פורום קין חוגג יומלדת

justin9

New member
../images/Emo213.gifפורום קין חוגג יומלדת../images/Emo213.gif

מזל טוב לפורום שלנו שחוגג שנה
אז מה נאחל לו? שימשיך לצמוח, לגדול ולאסוף אליו עוד מעריצי קין נלהבים שקין ימשיכו לתת לנו סיבה לכתוב בפורום לעוד הרבה שנים
שתמיד יהיה נעים עם הרבה הודעות מצחיקות (שרק אנחנו יודעים לספק, כפי ששמתי
) ושיהיו הרבה מפגשים, ובגרסא מלאה
זה הזמן להודות לגיתית שבלעדיה הפורום הזה לא היה קיים ושהיא כזו מנהלת מצויינת. להודות לכם שאתם כותבים הודעות ומגיבים והופכים את הפורום למקום כיפי זה יפה לראות שגם אחרי שנת פעילות הפורום שוקק חיים
וכמובן תודה לקין - הלהקה הכי טובה בעולם
נ.ב. מישו הכין עוגה?
אולי הילדים של אוזניק?

../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif איזה אירוע מרגש!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

אנחנו כבר בני שנה!!!!!!!!! האמת, כשהפורום הוקם, הייתי די פסימית (כהרגלי
) לגבי מספר האנשים שיצטרפו ויהיו פעילים פה, אבל די מהר שמחתי לגלות שקין לא שייכים רק לי ולגיתית (כמו שהיה נראה בזמן הקומונה)
ושיש הרבה אנשים מדהימים ששותפים לתקוות ולפחדים שלי (H&F, כמובן. אוי, השנינות, השנינות
) ומוכנים להיכנס איתי מתחת לים הברזל (UTIS). ובקיצור, שיהיה לנו מזל טוב ענק! אני מאחלת עד 120 כפול- גם לקין
וגם לפורום
. וכמו שג'ניפר אמרה- שנמשיך לגדול ולצמוח, אבל שגם אף פעם לא נאבד את ההומור והשנינות הכל כך יחודים לנו!
ובקשר לעגוגה?! הכי הרבה שאני יכולה להשיג זאת עוגה שכתוב עליה "תודה", ואותה אני אתן לגיתית לאכול לבד, כי דבר אחד ברור-אפילו רבע ממה שיש לנו היום, לא היה קיים בלי גיתית. ככה שיומולדת לפורום זה גם חגיגה לגיתית
ווי לאב יו!!
ודבר אחרון, אתם חייבים לסלוח לי על הזוועה שנמצאת משמאל

justin9

New member
../images/Emo6.gif נסלח לך רק הפעם../images/Emo6.gif

והאמת שמצאתי תמונה שמתאימה לאירוע

justin9

New member
חיחי חופשי קריקטורה

לקחתי את התמונה מאיזה קליפ... שימו לב שהם ב-
לבן ועם כל הקונפטי מסביב זה נראה כאילו הם הרגע התחתנו אחד עם השני.. והשלישי

CrazyPenguin

New member
../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifמזלטוב לנו../images/Emo191.gif|פינגווין|

למרות שאני פה רק חודש, אני ממש נהנת כאן
אז מה נאחל לפורום המדהים הזה? שיגיע ל8675859485458 הודעות D: שיהיו בו הרבה חברים קינים
שקין יכתבו פה#%$#^% או יקראו פה@$#% או אנערף!@!$#% ועד120 DDD:

