מזל טוב שקד

maorkad

New member
../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gifמזל טוב שקד../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

שקד המתוק מזל טוב
שהכישרון לא יעזוב אותך
שתהיה בריא כולם אוהבים אותך
תנצל את גילך המופלא ליצור את נפלאותך
אוהב אותך המון המון יותר ממיץ פטל
מאור קדוש

מזל טוב שקד. זהו פורום במזל גדי?

יה חביבי....כולנו חוגגים?? מזל טוב גם לי, היום אני בת 45
עוד מאט 80-70-60-50............
מזל טב לכולנו. ותודה לאורגני , אכן צדקת . [שלחתי לך מסר]

מזל טוב שקד. זהו פורום במזל גדי?

יה חביבי....כולנו חוגגים?? מזל טוב גם לי, היום אני בת 45
עוד מאט 80-70-60-50............
מזל טב לכולנו. ותודה לאורגני , אכן צדקת . [שלחתי לך מסר]

מזל טוב דבי אהובה שלנו ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif

על מה את מדברת??? את תינוקת... את ניצן שרק החל לפרוח... אז לאן את ממהרת עם 70-80??? מאחל לך כל מה שאני מאחל לעצמי, שתמיד תמשיכי להיות עסוקה ומלאה בתחומי עניין סקרנית,צחקנית ומצחיקנית אשה "שרוטה" ואמא דואגת ואוהבת (אגב,מה עם הבן? שמעת ממנו משהו? לא ענית לי על כך) חברה אמיתית, מארחת מופתית, בובנאית רבת כישורים, אלופת הארץ במחול וריקודים... שתהיי לנו בריאה אמן ואמן ושהסוללה שלך אף פעם לא תגמר ( כי את השפן של אנרג'ייזר עברת כבר מזמן
) בשמי ובשם כל החברים שלך, שבוודאי יוסיפו בהמשך את בירכותייהם האישיות, אני מאחל לך עד מאה ועשרים לפחות ואני בטוח שגם אז לא יהיה לך רגע פנוי אוהב מאוד והמון

חחחחחה תמיד אני צוחקת מהודעותיך....

מרוב התלהבות שכחת את שקד עם השיער הארוךךךךךך...... גנבתי לו את השירשור. מזל טוב חמוד. דבי

שאני אשכח את שקד? בחיים לא!!!

פשוט ברכתי אותו כבר בבוקר...וגם אחרים.... ראי את שירשור ההודעות מתחת לזה ותיראי שאת סתם " משמיצה " אותי מה שאומר שאת גם ממש לא גנבת!!!! מקווה שאת חוגגת ושהמשפחה עושה לך כייף

maorkad

New member
../images/Emo151.gifדבי מזל טוב כפרה../images/Emo151.gif

זה באמת מעניין מה את מאחלת לעצמך? כי מן הסתם את כל הברכות את כבר קבלת אבל רק שתשארי חזקה כמו שזכינו להיכר אותך ושתזכי כבר לכתוב לנו מתכונים

למעלה