אליסה נגד

../images/Emo213.gif../images/Emo2.gifאליסה נגד../images/Emo179.gif../images/Emo153.gif../images/Emo121.gif

להלן תוצאות הפעם הקודמת שהיו מכונות כבר ממזמן פשוט לא יצא לי לפרסם.. לכל החדשים והחדשות הסבר בהודעה הבאה+הטבלה המחודשת!! וכמה צפוי,בהפרששל פחות מחמישים נקודות זכתה אליסה מילאנו
-אין עליה

והפעם באליסה נגד..../images/Emo13.gif../images/Emo10.gif../images/Emo88.gif../images/Emo185.gif

אליסה נגד הוא שיחק איתה במכושפות הוא שחקן מפורסם מניפ טאק אליסה נגד-ג'וליאן מקמהון הסבר קצר למתחילים והחדשים: לפניכם טבלה המחולקת ל-3 חלקים: חלק 1-קטגוריות וחלק 2-המתמודדים אתם נותנים לכל אחד ניקוד מ-0 עד 10 בעזרת הקטגוריה למשל: הקטגוריה:ריקוד אליסה:לדעתכם היא רוקדת טוב לכן נקדו לפי דעתכם למשל-8.5 גוליאן:לפי דעתכם הוא רוקד בינוני נקדו5 הבנתם
אם לא תמיד אפשר לשאול על גבי הפורום שאלות ובמסרים
על מנת לעלות את הקובץ פשוט לחצו על העלת קובץ או לסרוק את התמונה במחשב! לבקשתכם,ניסיתי לשנות מספר קטגוריות אתם מוזמנים להגיד לי מה לא טוב בשינוי,הצעות נוספות

always be me mc

New member
התשובות שלי חלק א'+ הערה בפנים:

שלי רק רציתי לומר שלדעתי לא צריך לקבוע ניקוד של מישהו רק עפ"י הופעה בתוכנית קבועה בטלוויזיה אלא גם בהופעה בכותרות של תוכניות טלוויזיה(יענו חדשות) ורדיו כי זה באמת מוכיח עד כמה הוא עושה דברים ואם זה היה כך פה אז ברור שהייתי נותנת לאליסה ניקוד גבוה יותר ממה שנתתי לה(ואולי אפילו יותר מג'וליאן), אז להבא אני חושבת שכדאי שתשקלי איך בדיוק לנסח את הקטגוריה הזאת.

שאלה קטנה,איך ניקדת בסוף את הנקודות?

זה יצא8.0 או שהתכוונת לשמונים/שמונים וחמש? או משהו שלא הבנתי
וס22ה ראיתי שמשהו לא כתב ושתקינת את זה
וגוליאן אכן מלך|מלך|

always be me mc

New member
מה שיצא יצא

בעיקרון שני הציונים בסיבובות השמונים רק שלאליסה גבוה יותר

אוקי כי אני בד"כ מסכמת את זה

במסרים גבוהים-כאילו למשל 8 זה שמונים. אבל הבנתי..הניקוד שלך ישוכלל כשמונים וחמש ושמונים

אז איך את מציעה לתקן את זה../images/Emo35.gif

את יודעת,זה קצת קשה לעשות את הפינה הזאת לשכלל לחשב לחשוב על קטגוריות

always be me mc

New member
זה בסדר פשוט תכתבי

קטגוריה של הופעות בטלוויזיה בכלל ולווא דווקא תוכנית טלוויזיה כי להגנת אליסה אפשר לומר שהיא ניסתה

למעלה