חנוכה

../images/Emo213.gif../images/Emo138.gifחנוכה../images/Emo137.gif../images/Emo213.gif

איך שהזמן טס לו והנה מגיע לו חג החנוכה עם כל האור, הטעם והמשפחתיות שבחג. פותחת שרשור בכדי שתוכלו לשתף את חברי הפורום בפעולות שהכנתם על חג החנוכה.

הכנו פעולת חורף-חנוכה

העיקר של הפעולה, אחרי שמתחלקים לפי המשחק האטומים לקבוצות של 4, מונופול בצורת טיפות(והסיום זה שלולית) עם משימות ושאלות בנושא. איך לסיים יפה את הפעולה?

סיומות לפעולת חנוכה:

1. הכנת חנוכיות מחומרים ממוחזרים או הכנת החנוכיה הקבוצתית. 2. הכנת סופגניות ואכילתם עם כל הקבוצה. 3. הדלקת נרות יחד עם החניכים. 4. לשיר שירי חנוכה יחד עם כל הקבוצה...
בהצלחה

למישהו יש רעיון לפעולה תנועתית בנושא חנוכה../images/Emo35.gif

פעולה של 3/4 שעה. חשבתי על פעילות סטייל חנוכיות אנושיות שונות או משהו כזה... אולי ריקוד עם שירי חנוכה... פעולה לבנים ובנות-כיתות א'-ד'. רעיונות
*פליזפליז* +אשכרה הזמן טס
.בעיקר כששובתים

x נטלי 16 x

New member
היי :)

מאיה.. בטח את לא זוכרת אותי .. הייתי בסמינר בחופש הגדול בבית שאן..^^ אני מכפרסבא.. לא משנה חח :) רק רציתי להגיד לך שאני עכשיו מדריכה של כיתות א' .. כל שבוע וממש כייף לי .. =] תבואי לבקר אצלנו בכפר סבא בבתי נוער : ) -- ועכשיו לענינו .. אנחנו נוסעים המדריכים..והחניכים .. למוזיאון חולון בחנוכה..ויש שעה 'מתה' .. שאנחנו צריכים להעביר להם פעולה בנושא חנוכה.. אני לא יודעת מה לעשות להם :X יש לך כמה רעיונות?.. ואני חייבת לציין שאת ממש ממש משקיעה בדברים פה וזה ממש נחמד מצידך :)

נטלי יקרה

טוב לראותך כאן בין חברנו
אני אשתדל למצוא קצת זמן ולבוא לבקר אתכם אולי גם בפעולות. לגבי שאלתך: 1. את יכולה להכין להם משחק סולמות וחבלים עם משימות ושאלות וזה מעביר אחלה את הזמן. כמובן שהכל בנושא חנוכה. 2. להכין חידון חנוכה עם פרסים שווים 3. משחק בינגו חנוכה עם שאלונים. בהצלחה

למעלה