היום יום הולדת ל...

ריהותם

New member
../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo77.gif../images/Emo49.gifהיום יום הולדת ל...

רייבן!(Little Ray) אז רייבן,שיהיה לך יום הולדת שמח,המון מזל טוב,עד 1238,שהשירות הסדיר שלך יעבור מהר ובכיף,ושנזכה לראות יותר את התגובות שלך בפורום! שתזכי לפגוש את יקירי הפורום היקר והמהמם שלנו! המון אושר,בצלחה,אופטימיות,כיף,חירות וכל מה שתחפצי בו!
יאללה בנות,תתחילו לאחל!

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifרייביייי../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo151.gif../images/Emo77.gif../images/Emo23.gif

מלאמלאמלא מזל טוב עד 1238
שוב, אני גרועה בברכות. אבל! אוהבת המוני המונים

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifרייבן מזל טוב! :) ../images/Emo65.gif

עד 1238
אושר כושר בריאות יושר ועושר. D: שכל חלומתייך יתגשמו.
ושתקבלי המון מתנות מאגנייבוות .
ושיום יבוא, ותזכי לפגוש את מקפליי.
בתקווה שזה יהיה בישראל.
אווהבת!! :)

../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif מזל טוב!!

מלא מלא מלא מלא מזל טוב! מאחלת לך את הטוב ביותר, אל תפסיקי לחייך לרגע! תהני מהחיים מכל רגע! :)

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifמזל טוב!../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif../images/Emo49.gif

באיחור קצת, אבל גם אמרתי בפייסבוק את תסלחי לי נכון? שיהיה המון המון המון המון המון המון המון מזל טוב! עד 1238! ומה שאמרתי בפייסבוק :)

2MayaN2

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif ../images/Emo221.gif

יום הולדת שמח
הרבה בריאות,אושר,עושר וכושר
עד 120
וכמובן שתזכי לפגוש את מקפליי

Lex 1

New member
../images/Emo262.gif אלמוגייי יומולדת שמח רייבנית!! ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

המוןהמון המוני מזל טובים
אני מאחלת לך הרבה אושר ועושר בריאות שמחה ואהבה הצלחה בכל מה שתרצי שתצליחי להגשים את כל משאלות ליבך וחלומותייך הכמוסים ביותר..
שיהי לך שירות קל, מהנה ונעים והכי חשוב יעבור מהר
תעשי החלטות נכונות, תהיי קצת צהובה כשצריך והרבה כשלא.. חחח
שתהיה שנה מדהימה עם המון מתנות, יציאות, טיולים, חברים ומוזיקה טובה אוהבת אותך!!

למעלה