היום יומהולדת ל?

always be me mc

New member
../images/Emo213.gif../images/Emo23.gifהיום יומהולדת ל?../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo232.gif

נטלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
והו הו!
זה המקום לאחל לילדת היומהולדת המקסימה והמתוקה רק דברים נחמדים
ואני רוצה לראות פה את כולם מופיעים ומברכים
מגיע לה
אז נטליוש שיהיה הרבה, הרבה במזל"ט! אני עוד עובדת על ההפתעה שלך
וכיוון שלצערי אוטוטו אני צריכה לצאת, ברכה מושקעת יותר תגיע בהמשך. Happy birthday girl!

jasika siton

New member
נטלייייייייייייייייי ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

כמובן כמובן שאני גם יגיד לך את זה שהמסן הדפור שלי יפעל, אבל שיהיה לךךךךךךךך המוןן המון המון במזל טוב, באמת מגיע לך! ממש כיף לי לדבר איתך, כאן בפורום ובכל ! את בנאדם מקסים, איןן הרבה כמוך .. תודה רבה על מי שאת, אני ממש שמחה שהכרתי אותך ואל תשתני לעולם
אני מקווה שתנצלי כל רגע ביומולדת שלך ושתקבלי המון מתנות, מגיע לך כמה שיותר ;] מתה עליייך, ובע"ה נמצא דרך להגיע לזכרון חח.

Natali Milano

New member
יוו ג'ססס../images/Emo7.gif

איזו ברכה מרגשת התרגשתי לקרוא תודה רבה מאמי
love ya

always be me mc

New member
נטלי היקרה../images/Emo25.gif../images/Emo232.gif

(סליחה אגב שהברכה הזאת נכתבת באיחור לא מעט אבל בוא נגיד עבר עלי יום מתוסבך
) מזל טוב מתוקה!
עד 120 שנה!
אני מאחלת לך שתזכי לשפע של בריאות
(באמת שתהיי רק פיקס
), הצלחה(אולי לא ענקית כמו של בריטני אבל שתהיי תותחית לא קטנה
), אושר, עושר והרבה אהבה
שתזכי להכיר רק אנשים מדהימים ושלא יעשו לך יותר מדי בעיות בחיים(אחרת אני אצטרך להתערב
) אז מזל טוב נטליוש!
אמן שכל מה שתרצי יתגשם(לפגוש את בריט אולי?
) שתזכי לצחוק, לשמוע מוזיקה הרבה ולבלות ובקיצור שהחיים יהיו לך טובים מאוד(חסר להם שלא) סו נטלי מילאנו חברתי המדהימה
אני כמובן אוהבת אותך, שמחה בשמחתך ואומנם אני לא לידך כרגע אבל בכל זאת בא לי ככה לשיר לך דרך המקלדת:
היום יומהולדת, היום יומהולדת, היום יומהולדת לנטלי
היום יומהולדת, היום יומהולדת, היום יומהולדת לנטלי
חג לה שמח וזר לה פורח היום יומהולדת לנטלי
חג לה שמח וזר לה פורח היום יומהולדת לנטלי המקסימה שלי
(ואם בכל זאת בא לך שירה אמיתית : [URL]http://www.youtube.com/watch?v=m44z-223UYE[/URL] ודמייני שאני שרה איתם ומוסיפה נטלי לכל משפט) הו ונטלי מקווה שלא שכחת לבקש משאלה

always be me mc

New member
יו ולקום נשמה, שמחה שאהבת../images/Emo13.gif../images/Emo232.gif

ושתדעי לך שהתכוונתי לכל מילה

CharmedRulez

New member
באיחור קל - מזל טובבבב ../images/Emo13.gif

המון המון אושר בריאות אהבה והצלחה

LeAnnDylan

Well-known member
סורי שזה באיחור מטורף :(

המון המון מזל טוב!! עד 120 כ-20 מקווה שהיומולדת שלך הייתה מוצלחת (נראים צריך לכתוב מוצלח כי זה יומולדת שמח|חושב| אבל יומולדת מוצלח נשמע לי לא נכון
) ושקיבלת מה שרצית. מאחלת לך את כל הטוב שבעולם ושהשנה הזאת תהיה הטובה ביותר בחייך והתחלה נפלאה לעוד רבות וטובות אחריה

למעלה