שרשור חיובי

LeeR4Ever

New member
../images/Emo213.gifשרשור חיובי../images/Emo213.gif

כתבו את כל הדברים החיובים שיקרו לכם השבוע
ראשון-
שני-
שלישי-
רביעי-
חמישי-
שישי-
שבת- תהנו מושלמות

LeRanch

New member
עונה ../images/Emo3.gif

ראשון-פורים
שני-חופש שלישי-חופש רביעי-חופש חמישי-למדנו רק שעתיים (מתוך 5) שישי- בוטלה שעה בבצפר ואממ היא יום הזוי.. שבת-שבוע להופעה של קלי קלארקסון.. מה שדופק ת'שבת זה המבחן התקוע מחר במתמטיקה

LeRanch

New member
אוי איזה אהבל אני ../images/Emo4.gif

חחחחחחחחח קראתי "הדברים החיובים שקרו לכם השבוע" במקום יקרו.. אז: ראשון-בוטלו שעות 1,7
יהיהיה
שני-לא יודע.. נקווה שיהיה נחמד.. שלישי-דפקו אותנו עם שעה ראשונה בבצפר.. במקום להתחיל בשעה שלישית.. אבל מבטלים לנו כנראה 2 או 3 שעות אחרונות.. רביעי-שונא את ימי רביעי.. שום דבר טוב לא יכול לקרות בו.. חמישי-נקווה שיהיה יום סביר.. ושלא נקבל מבחנים בג"ג
שישי-יומולדת לאחותי
שבת-ההופעה של קלי קלארקסוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

ליטלושי

New member
אניאניאניאני!! =]

ראשון - צבא + שיחה עם המפקד(להיות לוחמת או להיות לוחמת? זאת השאלה) שני - צבא + חולון סופסוףףףףףף.. שלישי - צבא + עושה לילה..יאי =] רביעי - צבא + משתחררת מוקדם ובטח ת"א או משהו כזה חמישי - צבא ואין לי מושג מה עוד שישי - חופשששששששש..יוהו שבת - חופשחופשחופש שבוע טוף לכולן

ליטלושי

New member
וואי..

שכחתי מההופה של קליייייייייי!!!!!!!!!! יההההה קבלו ביטול: שבת - בהופעה של קליייייי

Emo Kid

New member
|אבוקדו| אני!

ראשון- טיול שנתי שני- טיול שנתי שלישי- טיול שנתי רביעי- יומולדת וכל היום ת"א חמישי- פשצי"ם. פעולת הסבר על הכנס פסח. שישי- כנראה לשוק. שבת- כלום.. ישנה..

HoFiT592

New member
MINE../images/Emo9.gif

ראשון-שעמום... שני-גם שעמום... שלישי-דוד שלי טס לארה"ב...אולי הולכים איתו לנמל תעופה... רביעי-לא יודעת... חמישי-הרצאה באנגלית
אני עושה על באסטד ואני מתה מפחד... שישי-אצל חברה עם חברות רואות סרט... שבת-מנוחה
הוא ב-MYSPACE נכון?

m i c k e y 15

New member
יאא את עושה הרצאה על באסטד??

חח אני לא הייתי מצליחה..חח..איך את עושה?

HoFiT592

New member
אני מביאה מידע עליהם מהאינטרנט...

ואז אני לומדת הכל בעל פה וצריכה להקריא הכל מול כל הכיתת הקבצה
אני לא חושבת שאני הולכת לשרוד את זה...

לושהה

New member
לי היה אתמול..על מקפליי../images/Emo3.gif

הלך ממש ממש טוב, וכל הזמן ידיד שלי עשה לי פרצופים והיה קורע! והמורה מזה התרשמה
*גאה בעצמי*

אני:)

ראשון- טיול שנתי שני- טיול שנתי שלישי-טיול שנתי + יום הולדת לדרייק וובלי(מסאם 41) רביעי-משלימה שעות שינה ואולי בים + יום הולדת לשחוש(EMO KID) חמישי- מממ.. חוזרת לבית ספר:( שישי- נירא לי שיוצאת שבת-כלום

Bleed for Me

New member
שלי

ראשון-צילומים שני-צילומים שלישי-צילומים רביעי-סביר להניח שצילומים,יוםהולדת לאמא וסיכום המשלחת לפולין חמישי-עוד קצת צילומים שישי-כמובן שצילומים שבת-הופעה של קלי! מקווה לראות את כולכן שם!

DesertRose7

New member
../images/Emo186.gif

ראשון- מקווה לסיים את העבודת גמר, אבל בקצב הזה אני לא אצליח לצאת בכלל מהמיטה שני- בגרות בספורט
גם זה בסימן שאלה כרגע שלישי-מקווה שיתנו לנו חופש רביעי-מבחן באנגלית.. קליל חמישי-מגן על הביוטופ שישי- אולי ת"א ואולי חן?! שבת- אני לא מאמינה שאני כותבת את זה.. אני הולכת להופעה של קלי
חבל רק שהשבוע התחיל כל כך רע.. 39.5 זה לא כזה כיף

MayLuvsDoug

New member
אנייי ^^

ראשון - היה אמור להיות ת"א אבל נדפק.
שני - נמנמ ערב להקות צעירות ביישוב.. יהיה שליטה. :] שלישי - טיול שנתי (:) רביעי - כנ"ל חמישי - יום חופש.. ישמצב ת"א. שישי - תעודות שליש ועמיתות באה 3> שבת - לודעת מבלה עם עמיתות. ו.. ראשון הופעה של קלי.

לושהה

New member
באיחור קצת חחח../images/Emo6.gif

אז ככה::
ראשון- מסיבת הפתעה לידיד שלי
שני- טיול לבית התפוצות
הייתה לי קבוצה מעולה והיה פשוט קורע! וגם יומולדת לידיד שלי
שלישי- שואלת את אבא אם הוא כבר קנה לי את הדיסק של סימפל..הוא בבודפשט דרך אגב
רביעי- מתכוננת למבחן במתמטיקה, ביטלו מבחן בהבעה
חמישי- מבחן ענק במתמטיקה
שישי- מסיבה?!
שבת- מסיבת יומהולדת לחברה