נר שישי היום...

../images/Emo213.gif../images/Emo213.gif נר שישי היום...

א' בטבת, ראש חודש, מתחיל בערב ומסתיים מחר בערב. כן, למי שתוהה מהיכן פרץ היהדות הזה- אני פשוט נוהגת לציין לעצמי שני ימי הולדת- אחד שהמשפחה מחשיבה, והוא חל הערב, והשני שכל שאר העולם מחשיב, שיחול בעוד שבועיים... רציתי לעשות הדלקת נרות חגיגית, אבל יש להודות שספגתי הברזה מרובה של רוב מוחץ של אנשים, עד כדי כך שכל החשק אבד לי. התוכי רצה לבוא למרות הכל, אבל התעורר בי צורך קטן וכמוס להיות לבדי הערב, אז בינתיים אני עוד בעבודה... גם כן לבדי. אני מקווה שאני אצליח לגייס לי איזה כמה שעות של כיף עם עצמי... כבר היו לי פנטוזים על מה אני אעשה לבדי- אבל כמו שזה נראה כרגע- אני לא אספיק יותר מדי... אכלתי
שלמה, מרוב תסכול, ועכשיו אני מחכה שמשהו מקצועי יתרחש, ואני אוכל לסיים עבודתי ולהתפנות לחגוג לעצמי בקטנות... שיהיה לכולם לילה מהנה, ולא צריך ברכות, כי תהיה לכם הזדמנות בעוד שבועיים בערך, בינתיים אפשר קצת נחמה על זה שאין לי זמן לנשום כבר שבועיים ולא יהיה עוד שבועיים...

purplegiraff

New member
אם זה מנחם אותך../images/Emo24.gif

אני אוכלת עכשיו לבד כמות של סלט חצילים מהסוג ההוא- הטעים של הצרבת עם המטוגן והשום לימון חריף והכל... לפחות 3 סופגניות, לדעתי וגם מרק בטטה עם שמנת וזה אני כותבת פה עוד אחרי שהכרזתי על עצמי כעל מאד מודעת תזונתית... יפה לי... עד שראיתי את ההודעה הזו די דאגתי לך שכרגיל קורים אצלך יותר מדי דברים ואת שותקת... כהרגלך בשנים האחרונות... אבל עכשיו נראה שזה באמת העבודה. תודה על התגובה שהגבת לי לשרשור הארוך הזה על מה שמו... הראשונה שהבינה מאיפה אני מדברת- למרות שזה לא חוכמה כי את יודעת, אבל תגידי, זה באמת כזה לא ברור שכולם כל הזמן משכו לכיוון של ה"זוגיות" או שזה פשוט הצורך הטבעי של אנשים בשערוריות סקנדלים ומעורבויות רומנטיות? חוץ מזה, ממני המון מזל טוב, ליום הולדתך העברי, שבתור אשה עבריה בהחלט ראוי לציון!

ג'רי, בכל פעם שאני פותח...

הודעה שלך אני נהיה רעב... מה יהיה?? בראיין סלט חצילים...

hi07

New member
../images/Emo9.gifבראיוון שאלת הבהרה של חדשים..

למה אתה באדום ??

hi07

New member
../images/Emo59.gif גררר..

נו טוב... לאן לשלוח את הסלט?.. רומני או יווני.. עם שום או בצל? קלוי או מטוגן??? אני כבר רצה לקניות...

hi07

New member
זו התשובה????../images/Emo4.gif

בגלל זה אני עכשיו מקלפת חצילים???? זה לא פייר.. ציפיתי לסוד עסיסי

hi07

New member
אני ממש..

מופקרת חצילים.. ככה נותנת בקלות???!!!!! בושה בושה..

hi07

New member
אני אתן לו רק טעימה..

שיחזר קצת אחרי החצילים.. מה קרה..

purplegiraff

New member
אבל סלט חצילים זה אצלי...

וד"א, נגמר, חוסל... היה טעים... רוצה מתכון. או רוצה לטעום?

hi07

New member
../images/Emo120.gif../images/Emo150.gifרגע בובה!!!

את הורסת לי פה עיסקת משא ומתן!! אני צריכה לדעת למה בראיין בצבע אדום. וכמעט הגענו לפשרה.. אז נא לא להפריע!!!!
)))))))))))))))))))))))))

purplegiraff

New member
סליחה סליחה...צודקת...

יש לי נטיה לקחת בעלות על עיניני אוכל ובישולים. על החתום- מפטמת חברים כפייתית... נ.ב. גם אני רוצה לדעת למה אדום ואיך אני עושה סגול??

למעלה