יום הולדת

justin9

New member
../images/Emo213.gif../images/Emo213.gifיום הולדת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo212.gif../images/Emo212.gif

ל.... שרי שלנו
כן, חברתנו המדהימה נכנסה סוף סוף למועדון ה-20
ולרגל אירוע משמח זה החלטתי לחגוג באופן קצת שונה מהרגיל ולהכריז על פתיחת המשחק I
SARI
אז ככה, לפניכם כמה שאלות ידע כללי בתחום השרי בדרגת קושי עולה, אך לא להיבהל כל התשובות חבויות בפורום. הנכם מוזמנים לשלוח אליי במסר את תשובותיכם. שם הזוכה בעל מספר התשובות הנכונות הגבוה ביותר יוכרז במוצאי שבת (אחרי הישרדות בע"ה). והנה מתחילים: 1. מי מבין שלושת חברי קין הוא הפחות אהוב על שרי? 2. היכן שרי מתגוררת? 3. ציינו שם אחד של מפורסמ/ת איתו/ה הצטלמה שרי במוזיאון השעווה 4. באיזה צבע החולצה הקינית של שרי? 5. מהו הציון שקיבלה שרי בבחינת הפסיכומטרי? 6. באחד משירשורי ההתפקדות הוסיפה שרי תמונה שלה בתחפושת פורים. למה התחפשה שרי? ומהו הכינוי שדבק בה מאז? ושאלת בונוס: ציינו לפחות שתי סדרות טלוויזיה אהובות על שרי בהצלחה לכולם!

justin9

New member
ועכשיו משהו מהלב ../images/Emo9.gif

כמה ציטוטים בעריכה קלה לשרי שלי
לאן שלא תלכי יהיו התחלות חדשות, ככל ששתרחקי מהדרך הישנה, המוכרת, שהלכת בה הרבה, יהיו קשיים שמעולם לא חלמת עליהם, רגעים של ספק, רגעים של פחד - אבל יהיו גם דברים מופלאים! פנייה בדרך - והעולם יהיה לרגלייך, עוד פנייה, ותעברי בנקיק מיוער. לכל אורך דרכך יהיו דברים חדשים לראות ולהריח ולטעום מהם ולגעת בהם. זו תהיה הדרך שבה תבחרי. זה יהיה האושר שלך, אלה יהיו חייך. אני מאחלת לך אושר אבל לא אושר המושג באמצעות הסתגרות מפני העולם. גם לא את סוג האושר שבו את מתכחשת לחלומך לשם נוחיות. אני מאחלת לך שתעשי דברים כמיטב יכולתך. שתיקחי סיכון ותנסי. שתיקחי סיכון ותעניקי. שתיקחי סיכון ותאהבי. האושר בא במיליון דרכים אנו זקוקים לדברים גדולים, מתמשכים וראויים להיזכר - אהבה, חברות, הישגים וגילויים אבל אנו זקוקים גם לקטנים ופעוטי הערך: גשם על החלון, צחוק של ילדים,
בעשב, קשת בענן, כוכבים, משהו שמצאת אחרי חיפוש ארוך, מחמאות כל הדברים המחממים את הלב, שבזכותם נעים לחיות אפילו יום סתמי. מאחלת לך שתשמחי על דברים קטנים כי הם אלה הנותנים לאושר הגדול הזדמנות להתקרב אלייך בשקט, ולהפתיע. מזל טוב

lesli

New member
שרי../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

מזל טוב
אוהבת אותך הרבה הרבה הרבה
ואני מקווה שניפגש בקרוב מאוד ושתבואי אלינו שוב
אז שוב מזל טוב הכי שבעולם ושתהיה לך שנה מלאה בקין

וואו, ג'ניפר!!../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

את לא נורמלית!!
את מדהימה!!!
אני אוהבת אותך
ועוד מעט גם אגיב על הברכה המהממת!!! וד"א, עכשיו יש לי גם סוודר קיני
אחותי המדהימה עשתה לי ליומולדת סוודר קין!
תראו תראו!!

justin9

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

זה הכל מאהבה
ותתחדשי על הסוודר קין! זו מתנה נהדרת!!! וחובה עלייך להעלות תמונה איתו

Pure M

New member
מזלללטוובב!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

שתהיה לך שנה מלאת צפלין ואונסי פסנתרים

tweety3

New member
המון המון מזל טוב! ../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

CrazyPenguin

New member
אמג!! מזל טוב! ../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo191.gif|פינגווין|

עד 120! כושר
יושר
בריאות
עושר
ואושר
אוהבת המון
ושיהיו לך שנים נפלאות מלאות בקין

hagayx

New member
SARI ../images/Emo23.gif I

שרי סליחה שזה באיחור עד עכשיו היה לי זמן להכנס לפורום רק לגעים חטופים.. שיהיה לך מזל טוב
שתזכי לעוד הרבה שנים עם המוסיקה האיכותית של קין!

ועכשיו הדבר שהכי חיכיתם לו (?) החמשיר!!!

שרי, מי אותך לא אוהב? למי לא גנבת פה את הלב? אהובה את על כל אחת ואחד אפילו טום שר עליך ב"אלמנד" -למרות שאותו תשנאי לנצח, ומן הסתם כבר בטח הזמנת לו רצח אבל בכל מקרה שיהיה לך רק אושר ושמחה חיים מלאים בטוב, והרבה הרבה הצלחה, ואפילו שאת טוענת שאת לא מתעניינת בחייהם הפרטיים תודי שאת רוצה מטים ילדים. לאב יו

מודה, מודה ../images/Emo99.gif../images/Emo98.gif

רוצה ילדים מטים!!
רוצה!!!! וכן, הזמנתי לו רצח. מה אתם חושבים שה"מכון גמילה" היה??!?!?!?
וכרגיל- גית, יצירת אמנות!!!!!
תודה

העהעהעהעהעהעהע שריקה!

אני כ"כ מצטערת שזה באיחור, ואני צריכה להתבייש לי.. אבל.. המון המון המון מזל טוב ליום הולדת ה20! והמון אושר, בריאות, הצלחה ומה לא!
הא ושתזכי לראות את קין בא"י
ושתצעקי "טיםםםםםםם תעשה לי ילד"
ושבהופעה תלבשי את הפוטר שאחותך קנתה לך ליום הולדת!
ואז טום ירצה אותו ותגידי לו "לאלאלאלאלא אני לא מביאה לך כי לא היית נחמד לגיתית וכי אתה מגה-סנוב" ואז הוא מה זה יעלב
וידרדר לסמים ויאשים את כולם שקראו לו שמן.. ובכל אופן, תמשיכי להיות מקסימה, מדהימה, חכמה ולשנוא את טום כמובן.. ושיהיה (או היה) יום הולדת מקסים

למעלה