הופ הופ טרללה ליאור גדלה בשנה
|

justin9

New member
../images/Emo213.gif../images/Emo65.gifהופ הופ טרללה ליאור גדלה בשנה../images/Emo70.gif|

לליאור
הפעם כאות סליחה על שלקח לי זמן לפרסם הודעת יומולדת, אני מתכבדת להציג בפניך שיר שחיברתי במיוחד בשבילך
:
היום את חוגגת 16 אביבים שוודאי היו רצופים ברגעים אהובים
אולי רובם היו בזכות קין ואם לא ממש, לא נורא הכל תקין
כמה כיף בת 16 להיות בארה"ב בגיל הזה מקבלים מכוניות
בריאות, שמחה והצלחה לך אני מאחלת ומקווה שכל מתנה שאת רוצה - את גם מקבלת שתזכי להיות בהופעה של קין וכשאראה אותך אביא לך מתנה בובה של סנופקין (
) ובקיצור מ-ז-ל ט-ו-ב
יקירי הפורום - הפגיזו את חברתנו ליאור בברכות או

כאילו מה, את מנסה לגזול לי את הפרנסה? ../images/Emo3.gif

ליאור'לה אהובתי!
אני מאחלת לך אושר ועושר והמון מזל טוב, והרי החמשיר! עדיין לא זכינו לשמוע אותך שרה, את פניך נוטה את להסתיר מאחורי גיטרה, חבל רק שביום זה מתווסף לך עוד קמט, אז אל תתעצבני ותגידי "הו, גאדמיט" כי על מנת להשאר צעירה לנצח את לא צריכה בוטוקוס במצח הקשיבי לקין עד אחרית הימים אפילו שהם שרים כל היום על זקנים אני יודעת שהחרוז האחרון היה חלש אבל כואב לי הראש ומחר יום חדש ואמנם עשיתי לך חמשיר ארוך מהרגיל אבל זה רק בגלל שהסוף לא ברור בעליל התאכזבת? אתפלל שלא, בתקווה, רק דעי שהכל נכתב מאהבה
טוב איפה היינו? מה עמי נסגר? טוב שיהיה לך מזל טוב ויום מאושר רגע בעצם היום כבר עבר, אז בעצם שיהיה לך שבוע נהדר ואיך אפשר בלי מילה על טים? אקווה שישנה העדפותיו מפסנתרים. מזל טוב ובהצלחה!!

../images/Emo2.gif חלילה לא ניסיתי לרמוז!

שכחת שהמתנה שלי זה חמשיר? לא רציתי להשאר חסרת עבודה

justin9

New member
"have to" זה דרמטי מדי

בואו נסגור על TRY אני מקווה שאני אמצא בובת SNOOF - KEANE, הוא הכי שווה מעמק המומינים (אחרי הגרוק כמובן
) למרות שזה שעודד מנשה מדובב אותו קצת מוריד ממנו או שלא?

את קשישה ממני ב-5 ימים!!

סרטן לשלטון
ו... אני בורחת מהעיקר!! מזל טוב!
אז את המון איחולים לבבים וכו', ושתדעי המון אושר ואף פעם לא עצב![
] ואממ.. שקין ילוו אותך לאן שלא תלכי [נו הרי זה היה דורש] אז המון מזל טוב, ויום הולדת שמח:)

lesli

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif

עד 120 שיהיה לך כיף בחיים שתזכי לראות הופעה שווה של קין! ומאחר שאת כל כך אוהבת את קולדפליי אני מאחלת לך שתזכי להיות בהופעה כמו שהייתה בשישי האחרון בערוץ 3 כשהם הופיעו בקנדה (זו הייתה הופעה עם כככללל השירים לא רק הדיסק האחרון) בקיצור המון המון מזל טוב!!! ומה את מתכננת ל- sweet sixteen?

WhiteShadows

New member
הוו תודה רבה! זה מאוד מרגש!

סורי שאני באיחור פשוט אין לי ממש מחשב בזמן האחרון ואני קופצתלגיחות אצל אבא שלי לעיתים.. אז קצת קשה לי להגיב... אבל תודההה!

למעלה