אסוציאציה של חורףףףףףףף

../images/Emo214.gifאסוציאציה של חורףףףףףףף

לא שרשור אסוציאציות, הפעם רק אסוציאציה אחת
"חורף" כבר מרגישים אותו
כבר מריחים אותו
אוהבים אותו
[רק אותי חורף מדכא?
] כבר רוצים להיות במיטה מתחת לפוך? [
] מה מזכיר לכם חורף? אוהבים לשתות שוקו חם או קפה חם? עם מטריה או בלעדיה? עם מעיל או בלעדיו? הדבר הכי כיף בחורף- הדבר הכי מבאס בחורף- [השאלון הכי חורפי שנכתב על ידי
]

"כמה נעים שחורף..."

כבר מרגישים אותו כן!!! כבר מריחים אותו כן!!!! אוהבים אותו כן כן כן!!!!!! [רק אותי חורף מדכא?]כנראה... כבר רוצים להיות במיטה מתחת לפוך? []כבר הייתי הכי שווה בעולם!!! לקח לי שנה לצאת מהמיטה... מה מזכיר לכם חורף? את היומולדת שלי!!! אוהבים לשתות שוקו חם או קפה חם?שוקו.. עם מטריה או בלעדיה?בלי.. עם מעיל או בלעדיו?עם... הדבר הכי כיף בחורף-היומולדת שלי... ושיש גשם... הדבר הכי מבאס בחורף-שהוא נגמר...ושאי אפשר לשחק כדורגל...

שני חמו1

New member
רעמים וברקים בליל חורף קר..

"חורף" כבר מרגישים אותו- בהחלט ! כבר מריחים אותו- כמובן.. אוהבים אותו-
[רק אותי חורף מדכא?] לפעמים גם אותי.. אבל זה לא מונע ממני לאהוב אותו ! כבר רוצים להיות במיטה מתחת לפוך? [] הייתי הייתי הייתי... מה מזכיר לכם חורף? שיש לברק יום הולדת ועוד לא קניתי לו מתנה... וגם את החורף שהיה לנו בגוש קטיף ! תמיד אחרי הגשם הייתי הולכת לעשות עם אחי גלישות בדייונה... הכי כיף שיש !! אוהבים לשתות שוקו חם או קפה חם? שוקו ! עם מטריה או בלעדיה? בלי עם מעיל או בלעדיו? עם ברור ! [ במיוחד עם המעיל שלי.. ] הדבר הכי כיף בחורף- הרעמים והברקים הדבר הכי מבאס בחורף- מממ.. קשה

שני חמו1

New member
../images/Emo9.gif רק חבל שעשו כזה מזוייף בפוקס..

והכי עצוב שהוא עולה שם רק 320 ! וכולם יקנו אותו.. הברקים.... אתה חייב לבוא אלי החורף !! רואים אותם אצלנו מהבית מזה יפה...

LOLI152

New member
חורף.. וגשם מטפטף על העורף.. חורף.. וקר!

שנינו יחד תחת מטרייה אחת.. שנינו מדלגים בין כל השלולית.. כבר מרגישים אותו? כן.. גשם, קור, מעילים ופוך! הוו פוך! כבר מריחים אותו? למען האמת, עוד לא!:O לגשם יש ריח של בוץ. אוהבים אותו? אוהבת:) [רק אותי חורף מדכא?] לא. גם אותי הוא פעם נהג לדכא. לא עוד. כבר רוצים להיות במיטה מתחת לפוך? [] כבר הייתי.. ומחכה לזה כל לילה! רק כשייגמרו החובות.. והדברים לעשות! מה מזכיר לכם חורף? גשם, קור, קרמבו! אוהבים לשתות שוקו חם או קפה חם? שניהם.. לאחרונה מעדיפה קפה חם. ("אלה אוהבת את הקפה שלה כמו את הגברים, חזק, חם ומתוק!" .. XD) עם מטריה או בלעדיה? בלעדיה! עם מעיל או בלעדיו? תלוי כמה קר. לרוב בלי. הדבר הכי כיף בחורף- גשם הדבר הכי מבאס בחורף- דיכאון חורף.

../images/Emo214.gifעכשיווווו אני יודע שהגיע זמני

כבר מרגישים אותו? בהחלט
כבר מריחים אותו? את זה אני אוהבת
אוהבים אותו? מעדיפה את הקיץ
[רק אותי חורף מדכא?] כבר רוצים להיות במיטה מתחת לפוך? ווווווווואו כל כך
מה מזכיר לכם חורף? חום ואהבה
אוהבים לשתות שוקו חם או קפה חם?שוקו
עם מטריה או בלעדיה?תמיד לבד
עם מעיל או בלעדיו?אם הוא יפה אז למה לא?
הדבר הכי כיף בחורף-להיות בבית ולראות את הגשם מבפנים
הדבר הכי מבאס בחורף-שאני חולה בחורף ממש הרבה

למעלה