סיכום שבועי

ג ב ש ו ש

New member
../images/Emo213.gif../images/Emo48.gifסיכום שבועי../images/Emo213.gif../images/Emo48.gif../images/Emo88.gif

וכולם לענות
סוף שבוע הגיע,סיכום שבועי יחד איתו
שיר השבוע שלכם [של RBD]
שיר השבוע שלכם [לא של RBD]
ספר/דיסק/סרט או משהו בסגנון שעשו לכם את השבוע-
קליפ השבוע שלכם-
משהו אחד שעשה לכם את השבוע-
משהו שהרס לכם את השבוע-
תמונת השבוע שלכם-
מסר לאומה-
שתהיה לכולם שבת שלום,נהדרת ומהנה

ג ב ש ו ש

New member
עונה../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif

שיר השבוע שלכם [של RBD]-שמעתי את Algun Dia כמה פעמים
שיר השבוע שלכם [לא של RBD]-החדש של בן ארצי. ספר/דיסק/סרט או משהו בסגנון שעשו לכם את השבוע-האלבום של נינט..כל כך חרשתי עליו
קליפ השבוע שלכם-הקליפ החדש של בן ארצי
משהו אחד שעשה לכם את השבוע-ההופעה של נינט בזאפה
משהו שהרס לכם את השבוע-ההופעה של נינט בזאפה ולא,אין לי פיצול.פשוט זה גם הרס לי מהבחינה שזה עשה אותי עצוב,אין הופעות תקופה עכשיו...בלי לראות את נינט
אה,גם ששורטי טסה די העציב. תמונת השבוע שלכם-
מסר לאומה-תהנו מהחיים...ושימו פס על הפסים

ג ב ש ו ש

New member
כן,נינט אירחה אותה ב-2 הופעות../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif

אחד השילובים המעולים ביותר

rotemsror

New member
סופשבוע רגוע בגלגל"צ, רגוע../images/Emo98.gif

שיר השבוע שלכם [של RBD]אין שיר השבוע שלכם [לא של RBD]וואי הרבה בעיקר של עברי ושייגעצ ספר/דיסק/סרט או משהו בסגנון שעשו לכם את השבוע-הלייב של עברי קליפ השבוע שלכם- משהו אחד שעשה לכם את השבוע-אממ סימתי הרגע להכין את הדברים לתחנה שלי ליום גיבוש של הז', הגיעו לפש"צים 25 תלמידים ורובם ממש מקסימים ואני מתה עליהם ושבוע הבא אני מעבירה להם פעולה,בוחן בהיסטוריה שהלך טוב מבחן בתנ"ך ובספרות שהלך טוב משהו שהרס לכם את השבוע-היה לי בוחן בשל"ח והיה לי בסדר אבל היה דבר אחד שלא קראתי מה צריך לעשות ועשיתי ישר וזה לא טוב וזה בערך 50 נק'
אבל דיברתי עם המורה והיא יודעת שאני יודעת
והיא אמרה לי שזה שטויות ובגלל שאני מש"צית וכבר עברתי את זה היא אמרה שזה שטויות ושאני לא אדאג והייתי קצת עצובה מזה כי חשבתי שאני מש"צית גרועה אבל כולם עודדו אותי אז יותר טוב אה והפש"צים אוהבים אותי
וזה גם די עזר, והמורה שלי לגיטרה עוזב לבת ים וזה ממש רחוק לי וזה ממש מדכא והיה לי שיעור די גרוע וזה פעם ראשונה שזה קרה. תמונת השבוע שלכם- פיטר IמתהI מסר לאומה-

עונה../images/Emo3.gif../images/Emo66.gif

שיר השבוע שלכם [של נינט]:Mani Mani שיר השבוע שלכם [לא של נינט]:כבר לא-הראל מויאל
ספר/דיסק/סרט או משהו בסגנון שעשו לכם את השבוע-"לבדי"הראל מויאל|מומלץ| קליפ השבוע שלכם-לבדי
משהו אחד שעשה לכם את השבוע-ממ..לא יודעת איך לכתוב את זה חחח משהו שהרס לכם את השבוע-אין תמונת השבוע שלכם-
מסר לאומה-שבת שלום

Shira XD

New member
../images/Emo207.gifתגידו ../images/Emo199.gif

לאפחד לא בא שיהיו שידורים חוזרים של רבלדה? :0

עונהה../images/Emo192.gif

שיר השבוע של RBD-לא יצא לי לשמוע שיר השבוע לא של RBD- 'til the dawn-step up ספר/דיסק/סרט-"שחקי אותה מותק" קליפ השבוע שלכם-סרט הודי
משהו אחד שעשה והרס את השבוע (עירבבתי)-ממ מה שכתבתי בשירשור מתחת... תמונת השבוע-
מסר לאומה-משפט אחד שהבנתי את המשמעות הגדולה שלו רק השבוע "נצלו את החיים, אי אפשר לדעת מה יקרה מחר" שבת מדהימה!

