Happy B-Day to Mickey!

• פותח הנושא Lex 1
  • פורסם בתאריך

Lex 1

New member
../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif Happy B-Day to Mickey!../images/Emo151.gif../images/Emo77.gif

מיקושששש!!!! גם את חוקית סופסוף!! DDDD: נכון הרגשה מעולה?
אני מקווה שאת קורעת את העיר ברגעים אלו ונהנית מכל רגע, מתפרעת ועושה שטויות
אני מאחלת לך מאמי את כל הטוב שבעולם! עושר ועושר
שמחה ובריאות
המונהמון אהבה, חברים, חברות ובעיקר חבר
שתמיד תהיי מאושרת ושכל חלומותייך יתגשמו
הצלחה ב-ה-כ-ל
ובעיקר בצבא, שיהיה קל כמה שאפשר ותשרתי את מדינתך על הצד הטוב ביותר
תהני ממה שיש לך כרגע ותנצלי כל רגע אפשרי
במיוחד את היותך חוקית
(לפחות בארץ^^) תמשיכי להיות חמודה, מצחיקה, מהממת ובעיקר מציפנית אוהבת אותך הרבה ומי ייתן שתצליחי לפגוש את אהוב ליבך הנוכחי בכל אופן ותתני עימו אהבים
XDDDDDDDD לאביו המונים!
זה מה שקורה כשיש רק צייר ><" XDDDD
שרשרו מזל"ט-ים! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ 3>>>

OneStepCloser

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gifמזל טוב!@#$%^&*

Happy birthday to you You live in a zoo You look like a monkey...... And smell like one too! חעחעXD שכל החלומות שלך יתגשמו33333>

linoyosef1994

New member
|../images/Emo141.gif../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif../images/Emo175.gifהמון מזל טוב!!! (:)

3333>

../images/Emo19.gifמזל-טוב ../images/Emo3.gif ../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif../images/Emo77.gif

MelMcFly

New member
../images/Emo217.gif../images/Emo65.gifיומולדת שמח../images/Emo9.gif../images/Emo213.gif

אני מאחלת לך המוןהמון מזל טוב
עד 120 שנה
אושר ועושר
הרבה בריאות
שמחה,
אהבה
והצלחה בהכל!
שכל חלומותייך יתגשמו
ושיהיה לך יומולדת הכי כייפי בעולם !
לאביו

McGirl For Life

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif

ligalosha

New member
../images/Emo181.gifהמון מזל-טוב../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

שכל חלומותייך ומשאלותייך יתגשמו

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gif../images/Emo6.gifלקסיי וכולןן תוודה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

XD הרגת אותי עם התמונה ועם ה"תתני עימו אהבים"
תודה רבההההה אני חולה עליךךך ועל כל הבנות שרשרו עד עכשיו
XDDD זה לא מרגיש כל כך שונה אבל זה סבבה, כבר מבקשים ממני לקנות שתייה וזה XD יש לי חברות שאין להם עדיין 18
אחח זה נחמד מאוווד
אוהבת את כולכןן, אתן מרכיבות את הפורום הכי הכי מדהים שיש ואני מרגישה כמו משפחה פה
לאביווווווו

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח בכייף! ../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

לאביו בייב.
בחירת התמונה לא הייתה מקרית
שמחה שנהנית DDD: אני דווקא בין האחרונות שחוגגות 18, רוב החברים הקרובים שלי כבר חגגו מזמן ואני תמיד הייתי זאת שחיכתה שהם ילכו לקנות לנו שתייה, אבל הם נתנו לי את הכבוד ביומולדת חח ומרוב ההתרגשות עשיתי פדיחות
זהו, אין יותר שתייה בחשאי! חחח

sweet shir

New member
מותקקקק מזל טוב!!! ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif

שכל מה שתרצי תמיד יתגשם, שיהיה קל וכיף בצבא ושתמיד תיהיי מאושרת :))) יומולדת שמחחח, לאב יה 3>

סאמוואן

New member
המון המון מזל טוב../images/Emo140.gif

18 זה אחלה גיל
תהני ממנו...חח איך אני חשה את עצמי זקנה למרות שאני גדולה ממך כולה ב-5 חודשים... אל תשימי
אליי ושוב פעם מזל טוב

דנושש XD

New member
../images/Emo39.gif מיקי!! מזל טוב!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif

מלא מלא מלא מזל טוב עד 120 !!
יוו 18 ... כיף לך
|מקנא| הרבה אושר
עושר
בריאות
כושר
ואהבה
שכל משאלותייך ייתגשמו
~סורי אני לא טובה בברכות~

N e r d y

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifהמון מזל טוב :) ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

rox love BSM

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif

איזה כיף לך את חוקית! XDDD שיהיה לך כל מה שתרצי,ושלא יהיה לך יותר מדי קשה בצבא והרבה הרבה הרבה בריאות!! ושתפגשי את דני יום אחד ותכריחי אותו לחזור להחליק חחחח מזל טוב!!!!!
|מתנה|

Love McFLY

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo49.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif

Bleed for Me

New member
מיכלוששש../images/Emo65.gif המון מזל טוב!../images/Emo77.gif

שיהיה לך אחלה יומהולדת! 18 זה כבר ביג דיל! אל תגזיבי באלכוהול (למרות שעכשיו זה חוקי
), תהני מהזמן שנשאר לך עד לגיוס ושוב, המון מזל טוב ואני באמת מאחלה לך את כל הטוב שבעולם!

Orange Sky

New member
מזל טוב!!../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo49.gif../images/Emo140.gif

מאחלת לך כל מה שהבנות האחרות פה איחלו ושיהיה לך רק טוב=]]

McFly rullz

New member
../images/Emo135.gifמזל טווב!!!../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif../images/Emo23.gif

שיהיה לך יומולדת שמחחחחחחח הצלחה בהכל!!! אם זה בגיוס ובעבודה או בהיותך חוקית XD כל האיחולים שאת מאחלת לעצמך , אני לא טובה בברכות
ובאמת מכל הלב מזל טוב!!!!!!!
|עוגה

למעלה