לכבוד חג החנוכה

פרלמנים

New member
../images/Emo213.gif../images/Emo213.gifלכבוד חג החנוכה../images/Emo137.gif

סקר חנוכה ושרשור איחולים לכבוד החג
האם אתם מדליקים נרות? כל יום? מדי פעם? עם המשפחה? חברים?
מה מאכל החג האהוב עליכם, סופגניה או לביבה?
מה הכי אהוב היה עליכם בחג כשהייתם ילדים?
האם אתם מתכננים משהו מיוחד בימי החג?
נס חנוכה - ספרו על נס שקרה לכם. חג שמח ובשורות טובות
ג'סיקה

אני אתחיל...

ראשית, מתה על חנוכה וכן, אנחנו מדליקים נרות, אומנם לא כל יום אבל כשמדליקים, ממש עושים מזה טקס... אני מתה על לביבות ולא אוהבת סופגניות למרות שיש לציין שהיום קצת חטאתי ולקחתי ביס או שניים מסופגנייה בימי החנוכה אני בחופש עם הילדים ועדיין לא הוחלט מה לעשות, אני חושבת שנחיה את הרגע ונס שקרה לי,,, זה כבר קשה מידי מי ממשיך?

אנגלה3

New member
אני אמשיך../images/Emo137.gif../images/Emo138.gif

גם אצלנו מאוד אוהבים את החג, בעיקר את הקטע של דמי החנוכה
אנחנו מקפידים להדליק נרות חנוכה כל ערב, גם אם מגיעים מאוחר מאוד מהעבודה.
המאכל האהוב עליי בחנוכה הוא דווקא הלביבה ולא הסופגניה, למרות שאני משוגעת על מתוק. אורן ואלמוג חולקים על דעתי ומאוד אוהבים לזלול סופגניות..
...וכמה שיותר מגוונות - הרי זה משובח. בגלל שהשנה אני לא עובדת ויש לי המון המון זמן פנוי
, אני יכולה להגדיש לפעילות עם הילדים - אנחנו מתכננים מיני ישראל בשבוע הבא עם עוד חברים, ואולי אצליח לשכנע את בעלי לקחת יום חופשי ונצא כולנו יחד לטיול משפחתי נחמד...מי יודע - אולי זה יהיה הנס שלי החנוכה הזה
חג חנוכה שמח לכולם

פרלמנים

New member
חג חנוכה../images/Emo137.gif

אנחנו משתדלים להדליק נרות אבל לא מקפידים כל יום. למשל היום אסף היה בעבודה והיה לי חשוב להדליק את הנר הראשון אז התקשרתי לאסף, שמתי אותו ברמקול-הוא בירך ואני הדלקתי את הנרות...שרנו קצת "הנרות הללו" ודניאל צחק ונהנה...ככה זה היה קצת יותר משפחתי מאשר להדליק לבד
חנוכה זה חג שאני אוהבת מאוד, אין לי זכרונו ילדות משמעותיים אבל לאסף יש זכרונות ילדות מאוד חזקים ונוסטלגיים מהחג, מהמתנות ומהאוירה המשפחתית (להזכירכן, אסף דתי לשעבר וחגגו אצלם את חנוכה בצורה מאוד משפחתית ומהנה) אנחנו לא מתכננים משהו מיוחד, בעיקר בילוי בחיק המשפחה (מחר ומחרתיים אנחנו מארחים את אבא של אסף אצלנו) חג שמח לכולנו, שיהיה רק אור בבית
ג'סיקה, אסף ודניאל-עוז

nush האחד

New member
אצלינו...

מדליקים נרות כל יום (בחג כמובן...). הערב הדלקנו נר ראשון אצל סבא וסבתא של בעלי (שיהיו בריאים ושיזכו להרבה נחת ושנים טובות!!
) וכשחזרנו הדלקנו גם בבית. אגב, הכנתי לגן של הגדולה שלי לביבות בננה (מאתר y-net) שיצאו ס-ו-ף!! חובה לנסות בבית!! מצ"ב המתכון (טיפ: חוץ מאבקת סוכר ניתן לנסות גם עם סירופ מייפל. אין מילים...)

דורה23

New member
חנוכה שמח

חג שמח לכולם, אז בחג אנחנו מתכננים להיות בירושלים כמה ימים - עושים מסיבה ליעלי עם המשפחה הירושלמית שלי. שאלת על ניסים שקרו לנו - אז בדיוק כתבתי את הברכה ליעלי והמשפט האחרון שכתבתי היה: "הרגשתי שקרה נס".. סיפרתי ע"כ שיעלי החליטה להיות "עכוזית" בשבוע 36 להריון - הרופאים אמרו שהסיכויי שהיא תתהפך בשלב הזה הוא אפסי
ומיהרו לקבוע לי תאריך לניתוח קיסרי
. אני לא הפסקתי להאמין שהיא תתהפך ושהיא בסה"כ הסתובבה כדי לתת לי חיבוק אנרגיה לפני שנפגש בחוץ . וכך הסתובבנו לנו מחובקות כמו 2 דובי קואלה
במשך כשבועיים. ובשבוע 37+4 ימים כנגד כל הסיכויים הפיצפוצית הקטנה התהפכה
סוג של נס , לא?
שיהייה חג של אור מלא ניסים ונפלאות לכולנו

