שאלון יום הולדת מיוחד

spelling

New member
../images/Emo213.gifשאלון יום הולדת מיוחד../images/Emo213.gif

אז כמו שאנחנו יודעים..עברו שנתיים מאז שנולדנו! עברנו דרך ארוכה וכיפית ומקווה שנעבור עוד המון! שם: גיל: כמה זמן בפורום?: כמה צבעים החליף הכינוי לך בשנתיים האחרונות(כחול\אדום\שחור): האם את\ה מרוצה ממה שהפורום השיג בשנתיים האלה: איך אתה מגדיר את הפורום: האם הוא נמצא ברשימת המועדפים שלך?: איך הגעת לפורום?: הבנאדם הראשון שהתחברת אליו בפורום(למרותש כולנו חברים): 3 הפינות שהכי אהבת עד היום: 3 הפינות שפחות אהבת עד היום: האם יש לך שנה מועדפת עד היום בזמן שהייתך בפורום(סה"כ 2): האם החתימה שלך כוללת אזכור של הפורום?: דעתך על ההנהלה: דעתך על חברי הפורום: למה לדעתך תרמת הכי הרבה בנוכחותך בפורום: משהו שלא עשינו פה ותמיד רצית ולא אמרת: מדד הערצה לאליסה מ 1 עד 10 כיום שלך הוא: אם תוכל לסכם את השנתיים(או כמה שנכחת) פה בכמה מילים: האם אתם מרוצים ביחס מס' הבנים לבנות בפורום? האם אתה מרגיש שמתייחסים לדעותיך ורעיונותיך ברצינות ?: אתם אוהביםש הפורום מכיל כמה חברים בודדים או הייתם רוצים יותר?: אייקון שלדעתכם מסמל את הפורום: איחול לפתח השנה השלישית שלנו:

always be me mc

New member
מגיבה../images/Emo175.gif

שם: גליה גיל: עוד מעט 20
כמה זמן בפורום?: מאז ההתחלה
כמה צבעים החליף הכינוי לך בשנתיים האחרונות(כחול\אדום\שחור): הכינוי הזה לא החליף צבעים אבל כן החלפתי לכינוי אחר לפעמים כדי שהפורום לא יהיה יותר מדי כחול
האם את\ה מרוצה ממה שהפורום השיג בשנתיים האלה: אפשר לומר
איך אתה מגדיר את הפורום: חברתי וחברותי
האם הוא נמצא ברשימת המועדפים שלך?: כן
איך הגעת לפורום?: דרך תפוז
הבנאדם הראשון שהתחברת אליו בפורום(למרות שכולנו חברים): הראשון ראשון? לא זוכרת זה גם קשה לומר כי חלק באו מהקומונה אבל אני בהחלט זוכרת איך בתחילת הפורום חן הייתה יד ימיני
3 הפינות שהכי אהבת עד היום: דיבוב תמונות מצחיקות
שרשור יצירות(זה תמיד היה נחמד לא?
), זה או זה(וכי אני חייבת אז גם ראיון בדיוני
שהיה קורע
) 3 הפינות שפחות אהבת עד היום: משטרת האופנה, התמונה הכי ועוד איזו פינה חרושה
האם יש לך שנה מועדפת עד היום בזמן שהייתך בפורום(סה"כ 2): נראה לי הראשונה רק בגלל שהפורום יותר זרם בה
האם החתימה שלך כוללת אזכור של הפורום?: בוודאי
דעתך על ההנהלה: מעפנה
דעתך על חברי הפורום: שווים
למה לדעתך תרמת הכי הרבה בנוכחותך בפורום: לפינות ולכמות ההודעות בפורום אני חושבת
משהו שלא עשינו פה ותמיד רצית ולא אמרת: לא נראה לי שיש דבר כזה. כשאני רוצה משהו אני אומרת
מדד הערצה לאליסה מ 1 עד 10 כיום שלך הוא: 8(לא חולה עליה כמו שהייתי אבל בהחלט מאוד אוהבת אותה
) אם תוכל לסכם את השנתיים(או כמה שנכחת) פה בכמה מילים: מתוקות מרירות
היו דברים טובים והיו דברים פחות טובים(כמו המריבות שהיו פה בשפע
) האם אתם מרוצים ביחס מס' הבנים לבנות בפורום? חח כן אין לי בעיה עם זה, כמה שיותר יותר טוב ולא משנה מאיזה מין
אם אתה מרגיש שמתייחסים לדעותיך ורעיונותיך ברצינות ?:רוב הזמן כן
אתם אוהבים שהפורום מכיל כמה חברים בודדים או הייתם רוצים יותר?: בטח שהייתי רוצה יותר(בתור מנהלת רייט?) אבל בתור בן אדם לא כזה מפריע לי שיש חבורה מצומצמת אך קרובה
אייקון שלדעתכם מסמל את הפורום:
איחול לפתח השנה השלישית שלנו: שנעבור את 45 דפי הארכיון
סתם סתם. אני באמת מקווה שילך לנו השנה טוב, לא יהיה יבש מדי ואולי בע"ה גם נכיר חברים חדשים
וכל הכבוד לך אדם על השאלון
היה קצת קשה אומנם אך גם העלה נוסטלגיה

