קולולוש מזל טוב לשלי!

always be me mc

New member
../images/Emo213.gif../images/Emo9.gifקולולוש מזל טוב לשלי!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo70.gif

וכן אני עכשיו מודעת לעובדה שזה באיחור של יום אבל מה לעשות המוח שלי הוא לא מה שהיה פעם
אז אני מצטערת מאוד על האיחור אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא.. לא?
אז שלי החמודה
מקסימה
מתוקה
נשמה
שיהיה הרבה הרבה במזל טוב
עד 120 פלוס
שתהיי רק בריאה ומאושרת
שכל משאלותייך יתגשמו
שתצליחי בחיים
ותמשיכי לעשות כיף חיים
אוהבת אותך
מאוד
מאוד
מאוד
מאוד
מאוד
וכן שוב מצטערת על האיחור
גליה

always be me mc

New member
אה וקבלי כמה רקעים של בעלך../images/Emo9.gif../images/Emo45.gif

כי בכל זאת שיהיה קצת שמח ומפתיע
המ והרקע הזה הוא רקע שמישהו מאתר מעריצים עשה עם תמונות מפרק היומהולדת של קלארק. מה דעתך?

always be me mc

New member
../images/Emo20.gif

כיוון שנראה שאמרת שאת אוהבת את סופרמן חוזר וכיוון שזה נראה ממש יפה חשבתי להראות לך את זה
זה מניפ כזה(לא בטוחה איך לכתוב בעברית XD) יענו שלוקחים תמונה אחת, עורכים ומתאימים אותה לתמונה אחרת ובמקרה זה את טום התאימו לחליפה מסופרמן חוזר ועשו כמה שינויים(כמו כל הצבעים והאור הבוקע מהסמל)

always be me mc

New member
לא בדיוק רקע אבל פוסטר קלאנה שכזה

קלאנה קנט(נראה לי
) עשתה את הפוסטר הזה שכאילו הוא לקראת פרק החתונה של קלארק ולאנה

always be me mc

New member
ועוד פוסטר אבל של בעלך ו...../images/Emo26.gif

המכושפות! המ ואם לא הבנת תרעיון אז זה כאילו קלארק(ולאנה? חח) נתקע בעולם אחר, העולם של המכושפות
לא ראית את זה בא נכון? חח גם אני לא אבל כיוון שאת אוהבת את מכושפות אז חשבתי שיהיה נחמד לך לראות משהו המשלב בין שתי הסדרות
המ וזהו בעצם אני מקווה שנהנית כי זה הכל היה בשבילך
ושוב מזל טוב נשמה שלי

תודה מאמי,נחמד שזכרתם../images/Emo13.gif

אני ביליתי נחמד מאוד ביום הולדת,ולצערי נעלמתי עקב בעיות במחשב שעד עכשיו לא נפתרו והוא יחזור שוב לתיקון אצל הרופא שבוע הבא
אז מצטערת שנעלמתי אגב גל,מצאתי אהבה נוספת חדשה-הסדרה "על טבעי"והשחקן הראשי חתיך-אפילו יותר מקלארק/טום..
תודה לך ולנטלי

אמ..אני רואה לפי AXN..ראיתי את הפרק של שלשום

לא נראה לי שזה הפרק האחרון לעונה-עם אבא של דין וסאם והערפדים-עונה ראשונה נראלי.. סאם חמוד? לאאאאאא,,הוא סופר חמוד-חתיךךךךך

always be me mc

New member
על טבעי...

אני באמת לא מבינה מה אנשים מוצאים בסדרה הזאת וזה שהיא על שני בנים זה לא עוזר(אני מעדיפה סדרות עם גיבורות כמו 'מכושפות', 'באפי'...) אבל אני כן מכירה את השחקנים, אחד מהם שיחק ב'סמולוויל' ו'מלאך שחור' והשני שיחק ב'בנות גילמור' ולפי דעתי הם אומנם נראים טוב אבל אין להם את היופי המפיל הזה שיש לטום וולינג ולכן האמת אני תוהה מה נפל לך על הראש
אבל בסדר זכותך לחשוב ככה
ובאשר ליום הולדת אז אין בעד מה נשמה, בשבילך הכל
אה ובקשר למחשב אז אני מקווה בשבילך שכל הבעיות יפתרו בקרוב כי באמת שזה מעצבן ומעיק כשיש בעיות

spelling

New member
שלוצ'קה!!!!!!!../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif../images/Emo213.gif

סלחיחה עלה איחור! מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב
המון המון המון מזל טוב עד 239 וחצי!
שתהיה לךש נה מוצלחת מכל בחינה המוןב ריאות ואושר
ושתגשימי את כל מה שתרצי!!!!!!!!
מזל טובבבבבבבבבב

למעלה