מזל טוב לאילתי

../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif מזל טוב לאילתי../images/Emo23.gif

מזל טוב מותק אומולדת שמייח... אני ממהרת לעבודה בוקר טוףףףף לכולןןןןןןןןןןןןןןןןן

livi4

New member
היי נשמה שלי מזל טוב../images/Emo65.gif

אוהבת אותך !!! מחכה לראות אותך ! תהני באילת ואנחנו נהנה בשבילך בהופעה .... אל תדאגי יהיו עוד הרבה , יצאתי לעבודה נדבר בהמשך היום ....

אילתי מאמי היית נהנית כאן בירושלים

אאדוני ישמור מה שהולך כאן... איזה פחדדדדדדדדד סוער פה שחבל על הזמן... אנחנו לא זזים מכאן... אני ביטלתי את העבודה ובי"ס והגן

reviital

New member
מזל טוב אילתי!! ../images/Emo212.gif

יומולדת שמח! תהני בעיר החופש והשמש. בעצם, יש שם עכשיו שמש? שולחת לך כיבוד קל כדי שלא תיהי רעבה:

Nova5

New member
../images/Emo49.gifלאילתי../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo39.gif

מזל טוב לאילתי! הרבה הצלחה, אושר ובראיות. הרבה כוחות לאימונים בחדר כושר. נסיעה טובה לאילת
, תהני שם מכל רגע
והיום שיהיה לך מומולדת הכי שמח!

Nova5

New member
../images/Emo77.gif לאילתי - תמונה לשעות הבוקר

כמה שעות לפני הגמר... למישהו שי ספק מי הולך לנצח? תמונה אחת ששווה 1000 sms ...

eilati27

New member
אויייייש חמודות שלי תודה

אוהבת אתכן מכל ה -
שיהיה לי יום מקסים ורגוע ואני מאחלת לכולכן את מה שאתן מאחלות לעצמכן!

רנה6

New member
מזל טוב, אילתי!../images/Emo140.gif

אילתי...סליחה שנזכרתי רק עכשיו, אלא שאני עמוסה בעבודות ורק המחשבות של מה יש לי עוד להכין , מטציא אותי מדעתי...על כל פנים, מאחלת לך המון מזל טוב והעיקר שתיהיה מאושרת...אם יש אושר, יש את הכל.

eilati27

New member
ללי איזה כיף לך

זו יכלה להיות אחלה של מתנה אם היו מחזירים אותי עכשיו 6 שנים אחורה למג"ב ירושלים לשלג המטורף

מזל טוב,אושר והצלחה בכל|בלון ו...

אם יהיה לך זמן תשלחי לי את הוודאו שדיברנו.. אבל כמובן בלי לחץ כי אני מבינה שאת נוסעת ל.. אילת? (אילת באילת חמוד מאוד
) אז תיהני לך ותעשי חיים כמובן,נסיעה טובה
ומקדישה לך תמונה נחמדה וקצת מקורית שמצאתי . . ג'קו ב"לפני המהפך"

eilati27

New member
אויייש מתוקה שלי

תודה ואני יודעת ששכחתי את מה שהבטחתי אתמול לשלוח אבל עשו לי יום כיף וחזרתי ממש מאוחר הביתה....אז אני נותנת לך מילה שבשבוע הבא זה שלך... (כי אי לא אהיה ממחר עד יום ראשון)

Karina85

New member
אילתי אהובתי!!!

נשמה שלי, שיהיה לך יום הולדת שמח !!! עד 120 שנים יפות!!! אושר, עושר, בריאות, אהבה והצלחה!!! שכל משאלותיך יתגשמו לטובה. הרבה שלווה, הגשמה עצמית, חיבוקים וחיוכים
מי יתן וחייך יהיו תמיד רצופים שושנים... אוהבת!!!

Karina85

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif

מרוב שהתרכזתי בברכה שכחתי לקשט!!!
מכל הלב!

למעלה