשביתה תמשיך או תיפסק-אני אמנם לא תלמיד אבל מקווה שתיפסק,לטובת התלמידים.
שתהיה לכולם שבת שלום,שבת מנוחה ומהנה

עונה../images/Emo3.gif../images/Emo66.gif

שיר השבוע שלכם [של RBD]:סלואמה שיר השבוע שלכם [לא של RBD]-הלם קרב-הראל מויאל
ספר/דיסק/סרט או וואטאבר שעשו לכם את השבוע-הדיסק של הראל|מומלץ|בחוםם תמונת השבוע שלכם-
משהו מסויים שעשה לכם את השבוע-ממ...בר מצוה משהו מסויים שהרס לכם את השבוע-כלום אירוע כלשהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-לא משהו מיוחד האם אתם רוצים שהשביתה תמשיך או תיפסק-במילא אין לי חח שבת שלום

M e R a V 2

New member
עונה../images/Emo23.gif

שיר השבוע שלכם [של RBD]- לא שמעתי.. שיר השבוע שלכם [לא של RBD]- "היחידה שלי" (דודו אהרון) ספר/דיסק/סרט או וואטאבר שעשו לכם את השבוע- הדיסק של רן ועילי
תמונת השבוע שלכם- >>> משהו מסויים שעשה לכם את השבוע- יציאה עם חברות [= משהו מסויים שהרס לכם את השבוע- כל העולם עיצבן אותי
אירוע כלשהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- אולי הולכת להסתפר סוף סוף
האם אתם רוצים שהשביתה תמשיך או תיפסק- תיפסק.. כבר משעמם בבית והפסדנו מלא חומר.. שבת שלום לכולם

עונה../images/Emo41.gif

שיר השבוע שלכם [של RBD]-לא שמעתי שיר השבוע שלכם [לא של RBD]-אבי גואטה וסיוון אדרי - סיפור של אהבה ספר/דיסק/סרט או וואטאבר שעשו לכם את השבוע-אין תמונת השבוע שלכם-אין משהו מסויים שעשה לכם את השבוע-נולד לי אחיין
משהו מסויים שהרס לכם את השבוע-לא אירוע כלשהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-ברית:) האם אתם רוצים שהשביתה תמשיך או תיפסק-תמשיך הודגש באמצעות מדגישומטיק

crazy girl2007

New member
אני../images/Emo187.gif

שיר השבוע שלכם [של RBD]-לא שמעתי.. שיר השבוע שלכם [לא של RBD]-לאב בוי-דנה אינטרנשיונל ספר/דיסק/סרט או וואטאבר שעשו לכם את השבוע-השביתה XD תמונת השבוע שלכם- משהו מסויים שעשה לכם את השבוע-אין משו מסויים משהו מסויים שהרס לכם את השבוע-
אירוע כלשהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-מה שבא ברוך הבא
האם אתם רוצים שהשביתה תמשיך או תיפסק-תמשיך

0ooורדדoo0

New member
עונהה../images/Emo118.gif../images/Emo214.gif

שיר השבוע שלכם [של RBD]- Money Money שיר השבוע שלכם [לא של RBD]- Britney Spears-Toy Soldier ספר/דיסק/סרט או וואטאבר שעשו לכם את השבוע-החדש של בריטני
תמונת השבוע שלכם- משהו מסויים שעשה לכם את השבוע-ניפגשתי עם חברות מראש העין שלא ראיתי המון זמן:] משהו מסויים שהרס לכם את השבוע---- אירוע כלשהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-יומולדת וצו ראשון האם אתם רוצים שהשביתה תמשיך או תיפסק-שתמשיך עוד קצת

didalf

Well-known member
עונהנה../images/Emo109.gif

שיר השבוע שלכם [של RBD]-
שיר השבוע שלכם [לא של RBD]-
I Am A Bitch I'm A Lover - Alanis Morisette ספר/דיסק/סרט או וואטאבר שעשו לכם את השבוע-
ממ לאדעת. תמונת השבוע שלכם-
משהו מסויים שעשה לכם את השבוע-
ת"א, היה כ"כ כיףףף משהו מסויים שהרס לכם את השבוע-
זה שאני מושפעת מידי מהטלויזיה?
ממ שומדבר מיוחד אירוע כלשהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-
לסיים תעבודה בספרות
האם אתם רוצים שהשביתה תמשיך או תיפסק-
תמשך כל עוד העבודה רודפת אותי

צטלע

New member
שבת שלום!

