בגללכם או לזכותכם...

../images/Emo214.gifבגללכם או לזכותכם...

שרשור שכולו עליכם!
האזנתי היום בפעם ה......מאה וכמה לאלבום של דניאל ונחשו מה?! התאהבתי סופית ב'חיפה 87'! אבל אל תתלהבו יותר מדי, החלטתי ש"ארצות החום" הרבה יותר טוב מ"היי"! אז מסתבר שלהאזין לדיסק יותר מדי פעמים יכול לגרום למוח שלכם להתחרפן ולשנות העדפות!
אם בא לכם, אתם מוזמנים להתאמץ, להיות מקוריים [ויצירתיים!] ולכתוב דבר אחד לטובה על הפורום/האנשים שבו, בואו נמשיך את האוירה הטובה שנוצרה פה!!!!
[כל פעם מחדש אני מאושרת להכנס לפורום ]

בזכותכם אני..

מדבר עם אנשים שבאמת מבינים עניין כל החברים שלי מושפעים אחד משני ואני לא יכול לדבר איתם על מוזיקה אמיתית... חוצמזה שמזה כיף לי להיות חלק מפורום זה מרגיש לי מזה טוב בטח ובטח שהפורום הוא על זמר שאני אוהב... איך שהתחלתי להיות בפורום הוא היה מזה מת.. ועכשיו שהוא חי אז כיף לי .. כיף לי לחזור מהלימודים המבאסים ולראות את הפורום כל יום עם הודעות חדשות כיף לי שיש לי משהו לעשות אחה"צ ופשוט כיף לי!!!

../images/Emo214.gifתודה שעשית לי את היום../images/Emo24.gif

התרגשתי שכמעט בכיתי מהתרגשות כעת
ריגשת
וגם אצלי זה קורה לא פעם לאחרונה, יש לי יום חרא, אני ממש מעוצבנת, ובאה לפה..ורואה שהכל מתעורר ומחייכת . סוף סוף משהו טוב..

LOLI152

New member
אני מתה עלייך!!!

את בן אדם חמוד!!!!!:) השנה התחילה בפרץ מטורף של אופטימיות. שאפילו שעה עשירית לא יכולה לדכא. וגם סופ"ש שהאיש חוזר מהצבא ויש לי שעתיים להיות איתו, לא נורא! והפורום הזה, כיף לי, כל פעם איך שאני באה למחשב, גם אם זה לחצי שעה, וגם אם אני חוזרת הביתהעכשיו, כמו שהיה היום,אני טסה לפורום ונהנית מכל רגע.!!

../images/Emo214.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo214.gif

לאיזו כיתה את עולה?
איזה כיף זה לראות שאת כל כך אופטימית שלא אכפת לך להיות במקום בשם כלא עשר שעות, אני הייתי משתגעת XDD

LOLI152

New member
י"א.

הכיתה הכי סיוט אמרו ליXD אני לא סתם אופטימית, אני גם יצור מבדר. (לטוב ולרע.) כשאני עייפה אני עוד יותר משעשעת אפילו, כי אני מתחילה קצת לדבר שטויות, (כאילו, יותר מהרגילXD) וכאלה. הכי הרבה נעביר משחקים באמצע השיעור. אין כמו משחקי-מכות-גיבוש כדי לעזור לאנשים לשרוד יום כזה. חוץ מזה, אני פעלתנית. אני מתה על להיות עסוקה. אני עכשיו בבית לחצי שעה, צריכה לחזור לשבט עד הלילה. יש אנשים שלא יבינו... כמה זה ממכר- אבל יותר מזה- זה כיף!!

../images/Emo214.gifיא' זה בהחלט השלב הקשה של הבגרות..

אבל את תעברי את זה והרבה דברים יהיו קלים הרבה יותר, תוכלי להתבגר בשנה הזאת ולהוכיח לך המון דברים
וזה טוב מאודדדד להיות הומוריסטית, שלא כמוני
תהני בשבט

למעלה