אני אומרת לכם להתראות..

../images/Emo214.gifאני אומרת לכם להתראות..../images/Emo24.gif

[ולא, לא לתמיד!
] אני כעת חזרתי הביתה מירושלים ואני צריכה ללמוד למבחן במתמטיקה שיהיה לי מחר ולחרוש במשך הסופ"ש למתכונת בפסיכולוגיה שתהיה לי ביום ראשון ולמבחן בפסיכולוגיה שהיה אמור להיות היום, ויתקיים ביום שני.. [ואז עבודה בסוציולוגיה שגם ככה באיחור ולאחר מכן מתכונת בתנ"ך שיש לי בראשון הבא..] ככה שאני לא אוכל להיות פה בקרוב עקב חרישה מיוחדת [ככה זה כשאתה ביב' וקולט שזה הPush האחרון..] מה נותר לי לבקש מכם? תתנהגו יפה
, תנסו לשמור על הפורום [זה לא אומר שאני לא אכנס לבדוק שאתם לא עושים בלאגן
] ומרינה-מחר את מעלה את סיכום השבוע ואני אהיה זאת שאענה עליו בזמני החופשי
ולאחל לי בהצלחה
לכל הנבחנות של הפורום, המון המון המון בהצלחה גם לכן
, אני מחזיקה לכן אצבעות
שיהיה לכן אחלה סופ"ש...

m2love

New member
נתגעגע אלייך...

מקווה שתחזרי מהר.. ושיהיה לך המווווווון המוןןןןןןן בהצלחה
אני מאמינה בך שתצליחי..ושיהיו לך צינוים שראוים להשקעה שלך
ואל תכנסי ללחץ..תעברי את הכל בשלום בעזרת השם
אל תדאגי נתנהג יפה חיחי ונשמור על הפורום.. ובשמחה אני אפתח סיכום שבועי
שיהיה גם לך סופשבוע מהנה ורגוע..ושובבב מלאאאאאאאאאא בהצלחה

white angels

New member
איך הבהלת אותי עם הכותרת../images/Emo2.gif

וואי שיהיה לך המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן בהצלחה!!1 אני בטוחה שתעברי את זה בשלום!
גם לי יש תקופה לחוצה עכשיו,במיוחד בימים האחרונים,גם לי יש מתכונת בפסיכולוגיה ואני צריכה ללמוד אליה ואני כבר לא מדברת על העבודה בסוציולוגיה שאני לא ישבתי עליה כבר כמה חודשים
אז כנראה שעד יום ראשון אני לא אגיב פה הרבה,אחרי המתכונת יהיו לי כמה ימים חופשיים
ואז שוב עומס ככה זה יהיה עד סוף עונת הבגרויות
אני אגיב פחות אבל לא איעלם מהפורום.. ותודה לך,מקווה שאצליח,מחזיקה גם לך אצבעות
שיהיה לך סופשבוע נהדר..אוהבת

אני את הבגרות שלי כבר עשיתי ../images/Emo8.gif

המון המון בהצלחה להדרוש ולכל שאר הנבחנים!!! אחזיק אצבעות לכולכם!!! אל תלחצו (אולי קצת) תשמרו על קור רוח והכל יעבור בשלום! תקראו את השאלות בעיון:) ב-ה-צ-ל-ח-ה!

../images/Emo214.gifאתם קולטים?!!!!!!!1

לא הייתי פה כל הסופשבוע לא הייתי באינטרנט בכלל מיום רביעי בערך אני קוראת וקוראת וקוראת ומכניסה לכל התאים שלי במוח רק פסיכולוגיה ועכשיו נזכרו להגיד, אחרי שכבר למדתי, שאין מחר מבחנים ומתכונות?!!!!!!!!!!11111 עכשיו אני באמת מרגישה שהמורים לא בצד של התלמידים. נמאסלי.

creep tamuril

New member
:-O

אני לא מאמינה. איזה באסה...
טוב נו לפחות למדת, עכשיו את די מוכנה לפעם הבאה. יש לי מבחן במתמטיקה, ז"א היה אמור להיות. טוב נו, סבבה
למרות ש.. לא נראה לי שהמורה שלי ידחה לי את המבחן.

white angels

New member
לי יש מתכונת בכל זאת..

הבצפר שלי החליט שעושים =\ דווקא הייתי מעדיפה שידחו קצת..המצב שלי לא כ"כ טוב

../images/Emo214.gifהבצפר שלך לא יכול "להחליט"

שעושים, אלא אם הם לא קשורים לארגון המורים. אם ארגון המורים יצא בהצהרה כלשהי, הם חייבים לממש את ההצהרה אחרת הם מפרים אותה. אני יודעת את זה כי המורה שלי לאזרחות אמרה שאסור להם לשבות כי אז זאת תהיה "הפרת שביתה" והם לא יכולים לעשות משהו בניגוד להוראות שקיבלו [מן הסתם]

creep tamuril

New member
שמעתי על הרבה מקומות כאלה.

המורים עושים מתכונות או מבחנים בלי קשר לשביתה. לא הלכתי היום בכל מקרה אז אני לא יודעת מה יהיה.

white angels

New member
אז זהו-שהיה לי בסוף מתכונת../images/Emo3.gif

היה בסדר..העיקר שהיה חח
ואני לא יודעת למה אצלי בבצפר עשו מתכונת..אולי זה לא רק בבצפר שלי,אולי בעוד בתי ספר היו מתכונות\מבחנים.

m2love

New member
נכון..העיקר שזה מאחורייך../images/Emo8.gif

והדר בהצלחה לך מתי שיהיה

../images/Emo214.gifתודה ../images/Emo7.gif

שיהיה כבר. קשה להאמין [אפילו לי!], אבל היום פשוט לקחתי את המיקוד מתוך הרגל והתחלתי לקרוא שוב ... אמא שלי שאלה:"מה, את שוב לומדת?" אמרתי לה:"מה אני אעשה, החומר בורח מהראש ובינתיים אין מבחן.." ואז היא אמרה:"ככה תקבלי מאה" ממש

white angels

New member
החומר לא בורח מהראש..

אם את זוכרת את החומר הוא ייכנס לסמוך למודע,והוא יישאר שם עד מתי שתצטרכי לשלוף אותו
[אז למדתי טוב או לא? :p]

../images/Emo214.gifבהחלט למדת, אבל...../images/Emo26.gif

חשבת על האפשרות שמרוב עומס של חומר בפסיכולוגיה נגרמה לי חרדה שקשה לי להתמודד איתה, ועקב כך אני מכניסה את החומר [או שהוא מוכנס מעצמו
] אל הלא מודע?] מה דעתך על ההסבר שלי<? יתקבל במתכונת?

white angels

New member
ייתכן../images/Emo3.gif אבל..

חשבת על זה שהחרדה שלך יכולה לעלות למודע בצורה מוסווית? ככה שלא תוכלי להתעלם ממנה בכל מקרה

../images/Emo214.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לא חשבתי על האפשרות

למעלה