y b z

New member
../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

חבר'ה, מחר יומולדת 26 ליעל ואני חושב שמגיע לה שרשור
יאללה, כולם משרשרים תגובה ובכותרת:
בלי שום מילים או אייקונים נוספים. תפיצו את התמונה בפורומים (וכדאי מאוד להוסיף קישור להודעה הזאת) ונראה לכמה
נגיע עד מחר. ולעצלנים - הקוד מינוס הרווחים: | נרות || בלון || מזלט || בלון || נרות |

y b z

New member
../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

ShirUsh22

New member

אני לא פעילה בפורום הזה אבל באתי לאחל ליעל מזל טוב מפירסום של הפורום בפורום טב"ע

מזל טוב מלכה שיליי

Nofar723

New member

Dorushh 3

New member

כפרעלייה
מזל טובבבבב

SofyTofy

New member

+
יפה שלי, כמה שאני אוהבת אותה
שיהיה רק לה רק טוב
ויאללה, שיהיה כבר יום שלישי.

sivan1207

New member

מזל טוב לליעל בר זוהר הכוסית! חחחח פש התפתחתם פורום מאיה בוסקילה עבר ליעל בר זוהר חחחחח מורל נוי רותם..חח יש פה עוד מישהו?! חחח

rhilf

New member
../images/Emo213.gif../images/Emo49.gif../images/Emo213.gif

מזל טוב יעל המון אושר ועושר בריאות והצלחה. שכל חלומתייך יתגשמו.

מורלוש

New member

מזל טוב יאאפהה שיליייי... מזל טוב או(וי)ר של חיי...מושלמתת שיליי את האושרר שלייי... מזלללל טוב מלכהה המושלמתתת שילייי לולייי שילה אני מאוהבת בךךך

Paz Eldror

New member
../images/Emo23.gifמזל טוב יאפהה שילייי !!!

מזל טוב מושלמת אחתתת !! =] זה לא סתם אולי את האור בחיי האור בחיי !!! מזל טוב מלכה מושלמתת.. מאוהבת בךךך

יום הולדת שמח!!!

יום הולדת שמח מזל טוב!!! שתיזכי להמון עושר ואושר שתיזכי להצלחה רבה והמון אהבה...
לא שוכחים אותך..חח..חח את הכוכב שלנו! אזזז בהצלחה בהמשך ובכל מעשה ידיך!
אוהבים:צוות הפורום

למעלה