M e R a V 2

New member
ע ו נ ה ../images/Emo23.gif

שיר השבוע שלכם [של RBD]- לא שמעתי אותם
שיר השבוע שלכם [לא של RBD]- "הכל מזכיר אותך"- רן דנקר ועילי בוטנר ספר/דיסק/סרט או משהו בסגנון שעשו לכם את השבוע-
קליפ השבוע שלכם- הקליפ של "בואי נעזוב"
משהו אחד שעשה לכם את השבוע- יומולדת לחברה :) משהו שהרס לכם את השבוע- הרבה דברים, בעיקר חברות =\ תמונת השבוע שלכם- מהסופרלנד, אני צילמתי כשהיינו על הרכבל>>> מסר לאומה- לעולם אל תמעיטו בערככם
שבת שלום וסופשבוע מהנה

didalf

Well-known member
עונהנהנה../images/Emo109.gif

שיר השבוע שלכם [של RBD]
שיר השבוע שלכם [לא של RBD]
Backstreet Boys - I Want It That Way
ספר/דיסק/סרט או משהו בסגנון שעשו לכם את השבוע-
סדרה-מגרש ביתי
. וסרט אממ הנסיכה הקסומה או היי סקול מיוזיקל2 קליפ השבוע שלכם-
משהו אחד שעשה לכם את השבוע-
ממ מגרש ביתי?
משהו שהרס לכם את השבוע-
לאדעת תמונת השבוע שלכם-
מסר לאומה- התחלתי ללכת לחדר כושר

osh360

New member
חתיך!../images/Emo99.gif,ועדי!

למה את לא מתחברת יא נטשנית?
ולמה לא ענית לאסמס?

didalf

Well-known member
התחברתי אתמול../images/Emo152.gif ../images/Emo109.gif

ממ אמרתי שאני לא אתחבר למסן עד שאני לא מסיימת תעבודה בספרות כדי שלא תסיחו את דעתי, אבל לא נגעתי בה
ולא עניתי כי שכחתי
ומאד חתיך

didalf

Well-known member
את רעה כ"כ רעה הכי רעה בעולם../images/Emo109.gif

אבל את לא יודעת כמה את רעה כל כך רעה...
שמעתי אותו בחנות וזה לא עוזב אותי

Asi soy yo

New member
עונה../images/Emo26.gif

שיר השבוע שלכם [של RBD] inalcanzable שיר השבוע שלכם [לא של RBD] ליפול - מאיה רוטמן ספר/דיסק/סרט או משהו בסגנון שעשו לכם את השבוע- אין.. קליפ השבוע שלכם- אין.. משהו אחד שעשה לכם את השבוע- אח שלי חזר היום מברזיל ויש לי את הDVD של RBD LIVE IN RIO משהו שהרס לכם את השבוע- אין.. תמונת השבוע שלכם- ...מהממת.. מסר לאומה- חשוב לשמור על הסביבה.. (אנחנו עושים פרוייקט לאיכות הסביבה, אז הנה אני תורמת את חלקי..חח) שבת שלום ומבורך לכווווולם...

עונה-אחרי מלא מלא זמן שלא עניתי

לפני שאני מתחילה רק רציתי להגיד שהתגעגעתי אליכםםם המון המוןן
שיר השבוע שלכם [של RBD]- טוב אמ.... algun dia ו... באסמה סין מדיה *ניראה לי ככה כותבים בעברית* שיר השבוע שלכם [לא של RBD] אממ...החדש של בן ארצי ו...שבי בר-מעיל אחד בגשם ספר/דיסק/סרט או משהו בסגנון שעשו לכם את השבוע-אמ....הלייב של עברי לידר קליפ השבוע שלכם-של שבי בר מעיל אחד בגשםם אחד ה-קליפים משהו אחד שעשה לכם את השבוע-כלווום... משהו שהרס לכם את השבוע-הכלללל תמונת השבוע שלכם-לא יכולה ....זה של חבר שלי ....תסתפקו בלי מסר לאומה-תנו חיוך ....הכל לטובה :]

redsnowhite

New member
ע-ו-נ-ה../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif../images/Emo100.gif

שיר השבוע שלכם [של RBD]
Algun Dia שיר השבוע שלכם [לא של RBD]
Taking Chances-Celine Dion
! ספר/דיסק/סרט או משהו בסגנון שעשו לכם את השבוע
אין
קליפ השבוע שלכם
כמו שיר השבוע..
משהו אחד שעשה לכם את השבוע
ההודעה שאמרה שביום ראשון אני לא לומדת!!! קולולו
(אני לומדת כל יום למרות השביתה
) משהו שהרס לכם את השבוע
לדעת שלעומת אחרים החיים שלי מושלמים, שיש אנשים שסובלים כ"כ ואני מתבכיינת על שטויות. תמונת השבוע שלכם
מסר לאומה
תשמחו בחלקכם, תמיד יש מקום גרוע יותר, תשמחו שאתם לא נמצאים בו.

למעלה