שבת שלום

NUNA10

New member
../images/Emo213.gif שבת שלום ../images/Emo213.gif

כניסה: ב"ש:18:33 חיפה:18:33 י-ם:18:22 ת"א-פ"ת:18:42 יציאה: ב"ש:19:40 חיפה:19:41 י-ם: 19:40 ת"א-פ"ת:19:41 ר"ת: ב"ש:20:16 חיפה:20:16 י-ם: 20:15 ת"א-פ"ת:20:16 שבת שלום ומבורך .

../images/Emo24.gifשבת שלום לכולם

שבת שלום חברים יקרים! היום כהרגלי קמתי מוקדם בבוקר,שתיתי כוס קפה ויצאתי מיד לקניות של שבת,חבר יתקשר אליי בזמן הקניות ושאל לשלומי,אמרתי לו שאני מיד מגיע הבייתה,{הוא חיכה לי בבית עם חמתי}הגעתי ומייד יצאנו כמידיי יום שיש לישתות אספרסו בעיר,הגענו למקום וכמובן שהיו עוד מ"ס חברים,דיברנו,צחקנו,ובסוף אני והחבר נסענו לחבר נוסף ישבנו אצל החבר שתינו קפה בזמן שצפינו בברית של בנו,ראינו תמונות וחזרנו הבייתה ,אכלתי צהריים וירדתי לחדרי לנוח את מנוחת הלוחם,עכשיו אני מתחיל סבב טלפונים,לבנותיי,לספונסר,וחברים,לברכם בשבת שלום,אז שיהייה גם לכם אחלה שבת,וכמו תמיד הסיים. שלכם באהבה. אסיר תודה.

../images/Emo213.gifשבת מבורכת ונקייה לכולנו../images/Emo213.gif

מאז שקמתי מהמחשב הבוקר, ישבתי לצייר עד עכשיו
מדהים כמה מהר עובר הזמן כשנהנים... עכשיו, הולכת להכין א.ערב ולהדליק נרות, שבת בפתח... מרגישה טוב יחסית.. כל זמן שציירתי לא חשבתי על כלום, הזמן עבר בכיף, ועוד הלילה צעיר... ציון דרך לחבר יקר שחוגג היום חמש שנים
מי יתן ונזכה לברך אותו עוד שנים רבות ולבנות.
שבת מבורכת לכולנו
ואחלה סוף שבוע. אוהבים

skyline10

New member
../images/Emo24.gifשבת מבורכת לכולםםםם

אני שמח לעבור עוד שבוע בלי סמים, ומפחד מעוד סוף שבוע ריקני ומשעמם

../images/Emo49.gifלחבר שחוגג היום 5 שנים../images/Emo49.gif

מזל טוב לחבר יקר מאילת שחוגג 5 שנות ניקיון מי יתן ויהיה לכולנו ניקיון לכול החיים.אמן.

למעלה