פינת בוקר טוב

../images/Emo213.gif../images/Emo39.gif../images/Emo42.gifפינת בוקר טוב../images/Emo203.gif../images/Emo218.gif../images/Emo100.gif

פינת בוקר טוב היא פינה בה כל אחד מאיתנו יכתוב תכנונים ליום הקרוב,יקטר קצת וימשיך לגלוש בפורום
הפינה תיפתח במתכונת של יום ראשון שלישי וחמישי
בפינה תוכלו למסור דשים לאחל לחברי הפורום כל מיני דברים ולכתוב תכנונים ליום הקרוב
אז..אני הולכת היום להמשיך לקרוא ספר שאני לא יכולה להפסיק לקרוא אותו לברר מתי יש שידור חוזר ליריחו[אני ממליצה על הסדרה
בעצם..לא ראיתי אותה אבל היא נשמעת אחלה
] לגלוש באינטרנט בצהרים חדר כושר ובשש להתכונן למסיבת סיום של כיתה ו של אחותי
ואולי בערב נצא למסעדה איתה למרות שאירגנו להם מסיבה בבריכה עד 1 בלילה
אני רוצה לאחל לגל הצלחה היום בבית הספר וניסיתי לפתוח את הפינה הכי מוקדם שאני יכולה
ואמ..אני מקווה שסיון תחזור במהרה
ואני מאחלת לאדם ולנטלי וליעל ולשאר חברי הפורום יום טוב ונעים
ובעיקר לא חם

spelling

New member
בוקר טוב ל../images/Emo42.gif

בוקר טוב לגל! בוקר טוב לשלי! בוקר טוב לנטלי! בוקר טוב ליעל! בוקר טוב לאדם! בוקר טוב לאליסה! בוקר טוב לקלי! בוקר טוב לכולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני בת"א יאללה ביי!

always be me mc

New member
באיחור דיי גדול אבל בוקר טוב../images/Emo42.gif

קמתי ב-6 ועשרים בבוקר, אכלתי ונסעתי לבית ספר שם ערכתי שוב.. ושוב מסתבר שזה לא מספיק טוב אז נצטרך לערוך הרבה בימים הקרובים כי הבגרות ביום שלישי אבל מה שכן טוב זה: א. כל החומר על המחשב. ב. אחרי 5 רצועות עבודה פשוט לוקחים משם את החלקים הטובים, מרחיבים אותם ובונים סיפור
אבל אחרי כל זה ואחרי הבגרות אז אין יותר תקשורת! יאי! ותודה לך שלי ולך אדם על האיחולים
אני מקווה שהיום עבר עליכם טוב

YaEl 15

New member
חח.. ערב טוב ../images/Emo3.gif

לכולם. ותודה על האיחולים
הייתי בעבודה היום.. ואז הלכתי לקניות עם אמא, וקניתי חולצה.. די נחמדה.. בכל אופן, אני הולכת לצפות באחים ואחיות יותר מאוחר, וזהו... אין לי עוד תיכנונים. שלי - שידור חוזר ליריחו יש יום אחרי, ביום שני.. אולי יש עוד, אין לי מושג. סדרה נחמדה. מפחידה.

אז שווה לראות אותה../images/Emo35.gif

ותתחדשי על החולצה.. הבעיה היא שיום שני פיספתי..אני אראה יום ראשון וזהו נוותר על הפרק הראשון.. בוקר טוב לכולם..אני עדין עייפה רצח מאתמול
אני אלך להמשיך לישון עוד מעט

YaEl 15

New member
לא נורא. הפרסומת די אומרת מה היה בפרק

הראשון. הם ראו ענן בצורת פטריה, ואז הם גילו שהיו פיצוצים לא רק בדנוור, אלא גם באטלנטה.היה בלאגן ענק, לא היה חשמל, וכו' כולם היו לחוצים, כי הילדים שלהם יצאו לטיול בית-ספר, ולא חזרו. ושכחתי את השם שלו, אבל יש איזה מישהו, שחזר ליריחו (את בטח ראית את הפרסומת בגרסת גיא-פינס ואת יודעת על מה אני מדברת) והוא לא כל כך מסתדר עם אבא שלו, שהוא הראש עיר ביריחו. בכל אופן, המישהו הזה עמד לצאת מהעיר, כשהוא ראה את הענן, וזה הסיח את דעתו והוא עשה תאונת דרכים, ואז באו אליו ילדים מהאוטובוס האבוד, והוא הלך לשם "והציל את היום" (ואז זכה להערכה מאבא שלו
) וכל זה קורה בלילה אחד.. הם מחכים שהשמש תזרח, כדי לראות איך הכל ניראה בבוקר. אהה.. אני לא יודעת לסכם פרקים טוב. אלא אם כן ראיתי אותם הרבה פעמים. בכל אופן, שווה צפיה
ואי אפשר לראות את זה בVOD ?

always be me mc

New member
חבל שזו לא חולצה של אליסה../images/Emo67.gif

אך כפי ששלי אמרה תתחדשי ושמרי עליה טוב טוב!(לחולצות טובות יש נטייה להיהרס מהר
)

למעלה