היום יומהולדת

always be me mc

New member
../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gifהיום יומהולדת../images/Emo77.gif../images/Emo232.gif

ל??

always be me mc

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif../images/Emo213.gif../images/Emo26.gif

כן כן הפורום! הוא זה שחוגג ולא סתם חוגג היום זו כבר יומהולדת מס' 3 !
אז פורום יקר
מקסים
וחמודי
שיהיה הרבה הרבה במזל טוב! עד 120 מיליון הודעות, שתזכה להרבה הרבה חברים ושנים עד כמה שאפשר
אוהבת, אוהבת, אוהבת אותך מאוד!
גליה(האמ אמא
)

always be me mc

New member
../images/Emo65.gifהאמ האמ ../images/Emo26.gif../images/Emo232.gif

נראים חשודים פה למישהו?
כל הכבוד אבל למי שלא נשא רגליים וברח מהפורום
הו וזוכרים את זה?
http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?communaID=14090&r=1 יפה לנו איזו דרך עשינו מאז
ואתמול שמתי לב שבמשך 3 השנים האלה כמה פעמים עשינו את טקס פרסי המילאנו? פעם אחת
צריך לעשות משהו בקשר לזה
בכל מקרה שיהיה ב
ודוגרי עכשיו יותר מתמיד צריך לחגוג בגלל החתונה והסדרה החדשה של אליסה שבע"ה תצליח ותגיע אלינו

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifמזתומרת חשודים?

במה אני חשודה?! 0.0 ומזל טוב לפורום :] לא מאמינה שעברו 3 שנים... יאבאלה אני פה און אנד אוף 3 שנים כבר?! אני עוד זוכרת שהייתי בצבא כששאלת אותי על האדמה ואמרתי שאני לא מתאימה כי אני עסוקה בצבא והכל 0.0

always be me mc

New member
למה לשאול כשאפשר לכפות?../images/Emo123.gif../images/Emo232.gif

טה טה טה דא! המשך יבוא... אוטוטו!

always be me mc

New member
את חשודה בהרבה דברים../images/Emo232.gif

מתן שוחד מתן כדורים הוצאת אנשים מדעתם התעללות בחתולים(את מאכילה את החתול השחור הזה בכלל?) רכילות(אוקי בזה כולנו אשמים XD) הצפות וכו' וכו' אבל אוהבים אותך בכל זאת
וגם אני לא מאמינה שאת באה והולכת כבר 3 שנים
מזל שלא נתתי לך את ההאדמה אה?

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifאני דווקא חושבת שמגיע לי..

מי עוד תעשה לאליסה סטוקינג בארה"ב!? מי עוד תבכה שההזמנה של החתונה לא הגיעה אליה בגלל שהיא החליפה כתובות?! מי עוד באה והולכת כבר 3 שנים ולא נוטשת למרות שאין לה זמן ואפילו כותבת מארה"ב?! אני חושבת שאני די מסורה.. איזה די אני מאוד מסורה.. ומזל טוב הא.ני על ההאדמה :]

always be me mc

New member
../images/Emo232.gif

קודם תעברי המ טיפול ואז נדבר על זה XD ושמעי אדום זה לא רק להיות מסור לפורום זה להיות בקיא בנושא וגם לענות לאנשים כשיש להם שאלות ודוד עושה את זה פשוט מצויין. אניוואי אל תדאגי בעתיד תזכי לטעום קצת מהצבע הזה(גם אם זה לזמן קצר)

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifאני ממש מקווה שלא רמזת לרגע

שאני לא בקיאה בנושא שהוא אליסה כי לא נראה לי שיש מישהו שבקיא יותר ממני או משהו שאני בקיאה בו יותר.. (חוץ מדברים עדכניים כי אני לא במצב להתעדכן על זה עכשיו) חח אבל זה בסדר אני לא רוצה האדמה עד כדי כך אז אל תדאגי

always be me mc

New member
לא אומרת שאת לא בקיאה../images/Emo232.gif

רק אומרת שדוד עונה על כל הקריטריונים לקבלת אדום(מפרסם עידכונים, עוזר לאחרים ויש לו הרבה ידע)

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifאני יותר ממסכימה בזה שמגיע לו :]

לא יודעת למה חיכית עד עכשיו

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifרגע רגע רגעעעעעעע

מה התעללות בחתולים!? תראי איזה שמן החתול הזה.. ברור שאני מאכילה אותו... אני כל יום צריכה להחליף את הארנב שבכובע >.> ואני לא מחלקת כדורים אני שומרת אותם לעצמי אז בבקשה נא לא להוציא דיבה.

always be me mc

New member
וביום המיוחד הזה יש לי האדמה לחלק../images/Emo22.gif../images/Emo232.gif

למי ? בוא נראה :) הוא חמוד
הוא חכם
מעדכן כל הזמן
עונה לשאלות של אחרים ומסביר
יודע הרבה על אליסה וגם הרבה בתחומים אחרים
לא ניחשתם כבר? זה דוד!
אז דוד למרות שעברו שנים עד שתפסתי אותך כדי להודיע לך את זה באמת מגיעה לך מכל ה-
ההאדמה הזאת על הסיוע לפורום ולאנשים פה. הו ובניגוד להאדמה של החידון זה ישאר לתמיד
(אלא אם כן תדרדר ותהיה יותר נמוך מהכנרת
)
דוד!

למעלה