היום יום הולדתתתת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

(באנגליה עוד לא שבת לכן אני כותבת פה
) וואו, אנשים. אז סיכום שנה, אה
אז מה היה לנו
התחלנו בקומונה
http://communa.tapuz.co.il/keane עד שבדיוק היום לפני שנה...
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1593&msgid=80499434&archive=1 עברנו 254 הודעות תפוז אנשים מודיע
כן כן
(ידעתי שיום יבוא ויהיה שימוש לאינפורמציה הזאת!
) כמה חברי פורום עברו פה קצת קשה לי לדעת, אבל דווקא עברו לא מעט, כך שסטטיסטית שקהילת אוהבי קין בישראל לא קטנה בכלל
היו גאים בעצמכם!
אז בנימה זו.....
דבריי האישיים אליכם, פורום יקר שלי
(והרשו לי להיות פלצנית) אני חייבת לומר שכל כך הרבה השתנה אצלי מאז שנפתח הפורום
במשך השנה הזאת עברתי מעבר חד מישראל ללונדון, כאן אני עושה שליחות (למי שלא יודע אולי) ששינתה לי את החיים לגמרי וזה מצחיק אותי להסתכל לאחור ולראות את עצמי לפני שנה (ויום
), כשעוד היינו קומונה קטנה עם 3 אנשים בערך (
סתם היו יותר
) ואז להסתכל עכשיו על הפורום, במיוחד בימים אלו, לראות איך הוא משגשג ופורח, איך יש הרבה הודעות (אפילו אם חצי מהן הן שלי
) ואיך אני השתנתי מאז. יש כאן תחושה מדהימה של ביחד כמו שאין (לי לפחות) בשום פורום אחר
בנינו את הפורום במו ידינו במשך השנה הזאת, מילאנו אותו בתוכן ועניין, ואין ספק שהוא פורום יוצא דופן- שימו לב- בלי מריבות, בלי ילדותיות, בלי שנאה (חוץ מאלה מאיתנו הרוכשים רגשות כאלו ואחרים כלפיי טום
). אני יכולה לומר בפה מלא שאני אוהבת את כל מי שחבר בפורום הזה עד אין קץ, ואני לא מגזימה. וכפי שאמרתי הרבה השתנה אצלי בשנה האחרונה,עם העזיבה ללונדון (או ההגעה
תלוי איך מסתכלים על זה
)הייתי בהופעות של קין! כאילו שיו
מי היה מאמין בתחילת הפורום שזה יקרה לי! (בהחלט לא אני
), זה פשוט מדהים בעיניי!הדבר הכי טוב שקרה לי בחיים...! וזה ייקרה גם לכם אם תרצו! אז אני רוצה לומר תודה לכל הגולשים שהופכים את הפורום הזה למה שהוא, אתם נהדרים ומדהימים! (ושומעים אחלה מוזיקה דרך אגב
מעניין
). הייתי ממליצה לכם לטייל קצת בארכיון הפורום, יש שם הרבה יותר ממה שאתם חושבים, וזה מאוד מאוד מעניין, הבטתי בו קצת בעצמי השבוע וזה היה נחמד ביותר
גיליתי שיש אניפורמציה על קין שלא ידעתי שידעתי
(אפילו שאני כתבתי אותם בפורום
מטריד.) וכן- פעם כל הודעה שניה שלי היתה הודעת שנאה לטום. לא ייאמן. אמרתי לכם שהשתנתי הרבה?
בקיצור, כדאי לכם להביט. אז כל הכבוד למי שהיה בפורום (או אולי אפילו בקומונה
) מתחילתו ושרד את השגעונות שלי ושל מי מאיתנו מחברי הפורום... וגם מי שהצטרף לאו דווקא לפני שנה אבל בכל זאת שרד עד היום הזה
מקווה שתשרדו עד שנה הבאה
איי רילי לאב יו
ואנחנו נמשיך לחגוג פה השבוע לא רק עם התחרויות (שזה הדרך שלי להודות לכם ולהגשים לכם חלקיק מן החלום, כמה שאני יכולה) אלא גם עם עוד הודעות ושרשורים לכבוד היומולדת, רק חכו ותראו
ואסיים באנקדוטה קטנה
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1593&msgid=80871856&archive=1 אמן שבשנה הבאה כשנחגוג שנתיים, כל חברי הפורום יוכלו לומר שהם היו בהופעה של קין
יומולדת שמח לכולם

Come Alive

New member
../images/Emo28.gif אוךךך מזל טוב לפורום!! ../images/Emo9.gif

אני ממש ממש חדשה פה, אבל למרות זאת.. אני יודעת מה זה להיות עם פורום מהיום הראשון של הפתיחה שלו.. ולראות אותו גדל *מוחה דמעה*.. ו... אח אח, הפורום הקטן כבר התחיל ללכת, לדבר כמו בנאדם, יש לו שיער, אח אח אח. כפרה על הפורום
איזה יופי

WhiteShadows

New member
הוו זה כה מרגש ../images/Emo7.gif../images/Emo99.gif

וכמיטב המסורת-גם לפורום מגיע חמשיר [שבזכות חפרנותי אף יהיה פואמה] מרוב התרגשות אני מוחה דמעה, איך מקומונה קטנטנה התפתחנו קמעה. בלי הצפות ובלי ריבים, ספרנו גם הודעות של "תפוז אנשים". בתור פורום גם עברנו המון שינויים, האהבה לטום צברה תאוצה על חשבון טים
בין ים הברזל, לתקוות ופחדים, נהננו ממוסיקה משובחת ועטורת שבחים. אז על כל אלו ברצוני לומר תודה, לגית המנהלת המדהימה והמסורה. וכמובן גם לקין המגניבים. ושהפורום יזכה ל120!

בסטיאן

New member
מזל"ט לנו ../images/Emo65.gif

אני עוד זוכר את התקופה בקומונה, לפני משהו כמו שנתיים. אח היו זמנים
בכל אופן מזל"ט והכל...

העכביש2

New member
מזל"ט ../images/Emo65.gif

כן ירבו השנים!!! להקה מעולה! (אה כן, וגם הפורום כמובן
)

גילו גילו גילו בא יום הולדת הנה בא!../images/Emo65.gif

[כך השיר הולך
?] אניווי, קצת קשה לכתוב הודעה/ברכה מרשימה אחרי שקראתי את שלכם.. באמת. נהנתי לקרוא אותם והם מאוד שנונות, מצחיקות ומהלב
["האהבה לטום צברה תאוצה על חשבון טים" וואלה נכון
] טוב קיצרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר: אז מזל טוב לנו, לקין, לי...
אפשר להגיד, שלא חשבתי שאני אשאר כ"כ הרבה בפורום. הייתי בהרבה פורומים לתקופה קצרה- ובאלה שלא עזבתי אלו הפורומים שמאוד הייתי קשורה לאומן/סדרה/ווטאבר. כנראה אני מאוד אוהבת את קין. וכן, כמו שגיתית אמרה, הפורום הזה באמת מדהים
הלוואי שכל הפורומים יזכו להיות כמו הפורום הזה. אז המון המון מזל טוב והרבה שגשוג ופריחה לפורום
ואמן, שיום אחד כל אחד מחברי הפורום יהיה בהופעה של קין... ואמן, שיום אחד הם יבואו להופיע בארץ!
ואז גם נעשה מפגש פורום וגם נראה את קין.
הא, וכמו שאר חברי הפורום אמרו- המון תודות לגיתית על ניהול הפורום ומאבקה העיקש לגרום לפורום זה לחיות..

למעלה