לכבוד 2008

joshh

New member
../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo48.gif../images/Emo72.gifלכבוד 2008../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif

אנו כ"כ רגילים לעשות את אותם דברים כל יום, כל הזמן, אחד ההרגלים שאנו רגילים לעושת במשך שנה עומד להשתנות לפחות ל1000 שנה ! חלקינו נעשה טעויות מרגיזות ואז נצטרך לתקן, יש כאלה שאפילו לא ישימו לב. חלקנו יאלצו אף להגיע לבנק בגללו. התאריך הוא חלק בלתי נפרד מחיינו, אם במשך השנה הרגלנו את עצמנו לכתוב DD/MM/07 עכשיו נצטרך להתרגל לכתוב DD/MM/08. אנו מצטרך להתרגל גם להגיד 2008. 2008 שנה אזרחית חדשה. איזה כיף זה לגור במדינה שחוגגים בה שתי שנות חדשות
מה אתם מאחלים לכם לכבוד השנה החדשה הקרבה ובאה ?

dobhy46

New member
גוש היקר שנה טובה

שתהייה שנה זאת טובה שנת בריאות והצלחה בכל מעשייך עלה והצלח בניהול הפורום והצלחה בתביעה המשפטית . לנו כל המאבטחים ושומרים , שנה של בריאות והצלחה . מה אני רוצה לשנה החדשה? אני רוצה שהממשלה תקים חברה אחת ממשלתית ולא את כל הזבלים הגנבים שעושקים אותנו, והלוואי שישתמשו עם הכסף הזה לרופאים . זה מה שאני רוצה לשנה החדשה.

joshh

New member
שנה מקסימה לך איש יקר

הממשלה לא תקים משהו שיעלה לה כסף "מיותר"... מאוד נוח להם הסידור הנוכחי. הבעיה היא לטווח הארוך, המדינה אף פעם לא הייתה טובה בראיה לטווח ארוך...(ראה מה שקורה היום בשדרות).

למעלה