שיר השבוע שלכם [של RBD]- לא שמעתי שיר השבוע שלכם [לא של RBD]- אין לי משהו ספציפי. ספר/דיסק/סרט או וואטאבר שעשו לכם את השבוע- ראיתי את "צ'אק ולארי". סרט ממש טוב
תמונת השבוע שלכם- משהו מסויים שעשה לכם את השבוע- השביתה בכללי עושה לי טוב חח משהו מסויים שהרס לכם את השבוע- אירוע כלשהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- האמת שאין לי משהו מתוכנן.. האם אתם רוצים שהשביתה תמשיך או תיפסק- שאלה טובה. בנתיים אני רוצה שהיא תמשיך כי יש לי עוד כ"כ הרבה דברים לעשות שאני אצטרך להגיש בשניה שנחזור מהשביתה. מצד שני אני לא רוצה לתאר את מצבי אחרי השביתה הזו מבחינת קצב ההתקדמות של המורות(ועוד יש לי בחורף מתמטיקה!) וקצב המבחנים המטורף שיהיה. לסיכום: אין לי תשובה.

קפצתי לביקור :p

שיר השבוע שלכם [של RBD]- האמת שאני לא שומעת אותם אבל אצל חברה יצא לי לשמוע השבוע סלוומה :p שיר השבוע שלכם [לא של RBD]- לילה בלעדייך
ספר/דיסק/סרט או וואטאבר שעשו לכם את השבוע- ^^ תמונת השבוע שלכם- משהו מסויים שעשה לכם את השבוע- האמ חזרתי בערך לחבר שלי :p משהו מסויים שהרס לכם את השבוע- אין לי מושג מה הולך איתי ועם חבר שלי D: אירוע כלשהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- חיחחי לא דעת :D האם אתם רוצים שהשביתה תמשיך או תיפסק- ברור שתימשךךך

LOLO RBD

New member
עונה

שיר השבוע שלכם [של RBD]-השיר החד מתוך הדיסק החדש קורים לשיר ניראה לי [בלתי מושג] שיר השבוע שלכם [לא של RBD]-תאמינו או לא השיר של בריטני ספירס אופס אי דידט אגן חחחחחח ספר/דיסק/סרט או וואטאבר שעשו לכם את השבוע- איןןןן תמונת השבוע שלכם-סתכלו שמואלה משהו מסויים שעשה לכם את השבוע- חחחח איןןן משהו מסויים שהרס לכם את השבוע-אמ.. ריב מסוים אירוע כלשהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- .................... האם אתם רוצים שהשביתה תמשיך או תיפסק-אמ. אני לא בשביתה

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifבאיחור אופנתי..../images/Emo3.gif

שיר השבוע שלכם [של RBD]- אלגון דיה שיר השבוע שלכם [לא של RBD]- נועה של הים|סדגש ספר/דיסק/סרט או וואטאבר שעשו לכם את השבוע-ספר-אישתו של הנוסע בזמן. ספר מושלם!! תמונת השבוע שלכם-אני בתגובה מהירה..חח משהו מסויים שעשה לכם את השבוע- יום שלישי ורביעי משהו מסויים שהרס לכם את השבוע- הסוף של יום חמישי אירוע כלשהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- שיחזור מברצלונההה האם אתם רוצים שהשביתה תמשיך או תיפסק- ממ נראה לי שכן.. אין לי כוח ללמוד הכל לבד..
לילה טוב ושבוע מדהים לכם!

למעלה