spelling

New member
עונה!../images/Emo13.gif

שם:אדם גיל:20! כמה זמן בפורום?:מיום שנולד בניתוח קיסרי!
כמה צבעים החליף הכינוי לך בשנתיים האחרונות(כחול\אדום\שחור):שחור ואדום!אחח היו ימים..
האם את\ה מרוצה ממה שהפורום השיג בשנתיים האלה:כעיקרון כן אבל תמיד שואפים ליותר!
איך אתה מגדיר את הפורום:אחד המקומותה אהובים עליי!
האם הוא נמצא ברשימת המועדפים שלך?:ברשימת פורומים של תפוז הוא כן!
איך הגעת לפורום?:דרך הקומונה..אחח איזה ישן זה נראה חחח
הבנאדם הראשון שהתחברת אליו בפורום(למרותש כולנו חברים):לסיוון(כפרעליה),וחן... 3 הפינות שהכי אהבת עד היום:ראיון בדיוני,גמדענק,דיבוב תמונות מצחיקות!וברור תמונות חדשות של אליסה!ושאלונים! 3 הפינות שפחות אהבת עד היום:משטרת אופנה,תמונה הכי,ואין או אווט! האם יש לך שנה מועדפת עד היום בזמן שהייתך בפורום(סה"כ 2):הראשונה היתה החביבה עליי!
האם החתימה שלך כוללת אזכור של הפורום?:נו ודאי!
דעתך על ההנהלה:אחלה,סבבה,פנאן לענן!
דעתך על חברי הפורום:אחלה אחד אחד בלי ע' הרע שאפים ושאפות!
למה לדעתך תרמת הכי הרבה בנוכחותך בפורום:גבריות!!!!!!!!!!!!!!
משהו שלא עשינו פה ותמיד רצית ולא אמרת:רציתי שנעשה ספר לאליסה איזה 700 פעם...לא ויתרתי!חח
מדד הערצה לאליסה מ 1 עד 10 כיום שלך הוא:10 10 10!!!!!!!!!!! אם תוכל לסכם את השנתיים(או כמה שנכחת) פה בכמה מילים:מעניין,מלהיב,חם ומגניב!
האם אתם מרוצים ביחס מס' הבנים לבנות בפורום?: הייתי רוצה עוד נוכחות בכלל ועוד נוכחות של בנים שנאזן קצת! האם אתה מרגיש שמתייחסים לדעותיך ורעיונותיך ברצינות ?:האמת שכן! אתם אוהביםש הפורום מכיל כמה חברים בודדים או הייתם רוצים יותר?:ילדיםםםם זה שמחההההההההה! אייקון שלדעתכם מסמל את הפורום:
איחול לפתח השנה השלישית שלנו: רק טוב לפורום וחבריו!הלוואי שנהיה תוססים ומעניינים ואליסה תספק לנו סיבה למסיבה!

למעלה