שירשור יום הולדת לשלי החמודה

always be me mc

New member
../images/Emo213.gifשירשור יום הולדת לשלי החמודה../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

שלי, מתוקה, מושלמת שלי
, חמודה, נשמה שכמוך
קרן אור קטנה
נערה עם לב של זהב
אני רוצה לאחל לך שיהיה הרבה במזל טוב
אני יודעת שלא ממש הייתי מפוקסת בדקות האחרונות אבל ברגע שהבנתי שזה היום הולדת שלך איך לא ? מיד התפקסתי והחלטתי לאחל לך ראשונה ולהגיד את כל מה שאני מאחלת לך ואני מאחלת לך הרבה
אז שלי דבר ראשון אני רוצה לתת לך טיפ וזה ללמוד להעריך כל גיל כי נכון את בת 15(וזה גיל ממש מיוחד יש לציין
), ונכון יש יומהולדת פעם בשנה אבל יודעת מה? להיות בת 15 זה פעם בחיים אז אני מקווה מאוד שתעריכי את הגיל הזה, תלמדי בו הרבה דברים חדשים, תמצאי בחיים דברים נפלאים ותחיי את השנה
או במילים אחרות: אני מקווה שתמצאי הרבה דברים שישמחו אותך, שתהיי בריאה, תמשיכי להיות מלאת אהבה ושתזכי לאהבה, תזכי להרבה רגעים טובים, משפחה תומכת, חברים רבים שיתמכו בך, שלום, תקווה, אור וכל מה שליבך חפץ בו
אני באמת מקווה שתצליחי להגשים את כל חלומותייך ולהגיע למקום שאת רוצה להיות בו בעתיד
ואם תתמידי ותהיי נחושה אז למה בעצם שזה לא יקרה?
מה שאני מנסה לומר זה שהגיע הזמן לעמוד על שלך
אל תתנסי שימסו אותך, אל תתני למילה רעה של מישהו להעיב על מצב רוחך. תחשבי באופטימיות ועוד תגידי למקום אופטימי ושמח
אז שלי, באמת שיהיה הרבה הרבה במזל טוב עד 120!
אל תשכחי לחגוג את היום עצמו
וחסר לך שאת לא שמחה כמו פו הדוב חח

nimix

New member
היי מזל טוב וסימן טוב ../images/Emo151.gif../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif../images/Emo192.gif

טוב האייקון עם המסטיק לא ממש מתאים .. אבל בכל זאת מזל טוב ! ו.. כל מה שגל אמרה.... :) וכמובן תודה על האירוח ! עד 127 שנים אושר ועושר ושתגשמי את החלומות שלך ! בת 15 הנערה, כל החיים לפנייך תחיי כל יום כאילו הוא האחרון.. או שתחיי כל יום כאילו שיש לך עוד כמה שנים עד שתסיימי בית ספר .. הממ ז"א..אה.. נו טוף , הבנת את הכוונה :)

../images/Emo151.gif../images/Emo24.gif מזל טוובבב../images/Emo140.gif../images/Emo8.gif

שלושש מזל טוב עד 150 שנה שכל חלומותייך יתגשמו שתעוררי כל בוקר בחיוך בהצלחה בתיכון שתהיה לך בהצלחה בכל דרך שתבחרי מי יתן ותפגשי יום אחד את הולי אז שיהיה ב
נטלי

spelling

New member
שלייייייייייייייייייייייי../images/Emo28.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif|נרות

המון המון המון מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב!!!!!!!!!!!!! הרבה אושר עושר בריאות וכושר! שתגשימי את כל החלומות שלךךךךךךךךךךךךךךךךך המון הצלחה בלימודיםםםםםםםםםםםם יש לך אחלה גיל!תתפרעי ותשתוללי המון!!!!!!!!!!!! שוב המון מזל טוב! וברור שמישהו חייב לשיר כנראה זה יהיה אני(מושפע מהגמר של כוכב נולד).. ההההההההההההההההההההההההיום יומולדת היום יומולדת היום יומולדת לשליייייייייייייייייייייייי חג לה שמח וזר לה פורח היום יום הולדת לשליייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שיהיה לך עד 130 ושתפגשי את אליסה הולי וכל מי שתרצי..תסעי לטייל המון בעולם!והכי חשובבבבבבבבבבבב תשמרי על עצמך! מזל טובבבבבבבבבבבב!

spelling

New member
2 דקות אחרונות ליומולדת!

במדינות אחרות את עדיין בשיא בגלל הפרשי שעות חח

YaEl 15

New member
מזל טוב ../images/Emo24.gif../images/Emo192.gif../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif../images/Emo141.gif

לשלי !! מזל טוב !! חח.. אני בת 15 בעצמי (בינואר 16..) ו.. זה לא זוהר כמו שגורמים לזה להישמע
חח.. סתם. אני סתם פסימית
סקיצור - תהני, ותנצלי את הזמן, ושיהיו לך עוד הרבה שנים טובות וארכות

julie90

New member
שלי!!!!!! אני ממש מצטערת שלא הייתי פה!!

אני מאוד מקווה שאת סולחת לי, מתוקה!! מזל טוב, הרבה אושר ועושר, עד 150 חמודה שליייי!!!!!
אוהבת הרבה הרבה ומצטערת שלא בירכתי אותך בזמן, פשוט היו כמה ימים שלא הייתי בבית ולכן לא נכנסתי לפורום!! (ותודה לאדם על ההודעה המודאגת!! אני בחיים לא הייתי שוכחת אתכם, אבל היו לי עניינים לטפל בהם).
מזל טוב שלי!!!

CheN323

New member
שלי ../images/Emo24.gif

המון המון מזל טוב
שתזכי למלאן אושר ושמחה

למעלה