סבתא53

New member
חג חנוכה שמח לכולם

אצלנו חנוכה זה חג של חגיגה נמשכת. אנחנו מדליקים נרות כל ערב שרים ואוכלים לביבות וסופגניות אתמול הדלקנו בבית של אורון. אבא שלו חזר מוקדם מהעבודה ורצה להעיר אותו כדי שיראה איך מדליקים...אמא של אורון אמרה שאם הוא יתעורר היא לא תוכל לאכול ביחד עם כולנו ותצטרך להניק.... אז אבא של אורון היה מאד מאוכזב...אבל ויתר...היום נחכה עם ההדלקה עד שאורון יתעורר..... חנוכה מילדות היה החג האהוב עלי ביותר...כמו שאתם כבר יודעים יום הולדתי הוא בחנוכה אז תמיד החגיגה היתה כפולה...כל ערב מדליקים חנוכיה ושרים ביחד עם המשפחה זה ממש כיף השנה בחנוכה אנחנו בבית ולא נוסעים לשום מקום...בשבוע הבא תהיה חגיגה גדולה לכבוד הולדתו של אורון וכולנו מקווים שהימים ובעיקר לילות יהיו יותר קלים... אורון יונק מלא ללא תוספים של בקבוקים עדיין עם קצת בעיות אבל משתפר. אמא של אורון עדיין עם כאבים בציצי.. היום האנטיביוטיקה נגמרת ונלך לרופא לראות מה יש לו להגיד על זה... חג שמח לכולם סבתא

אירנה ק

New member
אז אני ככה....

מאוד אוהבת חנוכה ומדליקה נרות. ברוסיה לא הדלקנו אבל אני זוכרת במעורפל את הבית של סבתא שהיתה לה חנוכיה ( היא עלתה לארץ שהיתי בת 4.) אני נולדתי לפי הלוח שנה עברי בנר 4 של חנוכה אז ברור שאני פשוט חולה אל סופגניות ולביבות שדי משפיע אל המשקל שלי
.

נת נות

New member
חג אורים שמח../images/Emo137.gif../images/Emo138.gif../images/Emo213.gif../images/Emo213.gif../images/Emo70.gif

אצלנו מדליקים נרות רק כשנפגשים כל המשפחה ביחד (ואצל סבא שלי צמיד מדליקים את כל הנרות - אנחנו ארבע נכדות אז כל אחת מיד הדליקה שתיים...
) אוהבת גם סופגניות וגם לביבות, למרות שבניגוד מוחלט לכל המשפחה שלי, אוהבת את הלביבות שלי עם סוכר (מה לעשות, היתה לי גננת פולניה...
) לא מתכננים הרבה דברים לחנוכה, אנחנו עובדים ותומר עדיין קטן, אבל ביום שישי יש לי מבחן, אז אני אזדקק לנס חנוכה כדי לעבור אותו, עם כמה שאני לומדת.... רציתי לקחת מחר חופש כדי ללמוד, אבל המטפלת חולה, ואני צריכה להישאר לשמור על תומר, מה שמבטיח שללמוד אני לא אלמד... כשהייתי קטנה, סבתא שלי היתה סורגת כל שנה סוודרים לחנוכה לכל אחת מהנכדות. אלו היו סוודרים מדהימים, והיא היתה מספיקה לסרוד כל שנה תוך חודש 4 סוודרים, ופעם אחת אפילו 4 חליפות חצאית... היום סבתא שלי כבר בשלבי מחלת האלצהיימר, ואני בספק אם בשנה הבאה היא תזכור בכלל שהיא היתה סורגת לנו סוודרים בכלל... חנוכה תמיד יהיה בעיני חג של סוודרים... חג שמח לכולם
ענת.

נת נות

New member
תודה ג'סיקה...

אני לומדת תואר שני במנהל עסקים. ולמי שבאה מהתחום המאוד ריאלי (אני מהנדסת תוכנה) התואר הזה ממש קשה....

rinatk1977

New member
חג חנוכה שמח

השנה אני מדליקה נרות עם האחיינים של בעלי כל אחד מהאחיינים מוציא את החנוכייה שהוא הכין בגן / בית הספר ומדליק אותה ברקע מתנגנים שירים של חנוכה ולאחר הדלקת הנרות רוקדים אני אוהבת סופגניות מכל הסוגים ואני משתדלת לא לאכול יותר מדי (עד היום אכלתי 4 ) שיהיה לכולנו חג שמח ומלא הפתעות ובשורות טובות

פרלמנים

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif איזה חמודה../images/Emo214.gif סופסוף../images/Emo99.gif

ברכות על הופעת הבכורה, מקווה לעוד תמונות של המתוקה הזו... אגב, למה ככה, בקישור נפרד? ג'סיקה

דורה23

New member
שבוע טוב

עדיין לא קלטתי את עניין הכיווץ (של התמונות) אז בינתיים זה ככה (
), אתמול עשינו לה מסיבה אז אני אשלח בקרוב תמונות נוספות. שיהיייה שבוע נעים וקל לכולנו

למעלה